Ronaldinho Gaúcho #3
- Mihu
- Director del Fútbol
Én továbbra is azt hajtom amit már lassan egy éve. MEG KELL VÁRNI HOGY MIT MUTAT EGY ÚJ EDZŐ KEZE ALATT. Ha ott sem tud megújúlni. Akkor én tényleg nagyon sajnálom, meg érzem már most hogy sírni is fogok mikor elmegy, de első a csapat. Bár én mindig azzal áltatom magam hogy Raul is több évig semmit sem csinált, hiába ajánlott érte Abramovic 100 milliót. Nem nem és nem adták el. Remélem hogy Ronnie sem fog elmenni, majd csak mikor visszavonulmessi1918 írta:Igazad van Mihu,tényleg!!!!!!!!!De akkor én enm tudom mit kéne csinálnia,lehet hogy már Barca mezben soha nem fog megújulni.Lehet,nem tudom de ha ez így megy tovább akkor valamit tényleg csinálni kell.És mégegyszer mondom igazad volt az ötletemmel kapcsolatba.Viszont a 3-3-4-es elgondolásomat még fenntartom!!!!!!![]()
![]()
![]()

Szerk: Tehát hagy legyek már önző egy kicsit

- Mihu
- Director del Fútbol
Fociztam igen. 4 évig voltam jobbszélső csatár.ozsika írta:Én inkább már nemis írok semmit...Hihetetlenek vagytok az egycer biztos(itt azokra célzok akik állandóan ronaldinhot [auto_cenzúra]ák)!!!Csak egy kérdésem lenne hozzájuk..Fociztok e,és ha igen akkor nyújtottatok e már rossz teljesítményt hosszabb időn keresztül??És itt kérdezném h mit mondtak a szúrkolóitok meg az edzőtök?Biztos nem azzal piszkáltak azon a pár hónapon keresztül h innentől már semmit nem érsz,meg amivel ti [auto_cenzúra]átok Ronit..Így nemis fogja soha visszanyerni a formáját!!Barcelonába legalábbis nem!!!MErt ez képtelenség így!!!
Na cső
Nem értem hogy ezzel a hozzászólással mit akarsz mondani

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Igazad van Mihu,tényleg!!!!!!!!!De akkor én enm tudom mit kéne csinálnia,lehet hogy már Barca mezben soha nem fog megújulni.Lehet,nem tudom de ha ez így megy tovább akkor valamit tényleg csinálni kell.És mégegyszer mondom igazad volt az ötletemmel kapcsolatba.Viszont a 3-3-4-es elgondolásomat még fenntartom!!!!!!

..................................
Ki kell próbálni Dinhot egy másik edző alatt is, azaz bye bye Rijkaard 
Tényleg edzőtől is függ hogy hogy játszol... Aki focizik(focizott) az tudja milyen...
OFF: Személyes példa, de szerintem ellentétje némileg roniénak, tavaly nekem egy nagyon fegyelmezett, kemény edzőm volt, 28 meccsen rúgtam 4 gólt VKPként...
Idén új edző, lazább, jobban bízik bennem, eddig 14meccs 26 gól középsőközéppályásként... Dinhonak jelenleg egy kemény edző kéne, Real ellen önmagához képest nem volt jó, de egy "sima" játékoshoz képest nem volt rossz... Én még bízok Ronieban, de egy új edző alatt..

