Frank Rijkaard #2
-
- Barça B
Kilátástalan játék....frank mehet....elég volt nem tud megujulni
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem, igaz. 1999-2000-ben mi voltunk a legnagyobb esélyesek. Az elődöntőig sima volt minden, majd jött a Valencia...dr. Mezey írta:Bár szerintem ez ugyanaz mint amit most játszunk, csak annyi a különbség hogy te hátra soroltad a szélsőket, de és Rivaldot se sokat láttam védekezni. Plussz a BL-ben meg nagy nulla volt akkor a produkció, már amikor bejutottunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
pontosan, sajnos ez a hollandus-átok ül a barcán, Johan mester nagyot alkotott és azóta nem szabadulunk az átoktól:) Sajnos jól látjátok, bár Koeman nem alkot olyat Valenciában, hogy megkapjon egy Barcelonát, de egy EB után szabaduló Van Basten elég esélyes...:sAprieto írta:Mourinho v. Lippi ez itt a kérdés.
Én Lippire szavazok...
Rémálmaimban a -még nem- menesztett Koemant hozza LaportaVagy Van Bastent... na még attól mentsen az Isten.

Mourinho v. Lippi ez itt a kérdés.
Én Lippire szavazok...
Rémálmaimban a -még nem- menesztett Koemant hozza Laporta
Vagy Van Bastent... na még attól mentsen az Isten.
Én Lippire szavazok...
Rémálmaimban a -még nem- menesztett Koemant hozza Laporta

cska az a baj,h frank nem mond le,laporta meg nem rugja ki.....különben minden stimmelne,amit itt leirtatok...
.
-
- Director del Fútbol
Hát meg Lippi Úr, aki kijelentette, hogy melózni akar nyáron és kipróbálná magát külföldön, de akkor lehetőleg tengerparti városban, mert a vitorlásától nehezen szabadul:) De ha választani kéne, hogy várni Lippire nyárig és addig Frankie, vagy most Mourinho, asszem nem gondolkodnék, come on José:)El Madridismo írta:De ezt ne is várjátok...Ők alighanem megszerezhetetlenek, akik elérhetőek, azok közül egyedül Mourinho sanszos. Benitez se rossz, de nem szeretném, ha távozna Lpoolból.
- El Madridismo
- Barça B
De ezt ne is várjátok...gekkodan írta:Ettől még mindig nem Wenger és még mindig nem Sir Alex:)dr. Mezey írta:Hát nem csak nyert két bajokságot két ezüst meg egy BL, tényle elég gyengusz. Persze mikor megy akkor azért mert Ronnie a király (ami persze így van) ha nem megy akkor meg az Edző a balfék.

Madrid
-
- Director del Fútbol
Ettől még mindig nem Wenger és még mindig nem Sir Alex:)dr. Mezey írta:Hát nem csak nyert két bajokságot két ezüst meg egy BL, tényle elég gyengusz. Persze mikor megy akkor azért mert Ronnie a király (ami persze így van) ha nem megy akkor meg az Edző a balfék.
Új edző, új játékstílus több motiváció a játékosoknak!Ennyi kell a Barcanak.
Remélem 1 héten belül Frank lemondását olvashatom és azt h az új edző Murinho!Megkell köszönni a 4 és fél évet hollandus barátunknak. Ez a legjobb pillanat a lemondásra, mert így még talán "dicsőséggel" hadhatja el a Nuo Camp-ot, hiszen azt nem felejthetjük el hogy vele értük el Párizsban a csúcsot.
R10nek kell adni még időt nyárig ha semmi mehet ő is.Helyére pedig Diego-t vagy Fabregast elcsábítani!

Remélem 1 héten belül Frank lemondását olvashatom és azt h az új edző Murinho!Megkell köszönni a 4 és fél évet hollandus barátunknak. Ez a legjobb pillanat a lemondásra, mert így még talán "dicsőséggel" hadhatja el a Nuo Camp-ot, hiszen azt nem felejthetjük el hogy vele értük el Párizsban a csúcsot.
R10nek kell adni még időt nyárig ha semmi mehet ő is.Helyére pedig Diego-t vagy Fabregast elcsábítani!

