2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Persze,semmi sem biztos..de akko' se kéne ilyenekt irogatni,hogy 6-7 pont már sok..nem lesz 6-7 pont előny.Ha lesz akkor elköszönünk Rijkaardtól,s készülünk a jövő évi bajnokságra.Los Banditos írta:Az tényleg nem valószínű, hogy nem nyerünk a Deportivo ellen hazai pályán, de azért a mostani formánk miatt nem lehetünk 100%-ig biztosak a sikerben.![]()
Azért én a mi vezetőségünktől se vagyok elájulva mostanság. Nyomják a falmenti bla bla szövegüket, Frankkal természetesen nagyon elégedettek, csak közbe elmegy a bajnokság. Máshol már kivágták volna mint macskát [auto_cenzúra]...Primitive írta:De, nektek a sok sztár mellé, még hülye vezetőségetek is volt. Remélem, azért ebbe a hibába mi nem esünk bele..
Miért behozhatatlan?Los Banditos írta:Azért az a 7-6 pont már elég sok lenne, majdnem behozhatatlan, úgyhogy nagy bajban lennénk, ha ma nem sikerülni nyerni a Deportivo ellen.
De azért az is számit, hogy mi csak Henry-t igazoltuk mint sztár. A többség nálunk lett sztár. Xavi, Deco, Eto'o, Messi, Iniesta..... és még sorolhatnám. Lehet, Deco már a Barca elött se volt egy "noname", de itt lett igazi sztár. Akárcsak Ronaldinho.ElRamos írta:Danka, lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam. Nekünk nincs annyi "sztárunk" mint nektek, viszont csapatként azt hiszem picit jobban funkcionálunk.
Azért ne nagyképűsködjünk már haver. Össze sem lehet hasonlítani azt a Villarealt akit ti 5-el vertetek, és azt akitől kikaptunk. Ez itt a lényeg.musti írta:Én meg akkor erre azt tudnám mondani h nézd meg a Villareal-Barca és a Villareal-Madrid mérköéseket...
de wan még más olyan mérkőzés is...
Ez igaz. A vezetőség rendesen elcseszte akkoriban. Néha elgondolkozom rajta, hogy mi lett volna, ha nem küldik el Del Bosque-t, és engedik tovább dolgozni. Ugye ő védőket, védekező játékosokat (is) akart, és ez nem tetszett Pereznek. Ha nem engedik el Makelelét, és vesznek klasszis védőket, akkor most elég durva csapatunk lehetne (Del Bosque-val a padon...).Primitive írta:Erre mondják, hogy fordult a kocka! De, nektek a sok sztár mellé, még hülye vezetőségetek is volt. Remélem, azért ebbe a hibába mi nem esünk bele..ElRamos írta:Nekünk nincs annyi "sztárunk" mint nektek, viszont csapatként azt hiszem picit jobban funkcionálunk.
Erre mondják, hogy fordult a kocka! De, nektek a sok sztár mellé, még hülye vezetőségetek is volt. Remélem, azért ebbe a hibába mi nem esünk bele..ElRamos írta:Nekünk nincs annyi "sztárunk" mint nektek, viszont csapatként azt hiszem picit jobban funkcionálunk.
Danka, lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam. Nekünk nincs annyi "sztárunk" mint nektek, viszont csapatként azt hiszem picit jobban funkcionálunk.Danka00792 írta:Ez azért nem igaz. Olyan fantasztikusnak meg nem mondanám a Real-t. Mint elöttem irták, a Madrid azért jobb jelenleg a Barca-nal, mert idegenben is hozni képes a meccseit, legalább 1 ponttal.ElRamos írta:Én azt mondom, inkább legyen fantasztikus csapatunk, mint olyan fantasztikus négyesünk mint nektek.
Van egy fantasztikus 4esünk: Henry, Roni nincs formában, Eto'o rendszeresen lesérül, egyedül Messi tartja a formáját. De akkor ez már csak egy "fantasztikus játékos"
Ez azért nem igaz. Olyan fantasztikusnak meg nem mondanám a Real-t. Mint elöttem irták, a Madrid azért jobb jelenleg a Barca-nal, mert idegenben is hozni képes a meccseit, legalább 1 ponttal.ElRamos írta:Én azt mondom, inkább legyen fantasztikus csapatunk, mint olyan fantasztikus négyesünk mint nektek.
Rivaldo te teljes mértékben kimeríted az optimizmus fogalmát.Pedig igaz. Egy Mallorca mikor talál be háromszor a Nou Campban...Vagy egy Betis mikor lő két kapufát? És még lehetne sorolni hosszan...
A Clásicón győzelmet várok. Ha a Bernabeuban lenne, ott esetleg elfogadnám a döntetlent. Esetleg. De semleges pályán ez ellen a madrid ellen semmiképp.
Most jöhetnek a magabiztosságomról szóló hsz-ek, de nem érdekel. Ez a madrid nem játszik úgy, hogy félni kelljen tőlük. Inkább tartok saját magunktól. Ha hozzuk amit tudunk, nem lehet gond.
