Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Xavinho
Capitá del Barça

2007.12.09. 18:04:23

A Barca csak akkor nyerhet bajnokságot,ha legyőzi a Deport ,a Valenciát és a realt is. Sajnos ez van
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.12.09. 17:13:19

Los Banditos írta:Az tényleg nem valószínű, hogy nem nyerünk a Deportivo ellen hazai pályán, de azért a mostani formánk miatt nem lehetünk 100%-ig biztosak a sikerben. :roll:
Persze,semmi sem biztos..de akko' se kéne ilyenekt irogatni,hogy 6-7 pont már sok..nem lesz 6-7 pont előny.Ha lesz akkor elköszönünk Rijkaardtól,s készülünk a jövő évi bajnokságra. :evil:

De ismétlem,ilyne NEM lesz. :P
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.09. 17:10:09

Primitive írta:De, nektek a sok sztár mellé, még hülye vezetőségetek is volt. Remélem, azért ebbe a hibába mi nem esünk bele..
Azért én a mi vezetőségünktől se vagyok elájulva mostanság. Nyomják a falmenti bla bla szövegüket, Frankkal természetesen nagyon elégedettek, csak közbe elmegy a bajnokság. Máshol már kivágták volna mint macskát [auto_cenzúra]...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.09. 17:09:45

Az tényleg nem valószínű, hogy nem nyerünk a Deportivo ellen hazai pályán, de azért a mostani formánk miatt nem lehetünk 100%-ig biztosak a sikerben. :roll:
in to exile
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.12.09. 17:05:43

Nehogy már ezen kelljen kalkulálni,hogy mi lesz ha kikapunk a Deportól.

Nem kapunk ki a Deportól. :evil:

Legyetek már kicsit észnél.. :evil: :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.09. 15:27:04

Los Banditos írta:Azért az a 7-6 pont már elég sok lenne, majdnem behozhatatlan, úgyhogy nagy bajban lennénk, ha ma nem sikerülni nyerni a Deportivo ellen.
Miért behozhatatlan? :roll: Főleg így hogy még játszunk egymás ellen is, illetve még hátra van a bajnokság 3/4-e. Mondjuk az is igaz hogy tavasszal könyebb a sorsolása a Real-nak, mert a rangadók egytől-egyig otthon lesznek. Nekünk meg nem igazán :?
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2007.12.09. 14:12:50

ElRamos írta:Danka, lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam. Nekünk nincs annyi "sztárunk" mint nektek, viszont csapatként azt hiszem picit jobban funkcionálunk. :wink:
De azért az is számit, hogy mi csak Henry-t igazoltuk mint sztár. A többség nálunk lett sztár. Xavi, Deco, Eto'o, Messi, Iniesta..... és még sorolhatnám. Lehet, Deco már a Barca elött se volt egy "noname", de itt lett igazi sztár. Akárcsak Ronaldinho.
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.09. 14:11:39

musti írta::) Én meg akkor erre azt tudnám mondani h nézd meg a Villareal-Barca és a Villareal-Madrid mérköéseket... ;) de wan még más olyan mérkőzés is...
Azért ne nagyképűsködjünk már haver. Össze sem lehet hasonlítani azt a Villarealt akit ti 5-el vertetek, és azt akitől kikaptunk. Ez itt a lényeg.
Kép
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.09. 14:10:27

Primitive írta:
ElRamos írta:Nekünk nincs annyi "sztárunk" mint nektek, viszont csapatként azt hiszem picit jobban funkcionálunk. :wink:
Erre mondják, hogy fordult a kocka! De, nektek a sok sztár mellé, még hülye vezetőségetek is volt. Remélem, azért ebbe a hibába mi nem esünk bele..
Ez igaz. A vezetőség rendesen elcseszte akkoriban. Néha elgondolkozom rajta, hogy mi lett volna, ha nem küldik el Del Bosque-t, és engedik tovább dolgozni. Ugye ő védőket, védekező játékosokat (is) akart, és ez nem tetszett Pereznek. Ha nem engedik el Makelelét, és vesznek klasszis védőket, akkor most elég durva csapatunk lehetne (Del Bosque-val a padon...).