Tényleg edzőtől is függ hogy hogy játszol... Aki focizik(focizott) az tudja milyen...
OFF: Személyes példa, de szerintem ellentétje némileg roniénak, tavaly nekem egy nagyon fegyelmezett, kemény edzőm volt, 28 meccsen rúgtam 4 gólt VKPként...
Idén új edző, lazább, jobban bízik bennem, eddig 14meccs 26 gól középsőközéppályásként... Dinhonak jelenleg egy kemény edző kéne, Real ellen önmagához képest nem volt jó, de egy "sima" játékoshoz képest nem volt rossz... Én még bízok Ronieban, de egy új edző alatt..
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Persze,h zavarja...de ezzel az a baj,h a szakma pedig elismeri,és hangoztatja mindenki,h mekkora játékos!
Fontos az emberek véleménye ez természetes!De az a lényeg,h az edző mit gondol,meg a csapattársak mit gondolnak!
Amíg valaki/k bíznak benne addig nehogy már elmenjen a kedve!
És pont mert ien hálátlan a nép,bennem lenne a csakazértis megmutatom nekik!
Fontos az emberek véleménye ez természetes!De az a lényeg,h az edző mit gondol,meg a csapattársak mit gondolnak!
Amíg valaki/k bíznak benne addig nehogy már elmenjen a kedve!
És pont mert ien hálátlan a nép,bennem lenne a csakazértis megmutatom nekik!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
[quote="ozsika"]És nehogymmár vki is jó teljesítményt nyújtott volna a tegnapi csapatból!!Mert ha ti bárkire rámondjátok hogy tegnap a Madrid ellen jól jáccott(mert ilyeneket ír egy két ember),az sztem még sosem látott Barca meccset!!A jó játék az amit tavaly elött jáccottak!!És mindenki jön h elkápráztattak minket és h nem ahhoz kéne viszonyítani..Sztem meg épphogy ahhoz kell viszonyítani,mert a játékosok ugyanazok és ha akkor tudtak úgy jáccani akkor most is tudnak!!De ezt állandó [auto_cenzúra]ásokkal nem lehet elérni...[/quot
egyet ertek mert szerintem a csapatot kel nezni es nem csak 1-2 jatekost es hat senki se jatszot jol egyik csapatbol se
es hat hiaba szidja mindenki Ronit ebben az evben es tavaj is azert mar most is rugot egy par golt es adott golpaszt is,pedig eleg sokat volt padon
es ha a mult idenyre gondolok,amikor olyan rosz formaban volt ha nem lett volna itt amikor a sokk serules volt Messi es meg sokan masok akkor az szezon vegen a 4-6. helyert kuzdotunk volna nem a bajnoki cimert
egyet ertek mert szerintem a csapatot kel nezni es nem csak 1-2 jatekost es hat senki se jatszot jol egyik csapatbol se
es hat hiaba szidja mindenki Ronit ebben az evben es tavaj is azert mar most is rugot egy par golt es adott golpaszt is,pedig eleg sokat volt padon
es ha a mult idenyre gondolok,amikor olyan rosz formaban volt ha nem lett volna itt amikor a sokk serules volt Messi es meg sokan masok akkor az szezon vegen a 4-6. helyert kuzdotunk volna nem a bajnoki cimert
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Bányász!!
Nem neked címeztem hanem így általánossgába!!Akik azt írják mindig h menjen el innen meg ilyeneket írkálnak..Na azok nem teccenek!!
Télleg nem úgy jáccik ahogyan kéne,de ha minden újság azt írja h [auto_cenzúra] akkor azis fog maradni!!
Nem neked címeztem hanem így általánossgába!!Akik azt írják mindig h menjen el innen meg ilyeneket írkálnak..Na azok nem teccenek!!
Télleg nem úgy jáccik ahogyan kéne,de ha minden újság azt írja h [auto_cenzúra] akkor azis fog maradni!!
???
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Am az első kommentembe arra céloztam h most énis elég gyenge formát mutattam ebbe a fél szezonba(Heves megyei első osztályba jáccok gyöngyöshalászon),és engem is sok szúrkoló baszogat h nem ezt várják tőlem(nem nagyképűségből írom,csak az összehasonlítás kedvéért h tavaly gólkirály lettem,most meg 5gólnál járok csak) és bármennyire minden meccsre úgy megyek h bizonyítani akarok,de amikor meccs elött odajönnek hozzám a szúrkolók,és elmondják h mennyire rosszul jáccok,akkor elmegy meccselött a kedvem a játéktól...És ez Ronaldinhóval is lehet így..Jó hogy ő profi,de emberből van!!!
???
- Bányász
Igen focizok....!ozsika írta:Én inkább már nemis írok semmit...Hihetetlenek vagytok az egycer biztos(itt azokra célzok akik állandóan ronaldinhot [auto_cenzúra]ák)!!!Csak egy kérdésem lenne hozzájuk..Fociztok e,és ha igen akkor nyújtottatok e már rossz teljesítményt hosszabb időn keresztül??És itt kérdezném h mit mondtak a szúrkolóitok meg az edzőtök?Biztos nem azzal piszkáltak azon a pár hónapon keresztül h innentől már semmit nem érsz,meg amivel ti [auto_cenzúra]átok Ronit..Így nemis fogja soha visszanyerni a formáját!!Barcelonába legalábbis nem!!!MErt ez képtelenség így!!!
