Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet hogy Frank előrelátó, és már azon gondolkodik hogy mi lesz ha Yaya elmegy az AF. kupára, vagy esetleg lesérül valaki a középpályán, eézrt próbálja Guddyt beépíteni és valljuk be öszintén SIKERESEN.cruyff írta:Én azért azt nem értem, hogy ha egy Deco, egy Dinho egy dos Santos ott ül a padon, akkor miért Gudjohnsen a kezdő??????? Most attól nem lesz jobb edző Rijkkard mert nyertünk 0-3-ra. Egy dolog miatt nyertünk : Eto'o. Az pedig, hogy R10 0-3-nál sem állt be, egy újabb, ezúttal pszichológiai, baklövés a mesteredzőnktől....
Valaki ezt gyorsan archiválja.varga tamás írta:Tévedtem
Arra, hogy FR nem a szívem csücske. De na haragudj, ezen nem kívánok Veled tovább vitatkozni, mert nem érted meg, amit írok.Vazquez írta:"ha kipenderítik, nálam boldogabb ember nem lesz a Barca-drukkerek között." - idézlek
Szerinted ez mire enged következtetni?
Én nem Frank Rijkaardnak, vagy Ronaldinhónak, vagy Joan laportának szurkolok, hanem a Barcelonának. És ettől még, nem kell mindenkit szeretnem. Attól, hogy a barca szurkolója vagyok, fenntarthatom magamnak a jogot, hogy Frank-et ne szeressem, csak elviseljem.Vazquez írta:Varga Tamás!
Ne haragudj, de látszik, hogy te inkább vagy anti-Rijkaard-os, mint Barca-drukker. Ezután én nem veszem komolyan a hozzászólásaid.
Hajrá Barcelona!
Vazquez
Gratulálok! Megint sikerül segget csinálni a szádból és ismételten lejáratnod Magad. Ha Olit és Ezqu-t is ilyen érzékkel rakja be, mint Guddy-t akkor azt mondom legyen és játszunk úgy. Puyol nagyon nagyot alkotott ma jól tolta szélen, nem beszélve a két középsővédőnkről. 1-2 kisebb hibájuk volt, mellett viszont emlékszem hatalmas mentés(ek)re.varga tamás írta:Szerintem az El Classicón Oleguer lesz a jobbhátvédünk, Ezquerro meg a csatár, a kapuban a takarítónő fog állni, irányítót pedig a gondnok fog játszani.
1. Puyolt megint kirakja a jobboldalra, ahol nem úgy megy neki a játék, mint az eredeti posztján.
2. A középpályán Deco helyén ez az izlandi szerencsétlenség kezd, nehogy a portugál játékba lendüljön, belerázódjon. Á, nem, minek, ücsörögjön a kispadon, ott jó helye van.
Remélem, kikapunk, és elküldik melegebb éghajlatra ezt a labdarúgás szégyenét.Jó szurkolást, én ezt nem nézem. Bojkottálom ezt a holland szarkeverőt.
Ez szép voltvarga tamás írta:Remélem, kikapunk