Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drogbát a helyére?Minek?Drogba egy igazi erőcsatár Ronnie pedig a balszélen játszik,emelett az erőcsatár posztot mind Samu mind Henry kiválóan be tudja tölteni!barca0417 írta:legjobban annak örülnék ha az interbe menne, mert azt a csapatot szeretem, legalább. De a milan és a chelsea közül inkább a milanba. amúgy én év végéig adnék neki haladékot, a télen viszont új edző kéne, mostmár, és megnézném akkor hogy játszana Ronnie egy másik tréner keze alatt. aztán ha nincs pozitív változás akkor őt is el kell adni a nyáron, de akkor sztem igazoljuk le Drogbát a helyére...de ez már más téma.....
szerintem ha eladnánk ronldinhot a milanbe nem veszne el , sőt...redmiller írta:Na megszólalok...
Z. Iván "válság" cikkje szerintem nagyon rámutat a lényegre.
Ronaldinho már nem lesz a régi...Most adjuk el, amíg nem késő! A Milanban el fog veszni, de legalább pénz állna a házhoz... (Rivaldo is oda ment, sokkal jobb formában, mégis elveszett...
)
Laportának azonban edzőt is váltania kellene! Különben maradunk a kakiban... Egyébként nem gazdaságilag vezeti a klubot - ahogy megjegyezte valaki -, hanem érzelmileg... Eddig bejött, de írtó nagy "hülye", ha most - amíg értéke van - nem adja el Ronaldinhot...
Én biztos vagyok benne, hogy el akar menni. Egész egyszerűen könnyebb neki a klubot okolni, másban látni a hibát, mint elismerni, hogy neki kellene tennie a javulásértcps46 írta:Szerintem egy kérdésre kéne megtalálni a választ: Vajon Ronaldinho el akar menni tőlünk?
2014ig van szerződése...ha pedig a fiatalításra gondolok akkor Fabregas az egyik, de csakis ha ingyen ide akar jönni és nem hosszabít az Arsenallal...
hehe...tényleg lehet hogy igazad van...kell valami ami lázba hozza a focirajongókat ezekben a nyugis napokbanBoixos írta:murinnyo nagyon jó választás lenne, akkor végre megláthatnánk, h a sztárok mire képesek egy olyan edzővel, aki érti is a dolgát.
sztem ezzel a ronaldinho eladása történetnek várjuk ki a végét. nem hinném, h öt perc alatt ledumálnának egy ilyen transzfert.
lehet, h a tv3 is csak a bolhából csinált elefántot, most meg erre pörög fél európa így az ünnepek közti pihiben...
A Milan a Barca játékosok temetője Ronaldo,Rivaldo,Ronaldinho,tényleg meg kéne dumálni Berlusconival,hogy Roonieval vigye oda Oleguert is,és akkor két legyet ütnénk egy csapásra.Replay írta:Ha tényleg elmegy a Serie A-ba, akkor azzal végleg hazavágja magát, kb annyit ér el vele, mint mikor Rivaldo ment oda.
Hát ettől én is félek... Nagyot csalódnék Laportaba, ha elengedné vagy elüldözné R10-t, Rijkaardot pedig még támogatnáSzandi írta:Pont az kell. A játékrendszer változása. Csak remélni tudom, hogy Laporta ezzel nem gondolja megoldottnak a gondokat, nem R10 lesz csak és kizárólag a bűnbak..![]()
(mekkorát fog sz.pni a nike, ha télleg elmegy Ronaldinho)
Tényleg kikéne próbálni,mit tud egy új edzővel,legalább annyit lehetne várnivicky.girl írta:Remélem ez csak kacsa. Ha tényleg igaz és bebizonyosodik a hír, igazságtalanságnak tartom, mert előbb Rijkaard menjen! Neki nincs már itt a helye és maradása.
Most meg lehetne nézni hogy az 1-2 jó megoldáson kívül hányszor vesztett labdát Ronaldinho meg hányszor rontotta el. Ha jól emlékszem amikor jó dolgot csinált akkor mindig balra cselezett, csak így tudta megverni a védőket mert egyébként állandóan jobbra cselez, elég rosszul, és utána jön az ívelés, mindig valami hatalmas passzt akar adni, csak sajnos a keresztpasszai már a tavalyi szintet sem érik el, akkor még ebben pontosabb volt.Mihu írta:OFF:
Aki meg akarja nézni újra az El Clasico-t az nézze most a Sport Klubot. Most vonulnak ki a pályára.