-
- Director del Fútbol
Az a baj, hogy Rijkaard nem Benitez, nem Ferguson és még csak Wenger sem. A többi stimmel:)dr. Mezey írta:Sztem meg maradjon. A Fergussont, Wengert, meg a Benitezt sem b*szogattják egy gyengébb periodus után és van eredménye. Lásd reál miután elküldték a Del Bosquet négy évig szinte semmi. Nem olyan könnyű jó edzőt találni és Fraky már bizonyított. Most az ő dolga hogy feltámassza ronniet vagy külde el, ha egyik sem megy akkor év végén tényleg leléphet.
-
- Jugador d'estrella
Sztem meg maradjon. A Fergussont, Wengert, meg a Benitezt sem b*szogattják egy gyengébb periodus után és van eredménye. Lásd reál miután elküldték a Del Bosquet négy évig szinte semmi. Nem olyan könnyű jó edzőt találni és Fraky már bizonyított. Most az ő dolga hogy feltámassza ronniet vagy külde el, ha egyik sem megy akkor év végén tényleg leléphet.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát nem tudom!
Mégse követeli senki az edző fejét.....
Mégse követeli senki az edző fejét.....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Bányász
Nem tudom:)Saviola írta:Mikor is volt az a 3 év ?Bányász írta:AC Milan!
De nem is olyan rég játszottak 2 bl döntőt is....És ugye tavaly meg is nyerték....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Bányász
AC Milan!Rivaldo11 írta:Nem tudom volt e olyan csapat, amely több mint három évig-ugynazzal a játékredszerrel-a csúcson tudott maradni. Nem néztem utána, de nem emlékszem ilyenre. Valahol természetes, hogy kiismerték a játékunkat. Bár még tán ez is beleférne, ha a jelenlegi Messi mellett a régi Dinho szaladgálna a másik oldalon...
Nálunk bőven elég lenne egy edzőcsere. Ha ezek a játékosok új impulzust kapnának.

- ádeszsz
- Barça B
- Kapcsolat:
menjen...unom hogy mindig ugyanaz a forgatókönyv, meccs előtt bizakodás, meccsen halál, meccs után magyarázkodás...szeretem az edzőt, mert sikert hozott a csapatnak ezért szereti mindenki, de váltás kell, nem fogunk így megújulni...menjen
-
- Jugador d'estrella
Bár szerintem ez ugyanaz mint amit most játszunk, csak annyi a különbség hogy te hátra soroltad a szélsőket, de és Rivaldot se sokat láttam védekezni. Plussz a BL-ben meg nagy nulla volt akkor a produkció, már amikor bejutottunk.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem is elavult már, de optimális estben ez bőven elég lett volna a győzelemhez, és úgy gondolom, hogy ha nincs jó formában lévő szélső (és most nem volt) akkor mindenképp másra kellene fektetni a támadójátékot.
Egyébként, azt sajnos nem tudom, hogy erről m,i a vezetőség véleménye, erről sosem kérdezik őket, és szerintem nyilvánosan, amíg Frank ül ott, ahol most is, addig semmikép sem fogank.
Én a meccs után kiváncsi voltam a szurkolók reakciójára. Persze az egyértelmű hopgy mit éreztek, de konkrétan Rijkaard elleni tüntetésre, zsebkendőkre gondoltam, az nem jött le. Ti tudtok valami ilyesmiről?
Egyébként, azt sajnos nem tudom, hogy erről m,i a vezetőség véleménye, erről sosem kérdezik őket, és szerintem nyilvánosan, amíg Frank ül ott, ahol most is, addig semmikép sem fogank.
Én a meccs után kiváncsi voltam a szurkolók reakciójára. Persze az egyértelmű hopgy mit éreztek, de konkrétan Rijkaard elleni tüntetésre, zsebkendőkre gondoltam, az nem jött le. Ti tudtok valami ilyesmiről?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Van Galllal sokat játszottuk ezt a felállást. Elöl Kluivert, mögüle idnult jobbról figo, balról Rivaldo. Középen pedig a Luis Enrique-Guardiola-Cocu trio szűrt, és szervezett.dr. Mezey írta:ja jöjjön murinnnyó, aztán játsszunk4-5-1-et és elalszol a meccs alatt. így legalább lehet izgulni hogy puyi elcsúszik -e vagy nem
bombaerős volt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Nem csak ugyanabban a játékrendszerben játszó csapat, de semilyen nem volt mostanában amelyik 3 évig a csúcson lett volna. Ezt nem veszi senki figyelembe. Pedig a géniusz edzők meg voltak a nagy csapatoknál és a keret is elég erős volt mégsem voltak képesek még csak hasonlóra sem, mint a Barca. És még most sem vagyunk olyan rosszak. A bl-t még nyugodtan behúzhatnánk(amennyiben nem lesznek sérülések) még akár Rijkaarddal is, a kupáról nem is beszélve.Rivaldo11 írta:Nem tudom volt e olyan csapat, amely több mint három évig-ugynazzal a játékredszerrel-a csúcson tudott maradni. Nem néztem utána, de nem emlékszem ilyenre. Valahol természetes, hogy kiismerték a játékunkat. Bár még tán ez is beleférne, ha a jelenlegi Messi mellett a régi Dinho szaladgálna a másik oldalon...
Nálunk bőven elég lenne egy edzőcsere. Ha ezek a játékosok új impulzust kapnának.
Bár igazság szerint nekem mindig a bajnokság a legfontosabb, de hát ez van.