A madrid eddig azért áll előttünk, mert ők nem maradnak el a formájuktól kilóméternyire idegen pályán.
A Bernabeuban esetleg elfogadnám...ezeken a meccseken a hazai pálya sokat szokott számítani. De a Nou Campban had ne legyek már elégedett egy döntetlennel.musti írta:Igen bátor kijelentés az h csak a bernabeuban fogadnád el a döntetlent ha megnézzük a barca idei idegenbeli eredményeit, dehát biztos te tudsz walamit amit 1esek nem...
Egyébként a camp nouban sajnos szerintem is a barca fog nyerni...DE a bernabeuban nagy wisszawágó lecc
Láttam mindkét meccset. Akkor erre azt mondom hogy nézz meg egy Barca-Murcia, vagy Barca-Recreatico illetve egy Real-Murcia vagy Real Recreativo meccset. Egy kezemen meg tudnám számolni hogy hányszor jön át a Murcia vagy a Recre a mi térfelünkre a 90 perc alatt. Viszont ellenetek azért más a helyzetPoreko írta:Ez a hülyeség! Nézd meg a Santiago Bernabeuban a kiscsapatokat, és nézd meg hazaiban. Jó hogy hazaiban bátrabbak, de a Bernabeuban? ...Mihu írta:Azért ha megnézitek akkor a kiscsapatok nem teljesen úgy játszanak a Real ellen mint ellenünk. Ellenünk jobban betömörülnek, a Madrid ellen viszont próbálnak hellyel-közzel játszani is. Úgy pedig sokkal könnyebb a góllövés, mert több a hely a közzéppályán és a 16-os előtt.
Láttad a Real-Betis, Real-Depor meccseket? Akkor nem értem, mit mondasz. Ez totálisan relatív, és nem lehet ezzel megindokolni azt, hogy most a Realnak megy jobban. Szerintem a Real most egy csapat, a Barca alakul, de úgy érzem, hogy a háttérben lehetnek (akár komolyabb) gondok, és ezért nem megy nekik. Szerintem Rijkaard és a vezetőség nincs túl jó viszonyban, meg az se normális, ha a csapaton belül "negatív" kisugárzású emberek vannak (és itt nem csak Edmilsonra gondolok, nyilván mások is így vélekednek, csak profibbak, és nem kotyogják ki ezeket a dolgokat).
Szerintem ettől függetlenül nyílt sisakos lesz az El Classico, mindkét csapatnak van miért tartania egymástól. Szerintem a Real most lélektanilag sokkal jobb helyzetben várhatja a találkozót, viszont idegenben fognak szerepelni, így minden körülményt egybe véve X gyanús meccs lesz (de ha mondjuk nem a Nou Campban, hanem semleges környezetben lenne a találkozó, Real győzelmet várnék).
Pedig igaz. Egy Mallorca mikor talál be háromszor a Nou Campban...Vagy egy Betis mikor lő két kapufát? És még lehetne sorolni hosszan...Poreko írta:Ez a hülyeség! Nézd meg a Santiago Bernabeuban a kiscsapatokat, és nézd meg hazaiban. Jó hogy hazaiban bátrabbak, de a Bernabeuban? ...Mihu írta:Azért ha megnézitek akkor a kiscsapatok nem teljesen úgy játszanak a Real ellen mint ellenünk.
Láttad a Real-Betis, Real-Depor meccseket? Akkor nem értem, mit mondasz. Szerintem a Real most lélektanilag sokkal jobb helyzetben várhatja a találkozót, viszont idegenben fognak szerepelni, így minden körülményt egybe véve X gyanús meccs lesz (de ha mondjuk nem a Nou Campban, hanem semleges környezetben lenne a találkozó, Real győzelmet várnék).
Ez a hülyeség! Nézd meg a Santiago Bernabeuban a kiscsapatokat, és nézd meg hazaiban. Jó hogy hazaiban bátrabbak, de a Bernabeuban? ...Mihu írta:Azért ha megnézitek akkor a kiscsapatok nem teljesen úgy játszanak a Real ellen mint ellenünk. Ellenünk jobban betömörülnek, a Madrid ellen viszont próbálnak hellyel-közzel játszani is. Úgy pedig sokkal könnyebb a góllövés, mert több a hely a közzéppályán és a 16-os előtt.
Én Saviolát tartom a legrosszabb igazolásnak. Pepe szintén bűnrossz vétel-mégpedig az ára miatt. Neki a világ legjobb védőjévé kell válnia ahhoz, hogy megérjen 30 misit. Ezt nem képesek felfogni sokan. Ha esetleg azzá válik, akkor sem tesz mást, csak "behozza" az árát. Erre pedig igen kevés esély van. A madridistán olvastam olyan véleményt, amely szerint nem 30 millió volt Pepe, hanem öt évig kell fizetni érte hatot...Sacchi írta:Sokak szerint Pepe az év legrosszabb igazolása. Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy örülök, hogy a Madrid húzta meg ezt a "borzalmas" transzfert.