Persze ez csak HA, de néha azért elgondolkodom rajta...
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.09. 14:05:58

ElRamos írta:Nekünk nincs annyi "sztárunk" mint nektek, viszont csapatként azt hiszem picit jobban funkcionálunk. :wink:
Erre mondják, hogy fordult a kocka! De, nektek a sok sztár mellé, még hülye vezetőségetek is volt. Remélem, azért ebbe a hibába mi nem esünk bele..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.09. 14:03:55

Danka00792 írta:
ElRamos írta:Én azt mondom, inkább legyen fantasztikus csapatunk, mint olyan fantasztikus négyesünk mint nektek. :wink:
Ez azért nem igaz. Olyan fantasztikusnak meg nem mondanám a Real-t. Mint elöttem irták, a Madrid azért jobb jelenleg a Barca-nal, mert idegenben is hozni képes a meccseit, legalább 1 ponttal.

Van egy fantasztikus 4esünk: Henry, Roni nincs formában, Eto'o rendszeresen lesérül, egyedül Messi tartja a formáját. De akkor ez már csak egy "fantasztikus játékos"
Danka, lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam. Nekünk nincs annyi "sztárunk" mint nektek, viszont csapatként azt hiszem picit jobban funkcionálunk. :wink:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.09. 14:02:59

Azért az a 7-6 pont már elég sok lenne, majdnem behozhatatlan, úgyhogy nagy bajban lennénk, ha ma nem sikerülni nyerni a Deportivo ellen.
in to exile
Danka00792
Director del Fútbol

2007.12.09. 14:01:18

ElRamos írta:Én azt mondom, inkább legyen fantasztikus csapatunk, mint olyan fantasztikus négyesünk mint nektek. :wink:
Ez azért nem igaz. Olyan fantasztikusnak meg nem mondanám a Real-t. Mint elöttem irták, a Madrid azért jobb jelenleg a Barca-nal, mert idegenben is hozni képes a meccseit, legalább 1 ponttal.

Van egy fantasztikus 4esünk: Henry, Roni nincs formában, Eto'o rendszeresen lesérül, egyedül Messi tartja a formáját. De akkor ez már csak egy "fantasztikus játékos"
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.09. 13:52:35

Pedig igaz. Egy Mallorca mikor talál be háromszor a Nou Campban...Vagy egy Betis mikor lő két kapufát? És még lehetne sorolni hosszan...
A Clásicón győzelmet várok. Ha a Bernabeuban lenne, ott esetleg elfogadnám a döntetlent. Esetleg. De semleges pályán ez ellen a madrid ellen semmiképp.
Most jöhetnek a magabiztosságomról szóló hsz-ek, de nem érdekel. Ez a madrid nem játszik úgy, hogy félni kelljen tőlük. Inkább tartok saját magunktól. Ha hozzuk amit tudunk, nem lehet gond.
A madrid eddig azért áll előttünk, mert ők nem maradnak el a formájuktól kilóméternyire idegen pályán.
Rivaldo te teljes mértékben kimeríted az optimizmus fogalmát. :wink:

Augusztus óta hajtogatod, hogy ha hozzátok amit tudtok, akkor nem lehet gond. 7 pont. (valszeg csak 4...)

Én azt mondom, inkább legyen fantasztikus csapatunk, mint olyan fantasztikus négyesünk mint nektek. :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.09. 13:43:08

musti írta:Igen bátor kijelentés az h csak a bernabeuban fogadnád el a döntetlent ha megnézzük a barca idei idegenbeli eredményeit, dehát biztos te tudsz walamit amit 1esek nem... :)
Egyébként a camp nouban sajnos szerintem is a barca fog nyerni... :( DE a bernabeuban nagy wisszawágó lecc ;)
musti
Barça C
Kapcsolat:

2007.12.09. 13:42:27

:) Én meg akkor erre azt tudnám mondani h nézd meg a Villareal-Barca és a Villareal-Madrid mérköéseket... ;) de wan még más olyan mérkőzés is...
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.09. 13:28:44