Na cső
Nem hiszem,h Ronaldinho azért nem nyeri vissza a formáját mert itt b*szogatjuk!Más kérdés,h nem baszogatjuk!Csak leírjuk a véleményünket és kész!Azt hadd szabadjon már!
Kb egyszer nem mondtuk,h tűzzön innen vagy iesmi!Sőt....!Én örülnék a legjobban ha maradna,mert rengeteget köszönhetünk neki!Leganda már életében,bármi is lesz vele ezután!De attól függetlenül most [auto_cenzúra]!rosszul játszik és kész!És tutdo mi a baj!H az újságok ugyan kritizálják,de azért a bizalom az megvan felé!Mert mintha tegnap is játszott volna!
Nem tom a fenti üzit nekem címezted e, vagy általában mindenkinek,de én magamra vettem!
Pedig a véleményem az,h hálátlanok vagyunk vele!De most akkor is sz*r!Ez van!
Reméljük lesz jobb is!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Barça C
- Kapcsolat:
És nehogymmár vki is jó teljesítményt nyújtott volna a tegnapi csapatból!!Mert ha ti bárkire rámondjátok hogy tegnap a Madrid ellen jól jáccott(mert ilyeneket ír egy két ember),az sztem még sosem látott Barca meccset!!A jó játék az amit tavaly elött jáccottak!!És mindenki jön h elkápráztattak minket és h nem ahhoz kéne viszonyítani..Sztem meg épphogy ahhoz kell viszonyítani,mert a játékosok ugyanazok és ha akkor tudtak úgy jáccani akkor most is tudnak!!De ezt állandó lebaszásokkal nem lehet elérni...
???
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Én inkább már nemis írok semmit...Hihetetlenek vagytok az egycer biztos(itt azokra célzok akik állandóan ronaldinhot basztatják)!!!Csak egy kérdésem lenne hozzájuk..Fociztok e,és ha igen akkor nyújtottatok e már rossz teljesítményt hosszabb időn keresztül??És itt kérdezném h mit mondtak a szúrkolóitok meg az edzőtök?Biztos nem azzal piszkáltak azon a pár hónapon keresztül h innentől már semmit nem érsz,meg amivel ti basztatjátok Ronit..Így nemis fogja soha visszanyerni a formáját!!Barcelonába legalábbis nem!!!MErt ez képtelenség így!!!
Na cső
Na cső
???
- Bányász
Pontosan azt tesszük,szídunk mindenkit!Csak az általunk kiemelt két embert nem!Te úgy láttad,mi így!Ronaldinho sztem alibizett!Ennyi!Nem ennyit tud és kész!Az is lehet,h nem küzdött,hanem szenvedett....Robika írta:Mihu írta:Ez pontosan így van. Ezen kár vitatkozni. Az az ember aki 3x belevezeti Pepébe a labdát és negyedjére is ugyan azzal a csellel próbálkozik és ismét könnyedén leszerelik, azt ne mondja nekem senki hogy a Barca legjobbja volt. Egy normális lehetősége volt, az amikor az alapvonalnál megetette Ramost. Annyi. Touré kb 5x ment át a fél Real-on, Iniesta pedig legalább 10x fordult le és hagyta ott a védőjét. Más kérdés hogy haragszom rá mert rengeteg labdát eladottBányász írta:Szerintem meg tegnap Iniesta meg Yaya volt a legjobb...a többiek pedig elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottak!![]()
Aki pedig a tegnapi meccs után megjegyzi hogy ki az a hosszúhajú csávó mert nagyon jól nyomja, az ha utána megnéz a Youtube-on egy videót róla, sírvafakad.
hat mar lassan en fakadok sirva ha ezt a forumot olvasom
nem tudom otthon hogy ki es mint kozvetitete a mecset vagy esetleg vannak olyanok akik mar azota megneztek meg egyszer de Touré annyi labdat eladot es rossz pasza volt amit eddig az ideny osszes mecsen nem csinalt es ot eltetitek Ronit meg szidjatok
gondolom az se tunt fel amikor Pepe a 16 sarkanal lekonyokolte es mert a biro aki jol vezete a mecset csak hogy a KRAUT szavaival eljek amit itt nemetorszagban is irtak az ujsagok es a komentator is mondot
mit is varjunk a biro spanyol volt,nem katalan
mert amig mindenki Ronit szidta a mecsen addig szerintem o volt az egyik jatekosunk aki a legtobbet hajtot es nem arol beszelek milyen formaban van hanem hogy ki kuzdot
lehet hogy csak nekem tunt fel az is hogy szabadrugast is csak akkor kaptunk amikor ugy min. 30 metere voltunk a kaputol,es a Madridnak azert mindent befujtak
jobb lenne a mecset nezni es nem csak azt keresni kit fogok szidni ha vege a mecsnek,mert akkor szidhatunk mindenkit mert ilyen pontatlan es szetszort jatekot mar reg nem latam,pedig neha nezek magyar focit is es nem csak a Barcarol beszelek,mielott a Madridistak elelveznenek,hogy milyen jok is voltak
Egyébként szeretem ronaldinhot,és nem akarom bántani!De ne akarjatok meggyőzni arról mennyire jó volt,mikor nem volt jó!Egyszerűen nem és kész!Iszonyat passzai meg beívelései voltak!(mint mindenki másnak)!Toure rengeteg labdát szerzett,és h őszinte legyek nem láttam,h télleg olyan sokat adott el...!
De mind1!Sztem ne vitatkozzunk,mert nem fogjuk tudni meggyőzni egymást

