Yaya Touré
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ha minden jól megy akkor jövő héten már játszhat ugye??? Remélem minnél hamarabb hazaér, mert az ő játéka a középpályán nagyon hiányzik. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Subic_10
- Barça B
- Kapcsolat:
miert van Afrika Kupa...azert h elmehessenenek Eto'o es Toure...ha ezert
na de rem kiheverjuk...

BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem arról volt szó, hogy Touré megállapodott az Elefántcsontparti szövetséggel, hogy kihagyja az Afrika-kupát?
Erre most arról van szó, hogy elmegy... Csak Eto'o-ról volt szó.
Yaya és Eto'o nélkül könnyen lehetnek problémák
Erre most arról van szó, hogy elmegy... Csak Eto'o-ról volt szó.
Yaya és Eto'o nélkül könnyen lehetnek problémák

OFF:igazad van,nem volt aki segitsen neki és azért nem,mert frank megint csatárnak tette!visszaállt kok-ra és rögtön támadtunk!szoval,mindegy!Subic_10 írta:hat hogy o kuzdott a kegtobbet az egyszer szent es igazde sajnos minthiaba...nem volt ki segitse
Iniesta probalkozott de o is csak probalkozott...
![]()
Egyébként ő volt a barca legjobbja,mivel kűzdött,futott,hajtott,jo passzokat adott,megindult,csak hát kevesen nőttek fel hozzá......
.
- Subic_10
- Barça B
- Kapcsolat:
hat hogy o kuzdott a kegtobbet az egyszer szent es igaz
de sajnos minthiaba...nem volt ki segitse
Iniesta probalkozott de o is csak probalkozott...

BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>
- ádeszsz
- Barça B
- Kapcsolat:
jól játszott, mint általában...de én úgy érzem hogy igazán jó csak az utolsó 20 percben volt...sokszor megindult a ladbával és nem tudták szerelni, max szabálytalanul...hasonlít nekem lúcióra ez a dolog...ő se csinált olyan hú de nagy cseleket csak megindult és lehetetlen volt fellökni. tourénak is többet kellene ezt szerintem...
Tegnep este 1edül ő játxott jol
Hihetetlen mennyit küzdött, hajtott, robotolt, mindenhol ott volt, csak maga nem tud meccset nyerni

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
MQuC írta:Touré szerintem olykor nagyon felkapja a vizet... Ráadásul kicsit alattomod belépői is vannak... Remélem ezek nem szándékosak, csak ugy látszanak.
Annyira azért nemjó, h van egy keménylegény a csapatban. Bomlasztó is lehet. Inkább a játékával tűjön ki. Amit meg is tesz sztem. és ez jobb
Ebből látszik, hogy tényleg Vieira utódja!

Sztem nagyon jól játszott tegnap, és szerencsére a Madrid ellen is játszhat majd!

- visca el barca
- Presidente del Barça
én ahogy elnézem a meccs per sárga mutató általában meg van neki...mademan írta:jó az ha valaki azért egy favágó csapat ellen amortizál!!! az viszont durva mkor a bíróval vitatkozik! és megijedek a tévé előtt mikor látom hogy rohan a bíró felé és üvölt mint egy állat!! egy gyengébb idegzetű bíró ezért még lapot is adhat!!!!MQuC írta:Touré szerintem olykor nagyon felkapja a vizet... Ráadásul kicsit alattomod belépői is vannak... Remélem ezek nem szándékosak, csak ugy látszanak.
Annyira azért nemjó, h van egy keménylegény a csapatban. Bomlasztó is lehet. Inkább a játékával tűjön ki. Amit meg is tesz sztem. és ez jobb
egyébként meg tényleg nem baj ha van egy ilyen tipusú játékosunk..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
jó az ha valaki azért egy favágó csapat ellen amortizál!!! az viszont durva mkor a bíróval vitatkozik! és megijedek a tévé előtt mikor látom hogy rohan a bíró felé és üvölt mint egy állat!! egy gyengébb idegzetű bíró ezért még lapot is adhat!!!!MQuC írta:Touré szerintem olykor nagyon felkapja a vizet... Ráadásul kicsit alattomod belépői is vannak... Remélem ezek nem szándékosak, csak ugy látszanak.
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ugyanazt a meccset néztük???Szandi írta:Borzalmas volt ez az ember.Lassú. lomha, körülményes---ha labdát kapott csak forgolódott ott és lassította a játékot...szörnyű volt. Ha passzolt ált. az is rossz helyre. Nagy csalódás. Egyre nagyobb.
Szerintem egyáltalán nem volt "borzalmas". Nem játszott annyira jól és hasznosan, mint a sérülése előtt, ez tény, de hogy borzalmas, meg hogy nagy csalódás...
Ezeket a jelzőket finoman szólva is erősnek érzem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Touré szerintem olykor nagyon felkapja a vizet... Ráadásul kicsit alattomod belépői is vannak... Remélem ezek nem szándékosak, csak ugy látszanak.

pedig igenis jó volt látni, hogy végre van egy ilyen keménylegény a csapatbanSzandi írta:Rossz lehet, ha ezért nézel meg egy meccsetIlúvatar írta:imádtam amikor tegnap keménykedett a meccsen![]()
fuu, egy kis balhé össze is jött![]()
(ajánlom a vb-ről a holland-portugált)