Poreko írta:
Mihu írta:Azért ha megnézitek akkor a kiscsapatok nem teljesen úgy játszanak a Real ellen mint ellenünk. Ellenünk jobban betömörülnek, a Madrid ellen viszont próbálnak hellyel-közzel játszani is. Úgy pedig sokkal könnyebb a góllövés, mert több a hely a közzéppályán és a 16-os előtt. :roll:
Ez a hülyeség! Nézd meg a Santiago Bernabeuban a kiscsapatokat, és nézd meg hazaiban. Jó hogy hazaiban bátrabbak, de a Bernabeuban? ...
Láttad a Real-Betis, Real-Depor meccseket? Akkor nem értem, mit mondasz. Ez totálisan relatív, és nem lehet ezzel megindokolni azt, hogy most a Realnak megy jobban. Szerintem a Real most egy csapat, a Barca alakul, de úgy érzem, hogy a háttérben lehetnek (akár komolyabb) gondok, és ezért nem megy nekik. Szerintem Rijkaard és a vezetőség nincs túl jó viszonyban, meg az se normális, ha a csapaton belül "negatív" kisugárzású emberek vannak (és itt nem csak Edmilsonra gondolok, nyilván mások is így vélekednek, csak profibbak, és nem kotyogják ki ezeket a dolgokat).
Szerintem ettől függetlenül nyílt sisakos lesz az El Classico, mindkét csapatnak van miért tartania egymástól. Szerintem a Real most lélektanilag sokkal jobb helyzetben várhatja a találkozót, viszont idegenben fognak szerepelni, így minden körülményt egybe véve X gyanús meccs lesz (de ha mondjuk nem a Nou Campban, hanem semleges környezetben lenne a találkozó, Real győzelmet várnék).
Láttam mindkét meccset. Akkor erre azt mondom hogy nézz meg egy Barca-Murcia, vagy Barca-Recreatico illetve egy Real-Murcia vagy Real Recreativo meccset. Egy kezemen meg tudnám számolni hogy hányszor jön át a Murcia vagy a Recre a mi térfelünkre a 90 perc alatt. Viszont ellenetek azért más a helyzet :roll:
Kép
musti
Barça C
Kapcsolat:

2007.12.09. 13:25:16

Igen bátor kijelentés az h csak a bernabeuban fogadnád el a döntetlent ha megnézzük a barca idei idegenbeli eredményeit, dehát biztos te tudsz walamit amit 1esek nem... :)
Egyébként a camp nouban sajnos szerintem is a barca fog nyerni... :( DE a bernabeuban nagy wisszawágó lecc ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára musti 2007.12.09. 13:29:23-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.09. 13:08:01

Poreko írta:
Mihu írta:Azért ha megnézitek akkor a kiscsapatok nem teljesen úgy játszanak a Real ellen mint ellenünk.
Ez a hülyeség! Nézd meg a Santiago Bernabeuban a kiscsapatokat, és nézd meg hazaiban. Jó hogy hazaiban bátrabbak, de a Bernabeuban? ...
Láttad a Real-Betis, Real-Depor meccseket? Akkor nem értem, mit mondasz. Szerintem a Real most lélektanilag sokkal jobb helyzetben várhatja a találkozót, viszont idegenben fognak szerepelni, így minden körülményt egybe véve X gyanús meccs lesz (de ha mondjuk nem a Nou Campban, hanem semleges környezetben lenne a találkozó, Real győzelmet várnék).
Pedig igaz. Egy Mallorca mikor talál be háromszor a Nou Campban...Vagy egy Betis mikor lő két kapufát? És még lehetne sorolni hosszan...
A Clásicón győzelmet várok. Ha a Bernabeuban lenne, ott esetleg elfogadnám a döntetlent. Esetleg. De semleges pályán ez ellen a madrid ellen semmiképp.
Most jöhetnek a magabiztosságomról szóló hsz-ek, de nem érdekel. Ez a madrid nem játszik úgy, hogy félni kelljen tőlük. Inkább tartok saját magunktól. Ha hozzuk amit tudunk, nem lehet gond.
A madrid eddig azért áll előttünk, mert ők nem maradnak el a formájuktól kilóméternyire idegen pályán.
Rivaldo-A Legnagyobb.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.09. 13:04:05

Pénzügyi szempontból valóban nem mind1, hogy hány részletben fizetik, de a kincstár eddig sem volt üres Madridban, úh nem ez az átigazolás szempontjából a szignifikáns, hanem az, hogy ígyis-úgyis harminc milliót kell kicsiengetni érte. Az meg szerintem is [auto_cenzúra] sok.