- DaNNy
- Jugador d'estrella
Én arra emléxek mikor Gattuso pattant le róla ....frustrat írta:Dabas írta: Nem tudom mikor, még régebben volt linkelve egy videó cselzimeccsről. Terry "kicsit" lepattant róla. Most meg? Régebben erősebb is volt, meg gyorsabb is. Na mindegy...

FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
Mihu írta:Ez pontosan így van. Ezen kár vitatkozni. Az az ember aki 3x belevezeti Pepébe a labdát és negyedjére is ugyan azzal a csellel próbálkozik és ismét könnyedén leszerelik, azt ne mondja nekem senki hogy a Barca legjobbja volt. Egy normális lehetősége volt, az amikor az alapvonalnál megetette Ramost. Annyi. Touré kb 5x ment át a fél Real-on, Iniesta pedig legalább 10x fordult le és hagyta ott a védőjét. Más kérdés hogy haragszom rá mert rengeteg labdát eladottBányász írta:Szerintem meg tegnap Iniesta meg Yaya volt a legjobb...a többiek pedig elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottak!![]()
Aki pedig a tegnapi meccs után megjegyzi hogy ki az a hosszúhajú csávó mert nagyon jól nyomja, az ha utána megnéz a Youtube-on egy videót róla, sírvafakad.
hat mar lassan en fakadok sirva ha ezt a forumot olvasom
nem tudom otthon hogy ki es mint kozvetitete a mecset vagy esetleg vannak olyanok akik mar azota megneztek meg egyszer de Touré annyi labdat eladot es rossz pasza volt amit eddig az ideny osszes mecsen nem csinalt es ot eltetitek Ronit meg szidjatok
gondolom az se tunt fel amikor Pepe a 16 sarkanal lekonyokolte es mert a biro aki jol vezete a mecset csak hogy a KRAUT szavaival eljek amit itt nemetorszagban is irtak az ujsagok es a komentator is mondot
mit is varjunk a biro spanyol volt,nem katalan
mert amig mindenki Ronit szidta a mecsen addig szerintem o volt az egyik jatekosunk aki a legtobbet hajtot es nem arol beszelek milyen formaban van hanem hogy ki kuzdot
lehet hogy csak nekem tunt fel az is hogy szabadrugast is csak akkor kaptunk amikor ugy min. 30 metere voltunk a kaputol,es a Madridnak azert mindent befujtak
jobb lenne a mecset nezni es nem csak azt keresni kit fogok szidni ha vege a mecsnek,mert akkor szidhatunk mindenkit mert ilyen pontatlan es szetszort jatekot mar reg nem latam,pedig neha nezek magyar focit is es nem csak a Barcarol beszelek,mielott a Madridistak elelveznenek,hogy milyen jok is voltak
- frustrat
- Barça B
Na ja, az meg a másik, hogy itt nem testépítőkről van szó, hanem focistákról.Bányász írta:Inkább hályasabb lett:)
De télleg,valaki belinkelt egy képet...dagi!
Egyébként pedig,ha nem ezer kilóval szériázol,hanem 20ba belenyomsz huszat gyorsan akkor nem lassulsz,mégis erősödöl:)!
De nem vagyok testépítő,ezt csak hallottam!
- Mihu
- Director del Fútbol
Ismered a nyári sztorit? Kérte Dunga-tól hogy ne hívja be a Copa America csapatba mert pihenni szeretne, ugyanis több éve nincs egy nyugodt nyara. Tavaly azt nyilatkozta hogy azért játszott rosszabbul mert nem volt meg a nyári pihenője, a normális alapozás és már el van fáradva. Ezért most kapott egy egész nyarat. Júniustól Augusztusig. azaz majdnem tisztán másfél hónap foci és edzések nélkül. Erre mi van? Ugyan azt a rossz teljesítményt nyújtja mint tavaly. Akkor szerinted az a két hét pihenő ami most jön segíteni fog rajta és SZÉTALÁZ mindenkit?messi1918 írta:Békén kéne hagyni,picit az újságíroknak,elkéne küldeni haza Braziliába egy hónapra,és ha visszajönne szétalázna mindenkit.de ahhoz az is kéne,hogy sportújságot ne lásson.........

