1. Szerintem meg a bíró senkivel nem volt. Nem vezette rosszabbul a meccset, mint egy spanyol bíró. Tévedett ide is meg oda is.aure írta:Bekezdésenként válaszolok ra95 hozzászólására:
VÁLASZ 1: Ez is csak EGY meccs. Nem jött össze. Kibekkeltétek az egy góllal amit tudtatok szerezni. Egy elsőtől többet várnék.
VÁLASZ 2: Nem dobálta magát jobban R10 mint bármelyik madridi játékos. Volt rá precedens, hogy egy háthozérésnél dobott a játékosotok egy orrost. A bíróra egy tamagochi-t nem engednék irányítani nem hogy meccset. Továbbra is kérdés hogy a honnan szedik ezeket.
VÁLASZ 3: Én nem nagyon nevezném a taktikának a lőjjünk egy gólt bármi áron (most nem volt rossz) oszt majd bevédjük. Az ellen támad mi mag majd NAGY csapathoz méltóan kontrázunk (Ezt nyomják a Skót csapatok a BL-ben majd nézd meg 1x). Most nem nyomtuk szebben, de hogy ti jobbak lettetek volna az költői túlzás. Maradjunk annyiban hogy nyertetek.
VÁLASZ 4: a hangsúly a "megfolytáson" van. De támadásban még nálunk is szarabbak voltatok. Védekezésben szintén, de legalább az egyetlen lehetőségeteket benyomtátok. Erről lehet megismerni a Real-t. A többi kapuralövéseteket a bíró adta a magától összecsukló játékosotoknak. Szomorú, hogy a jobbhátvédeteket kell győztes meccs után kiemelni. Miért tartotok csatárokat. Legyen 10 jobbhátvédetek.
VÁLASZ 5: A "jobbságot" nem csak az eredmény határozza meg. És az 0:1 azért annyira nem egyértelmü, plána ha a meccsre is pillantottál. A 7 pont 3 győzelem és 1 döntetlen. Ergo 3 botlásnál már ott is vagyunk. Mi elkövettük tavaly. Most ti jöttök.
Bocs a stílus miatt csak viccesnek tűnt. Világbéke
2. Ha nem neveznéd taktikának azt, hogy 90 percig levették a világ legkreatívabb támadósorát a pályáról, emelett jól kontráztak, akkor nem hiszem, hogy te fociztál már. Mit neveznél akkor taktikának? Bevallom, én kummára örülnék egy ilyen sikernek a Bernabeuban, és egy ugyan ilyen sikerről a mi javunkra neked is más lenne a véleményed.
Parádézni nem a Nou Camp-ban kell. Okosan nyertek, ennyi. Ne fájjon már ennyire.
4. De igenis jobbak. ISMERJÜK EL! Ettől nem leszünk kevesebb emberek, sőt. Ők csapat, tele motivált harcosokkal, akik tudják mi a dolgok a pályán, mi meg 1-2 jó formában lévő klasszistól függünk. Mára ez már világos.