Ha jól emlékszem, akkor Sneijder, Drenthe, sőt Robben átigazolásakor is ezt a részletfizetést olvastam a Madridistán (javítsatok ki, ha tévednék). Ezzel már csak az a gáz, ha Robben (aki eddig nem egy vezéralkat), meg Sneijder, stb. nem válna be, akkor még öt évig minden évben ki kell fizetniük háromszor-négyszer 5-6 misit, és akkor még nem igazoltak senkit. Szóval vannak ennek buktatói is...

Pepe vitához meg annyit, hogy kezd magához térni a csipkerózsika-álmából, tegnap is elég határozott volt. Lehet ő még akár jó is.

Ramos pedig ismét bebizonyította, hogy miért az egyik leggusztustalanabb futballista a világon. Amellett, hogy baromi jó bekk...
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.09. 13:00:31

Mihu írta:Azért ha megnézitek akkor a kiscsapatok nem teljesen úgy játszanak a Real ellen mint ellenünk. Ellenünk jobban betömörülnek, a Madrid ellen viszont próbálnak hellyel-közzel játszani is. Úgy pedig sokkal könnyebb a góllövés, mert több a hely a közzéppályán és a 16-os előtt. :roll:
Láttad a Real-Betis, Real-Depor meccseket? Akkor nem értem, mit mondasz. Ez totálisan relatív, és nem lehet ezzel megindokolni azt, hogy most a Realnak megy jobban. Szerintem a Real most egy csapat, a Barca alakul, de úgy érzem, hogy a háttérben lehetnek (akár komolyabb) gondok, és ezért nem megy nekik. Szerintem Rijkaard és a vezetőség nincs túl jó viszonyban, meg az se normális, ha a csapaton belül "negatív" kisugárzású emberek vannak (és itt nem csak Edmilsonra gondolok, nyilván mások is így vélekednek, csak profibbak, és nem kotyogják ki ezeket a dolgokat).
Szerintem ettől függetlenül nyílt sisakos lesz az El Classico, mindkét csapatnak van miért tartania egymástól. Szerintem a Real most lélektanilag sokkal jobb helyzetben várhatja a találkozót, viszont idegenben fognak szerepelni, így minden körülményt egybe véve X gyanús meccs lesz (de ha mondjuk nem a Nou Campban, hanem semleges környezetben lenne a találkozó, Real győzelmet várnék).
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.09. 12:57:17

Sacchi írta:Sokak szerint Pepe az év legrosszabb igazolása. Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy örülök, hogy a Madrid húzta meg ezt a "borzalmas" transzfert. :)
Én Saviolát tartom a legrosszabb igazolásnak. Pepe szintén bűnrossz vétel-mégpedig az ára miatt. Neki a világ legjobb védőjévé kell válnia ahhoz, hogy megérjen 30 misit. Ezt nem képesek felfogni sokan. Ha esetleg azzá válik, akkor sem tesz mást, csak "behozza" az árát. Erre pedig igen kevés esély van. A madridistán olvastam olyan véleményt, amely szerint nem 30 millió volt Pepe, hanem öt évig kell fizetni érte hatot...
Loller. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.09. 12:53:26

Mihu: Én ezt a jelenséget egyszer már felvetettem. Valóban, a Real ellen inkább kinyílnak, és nekik vhogy több területük van, mint nekünk. De szerintem a fő különbség az lehet, amire utaltam. Mi nem tudunk darálni, kiszenvedett győzelmeket aratni. Ők tudnak, ezért vezetik a tabellát. Akkor tudunk fordítani, ha elkezdünk zsinórban nyerni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sacchi
Jugador d'estrella

2007.12.09. 12:51:30

Sokak szerint Pepe az év legrosszabb igazolása. Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy örülök, hogy a Madrid húzta meg ezt a "borzalmas" transzfert. :)
realbarca
Barça B

2007.12.09. 12:46:31

7, mert csak akkor lecc 4, ha elveritek a deport, aminek nagy a vszge, de ki tudja leht hogy borul a papírforma.
hala madrid
Lezárt