Én tényleg nem pécéztelek ki magamnak ma este félre ne értsd, viszont amiket írsz azok nem fedik a valóságot

- Bányász
Inkább hályasabb lett:)
Egyébként pedig,ha nem ezer kilóval szériázol,hanem 20ba belenyomsz huszat gyorsan akkor nem lassulsz,mégis erősödöl:)!

- frustrat
- Barça B
Hát sztem egyébként erősebb sem lett. Nem tudom mikor, még régebben volt linkelve egy videó cselzimeccsről. Terry "kicsit" lepattant róla. Most meg? Régebben erősebb is volt, meg gyorsabb is. Na mindegy...Dabas írta:Te még nem hallottál olyat h aki fel szed vlmennyi izmot az lassul, erre a testépítők a legjobb példa tiszta izom az égészt testük és naon lassúak , a sprintereknél is megvan h mikor lehet erősíteni mert amikor gyorsulni kell akkor nem gyúrhatnak és robinho leeht azé maradt gyors sőt biztos mert csináltatnak vele v csináltattak gyorsító futásokat lehet h ronnienál is elkezdték de ez még nem látszik sajnos

- Mihu
- Director del Fútbol
Ez pontosan így van. Ezen kár vitatkozni. Az az ember aki 3x belevezeti Pepébe a labdát és negyedjére is ugyan azzal a csellel próbálkozik és ismét könnyedén leszerelik, azt ne mondja nekem senki hogy a Barca legjobbja volt. Egy normális lehetősége volt, az amikor az alapvonalnál megetette Ramost. Annyi. Touré kb 5x ment át a fél Real-on, Iniesta pedig legalább 10x fordult le és hagyta ott a védőjét. Más kérdés hogy haragszom rá mert rengeteg labdát eladottBányász írta:Szerintem meg tegnap Iniesta meg Yaya volt a legjobb...a többiek pedig elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottak!

Én is kritizáltam, de most felesleges, mert legalább akar. Az, hogy nem megy neki, azt nem tudom az ő nyakába varrni. Ennek ellenére vagy 2-szer szépen elment Ramos mellett.
Csak ez a régi önmagához képest olyan kevés... 

- Bányász
Szerintem meg tegnap Iniesta meg Yaya volt a legjobb...a többiek pedig elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottak!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=29884
őőőő...
Én nemtudom.. de tegnapi kijelentésemet fennttartom hogy tegnapi Barcában a legjobb volt talán.. dehát blőő mi...
no mind1.
őőőő...
Én nemtudom.. de tegnapi kijelentésemet fennttartom hogy tegnapi Barcában a legjobb volt talán.. dehát blőő mi...
no mind1.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club