Élő közvetítések 07/08
Puyol nagyon összeszedte magát a jobboldalon, kiválóan játszik 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Frank egyre alkalmatlanabb erre a poziciora. Azért megtartanám vizes fiunak 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2007.12.15. 23:15:42-kor.
-
- Eurobarca Staff
Ezt is a jeles magyar érettségidre való felkészülés során tanultad?varga tamás írta:Nélküle is megbasszuk őket.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Legyen így!Lionel Messi Fan írta:Már csak ha Messi nem játszik nélküle is szét kell [auto_cenzúra] a Real-t és akkor az össze madridista befoghatja a pofáját mjd Ronni10 1000% fog pörögni Messi előtt tisztelegve

Totál orgazmus lesz ha Yaya kapni fog egy sárgát, mert roggyantbácsi még játszatja...
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
Már csak ha Messi nem játszik nélküle is szét kell basznunk a Real-t és akkor az össze madridista befoghatja a pofáját mjd Ronni10 1000% fog pörögni Messi előtt tisztelegve
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
-
- Capitá del Barça
Ezvarga tamás írta:Remélem, jövő vasárnap szétbasszuk az agyukat! Hülye szemétládák!

Egyébként nem értem, hogy lehetünk ennyire szerencsétlenek?

Most csak attól kell tartani, nehogy elaludjunk a meccsen, mert nagyon úgy tünik.
hát azt mér az Eurobarcán is írták hogy Leo 1 hónapig nem jáchat, de ha annyi akkor annyi
Szerintem nem kell siettetni a felépülést, nehogy úgy járjon mint Eto'o tavaj, mert akor nem "csak" 1 hónnap lessz

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nélküle is 'censored' őket.Ilúvatar írta:na igen, s köbö most a madristák meg röhögnek a markukba...Rivaldinho írta:POnt az a játékos aki a madrid ellen mindig lázban ég.. és bizonyíthatta volna h nem véletlenül tartják jelenleg az egyik legjobbnak, és nem 'véletlenül' szerezte a mesterhármast a madrid ellen... a kib.axott kurvg.a életbe [auto_cenzúra].meg

- Danka00792
- Director del Fútbol
Ahogy Messi és Eto'o ezen a meccsen megértették egymást, az hihetetlen. Sorra adta Messi a jobbnál jobb passzokat, és Eto'o nem volt rest, 2-öt rugott.
Na ez fog hiányozni szerintem jövö héten!
Na ez fog hiányozni szerintem jövö héten!

- Deus
- Boixos Nois
na igen, s köbö most a madristák meg röhögnek a markukba...Rivaldinho írta:POnt az a játékos aki a madrid ellen mindig lázban ég.. és bizonyíthatta volna h nem véletlenül tartják jelenleg az egyik legjobbnak, és nem 'véletlenül' szerezte a mesterhármast a madrid ellen... a kib.axott kurvg.a életbe [auto_cenzúra].meg

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Los: nem vagyok főorvos, csak néztem a meccset, és láttam az arckifejezését, ill. azt, hogy a térdét hátul masszírozta.
A realosok már ünnepelnek a túloldalon. Remélem, jövő vasárnap 'censored' az agyukat! Hülye szemétládák!
A realosok már ünnepelnek a túloldalon. Remélem, jövő vasárnap 'censored' az agyukat! Hülye szemétládák!

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
POnt az a játékos aki a madrid ellen mindig lázban ég.. és bizonyíthatta volna h nem véletlenül tartják jelenleg az egyik legjobbnak, és nem 'véletlenül' szerezte a mesterhármast a madrid ellen... a kib.axott kurvg.a életbe baszd.meg
- Mihu
- Director del Fútbol
Egyáltalán nem lennék meglepve ha jövő héten úgy állna fel a csatársorunk hogy:Danka00792 írta:MI AZ HOGY 1 HONAP???
AKKOR ki lesz el classico-n messi helyett? Ezqu??![]()
![]()
Komolyan mondom, ilyen nincs. Sztem most vesztettük el a Real elleni meccset![]()
![]()
Iniesta-Eto'o-Dos Santos
Ez az elmeroggyant megteszi

- Deus
- Boixos Nois
egyértelműen eto'o -ra.senzu írta:most kire fog a real ráállitani 3 embert?La Pulga írta:22:55 - Lionel Messi megsérült a Barcelona mai mérkőzésén, és a legfrissebb hírek szerint 1 hónapig biztosan nem léphet pályára, mivel izomszakadást szenvedett.![]()

- Danka00792
- Director del Fútbol
MI AZ HOGY 1 HONAP???
AKKOR ki lesz el classico-n messi helyett? Ezqu??

Komolyan mondom, ilyen nincs. Sztem most vesztettük el a Real elleni meccset

AKKOR ki lesz el classico-n messi helyett? Ezqu??

Komolyan mondom, ilyen nincs. Sztem most vesztettük el a Real elleni meccset

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Sajnos sejtettem.. de miért velünk ???? Hát jövő héten egy jó Roni kell!!
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
[auto_cenzúra] ezeket a híreket akkor hiszem el ha vmi nagyon biztosat és megbiztahóat tudtok mutatni nem ilyen kacsa [auto_cenzúra] viccet
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”