Deco: 6 eladott labda, 4 szerzett labda, 3 jó passz.
Touré: 3 eladott labda, 12 szerzett, 9 jó passz, 5 fejpárbajt nyert meg.
R10( most figyeljen mindenki) : 7-szer szerelték, volt 3 rossz passza(ezeket a földön kivitelezett labdákra értem) 2 szerzett labda. 8 jó passz, és 5 rossz átívelés. Ez az 5, ez mind ilyen bal oldalról erőből átlövök a jobb oldalra, vagy a kapu elé.
Ezen kívül csak akkor volt labda, mikor odapasszolták neki, és egyből tette is vissza. Tehát a teljesítményét én most leírtam 3 és fél sorban. Ez sokat elmond arról hogy milyen hasznos tagja volt vasárnap a csapatnak

Namost itt a passzokon ne azt tessék érteni, hogy 3m-ről odapasszolom a labdát a másiknak. Ezeket úgy számoltam, hogy olyan passzok, amik mezőnybe mentek, tehát bele az embertömegbe, vagy pedig olyan passz amiből veszélyes helyzet lehetett volna.
És akkor itt van amit sokan vitattak. Dos és Bojan összehasonlítása.
Dos az 58. percben jött be. Mérlege: 3 eladott labda, 1 szerzett, 1 jó és 1 rossz passz.
Bojan a 81. percben jött be. Statisztikája: 1 eladott labda, 1 szerzett labda, egyszer megindult és felrúgták, 1 nagyon veszélyes lövés ( a Barca két veszélyes helyzetéből ez volt ugye az egyik

Tehát azért le lehet vonni itt a dolgokat, Dos mennyit tett 35 perc alatt, és Bojan 14 perc alatt, R10 milyen fanatsztikusan játszott, Deco milyen hasznos volt a csapatnak, Touré mennyi labdát eladott. Ezek a tények, próbáltam mindenkit ugyanúgy negatívan is értékelni, tehát nem volt olyan hogy nekem tetszett Bojan játéka és akkor egy 3m-es passzt hozzáírtam, nehogy már Dos statisztikája jobb legyen. Próbáltam objektív lenni. Mindenki vonja le a következtetéseket