Rossz lehet, ha ezért nézel meg egy meccsetIlúvatar írta:imádtam amikor tegnap keménykedett a meccsen![]()
fuu, egy kis balhé össze is jött

(ajánlom a vb-ről a holland-portugált)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Marci
- Capitá del Barça
Nem mind1, hogy az Arsenal esélyes a BL győzelemre, vagy hogy az Arsenal AZ esélyes a BL győzelemre.merx írta:ebben a nyilatkozatban hol van az, hogy szerinte az arsenal az esélyes a bl győzelemre?La Pulga írta:Yaya Touré szerint az Arsenal esélyes a BL győzelemre
...
Nem tudom hogy volt az eredeti nyelvben, az sok mindent elárulna.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
ebben a nyilatkozatban hol van az, hogy szerinte az arsenal az esélyes a bl győzelemre?La Pulga írta:Yaya Touré szerint az Arsenal esélyes a BL győzelemre
...

- barcatom
- Jugador del Barça
Csatlakoznék, de tény hogy jobb volt év elején, és azt bomba lövését hiányolom!!!!! legalább eggyet meccsenként!LG írta:Hát én nem igy láttam, sztem nem volt olyan rosz. Év eleje ota visszaesett, de hogy szörnyü lenne, az nem igaz. Még most is hasznos, védekezésben nem hibázik, ezen a meccsen meg adott előre is jo labdákat.
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Hát én nem igy láttam, sztem nem volt olyan rosz. Év eleje ota visszaesett, de hogy szörnyü lenne, az nem igaz. Még most is hasznos, védekezésben nem hibázik, ezen a meccsen meg adott előre is jo labdákat.
-
- Llegenda del Barça
Gyenge volt, kétségtelen, nagyon gyenge. Főleg ahhoz a játékhoz képest, amit év elején mutatott. Összességében viszont még mindíg jó vételnek tartom. A sérülés óta visszaesett, de ez benne van.Szandi írta:Borzalmas volt ez az ember.Lassú. lomha, körülményes---ha labdát kapott csak forgolódott ott és lassította a játékot...szörnyű volt. Ha passzolt ált. az is rossz helyre. Nagy csalódás. Egyre nagyobb.
Borzalmas volt ez az ember.Lassú. lomha, körülményes---ha labdát kapott csak forgolódott ott és lassította a játékot...szörnyű volt. Ha passzolt ált. az is rossz helyre. Nagy csalódás. Egyre nagyobb.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Szép is lenne megint egy Barca-Arsenal BL döntő. Különös meccs lenne, több szempontbol is, de h unatkozni nem unatkozna senki azt tuti 

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Yaya Touré szerint az Arsenal esélyes a BL győzelemre
...az idei Bajnokok Ligája kiírásban. Ezt a kijelentést nem más mint, Kolo Touré öccse, a Barca játékosa, Yaya Touré ejtette meg
Yaya hamar megszerettete magát a katalán fővárosban és Frank Rijkaard is stabil kezdőként számít rá, ha éppen egészséges. A Barca idén rengeteg kritikát kapott sokak már úgy látják, hogy a bajnokság elúszott - legalábbis a mostani forma alapján... -, a BL cím pedig elúszóban van. Yaya Touré mégis úgy véli bátyja csapata az Arsenal idén végre megszerzi a hőn áhított BL serleget.
Íme a barcelonai nyilatkozata: "Az Arsenal idén remek játékkal rukkult elő mind a bajnokságban, mind a BL-ben. Ha ezt a játékot tudják hozni a szezon hátra lévő részében nagyon megkeseríthetik csaptom, a Barcelona, dolgát a Bajnokok Ligájában. Abban is biztos vagyok, hogy egy angol csapat mindenképp ott lesz a moszkvai döntőben. A bátyám hatalmas sztár, nem úgy mint én, 6 éve a lehető legmagasabb színvonalon játszik, és nemzetközi szinten is mindenki elismeri. Szeretnék majd ellene játszani a közeljövőben. Láttam a ManU-t is játszani, ők is nagyon veszélyesek." (fc-arsenal.hu)
...az idei Bajnokok Ligája kiírásban. Ezt a kijelentést nem más mint, Kolo Touré öccse, a Barca játékosa, Yaya Touré ejtette meg
Yaya hamar megszerettete magát a katalán fővárosban és Frank Rijkaard is stabil kezdőként számít rá, ha éppen egészséges. A Barca idén rengeteg kritikát kapott sokak már úgy látják, hogy a bajnokság elúszott - legalábbis a mostani forma alapján... -, a BL cím pedig elúszóban van. Yaya Touré mégis úgy véli bátyja csapata az Arsenal idén végre megszerzi a hőn áhított BL serleget.
Íme a barcelonai nyilatkozata: "Az Arsenal idén remek játékkal rukkult elő mind a bajnokságban, mind a BL-ben. Ha ezt a játékot tudják hozni a szezon hátra lévő részében nagyon megkeseríthetik csaptom, a Barcelona, dolgát a Bajnokok Ligájában. Abban is biztos vagyok, hogy egy angol csapat mindenképp ott lesz a moszkvai döntőben. A bátyám hatalmas sztár, nem úgy mint én, 6 éve a lehető legmagasabb színvonalon játszik, és nemzetközi szinten is mindenki elismeri. Szeretnék majd ellene játszani a közeljövőben. Láttam a ManU-t is játszani, ők is nagyon veszélyesek." (fc-arsenal.hu)