Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barbas
Barça B

2007.12.30. 12:09:36

Már bocs, hogy beleszólok a nagyok dolgába, de szerintem egy változás kéne csak ahhoz, hogy Ronaldinho újra a régi legyen. És azt Frank Rijkaard-nak hívják.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.30. 10:47:03

Ja és még valami, sztem Eto'o sokkal fontosabb a csapatnak mint amire általábn tartják, és kb. azóta döcög a szekér mióta először megsérült. Persze szép hogy lőtt kettőt a Valenciának, de szerintem kell még egy pár meccs mire tényleg harapni fog és összeszoknak megint, utána talán megindulunk felfele.

Ez nem ide tartozik, azonban tényleg igaz, ezért mosolyogtam nagyot, amikor a madridistán istenítették Pepét, hogy megfota Eto'o-t aki még sztem rohadtul nincs csúcsformában. Annak a Valenciának azért nem volt olyan nehéz gólt lőni!!!
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.30. 09:12:49

Azért azt nem egészen értem amikor 1.5 éves mélyrepülésről beszélnek ronnienál. Csak úgy emlékeztetőül tavaly 23 gól, 10 gólpassz. Ha idén is ennyire lenne [auto_cenzúra] formában akkor felőlem maradhatna pár évig. Tavaly ő vitte a hátán a csapatot amíg messi eto'o sérült volt, szerintem neki köszönhető hogy egyáltalán meglett a második hely. Ja jól emlékszem egy éve ilyenkor egy csomó meccs volt amikor ha a barca gól szerzett akkor az ő volt, rajta kívül senki. Persze elismerem hogy nincs jó formában, de szerintem jót tesz neki a kispadozás, lekerül róla a teher, így talán megint formába tud jönni, csak bírja türelemmel. Bár idén sem valami csúcs a játék, de legalább nem egyemberes csapat mint ez előző szezonban. Lehet hogy minimalist vagyok, és nem sokan értenek velem egyet, de én hagynám az edzőt és R10-t is. Lehet hogy idén csak másodikok leszünk, a Bl-ben még bármi kijöhet. Jövőre már Henry megszokta a PD-t, Bojantól és dos santostól már jóval többet lehetne várni és megint világverő csapatunk lenne. Szerintem az edző sem rossz, azért a 2003/04-es ezüst egy arannyal ér fel, ha azt nézzük honnan jöttek fel, utána két bajokság és egy BL, és tavaly is kvázi 1 gólon múlt hogy nem lettünk bajnokok (pl.ha 1-0 nál ronnie berugta volna a tizenegyest a sevilla ellen idegenben). Ha az másképp alalkul most a mutatott játék ellenére mennyire más volna a megítélése. Úgy látom isebb szóf*sásom alakult ki, de a lényeg amit írni akartam hogy én optimista vagyok, szerintem előbb utóbb felállunk a padlóról és remélem hogy frankkel és ronnieval együtt.

Ja és még valami, sztem Eto'o sokkal fontosabb a csapatnak mint amire általábn tartják, és kb. azóta döcög a szekér mióta először megsérült. Persze szép hogy lőtt kettőt a Valenciának, de szerintem kell még egy pár meccs mire tényleg harapni fog és összeszoknak megint, utána talán megindulunk felfele.
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.12.30. 08:56:00

Ronaldinho megtudna újulni , csak ahoz az kéne hogy 1. a kötelező reklám forgatásokat és fellépéseket ne edzés időpontra tegyék idén 178 edzés volt Roni 80 at hagyott ki ezek miatt , 2. Visszarakni a saját posztjára ő nem egy vonalszélső és nem egy ék mint amiket nagyjából most játszatnak vele , neki a csatársor mögött kellene játszania , mint ahogy a Stuttgart elleni othoni mecs végén tette és akkor ha nem is ugyanaz lenne mint régen , mert azért ő is 3 évet öregedett , de "ott lenne a topon". És az a baj hogyha elmegy valahol ezeket valószinüleg pl.:egy Milánnál ezeket megoldják és ott 2. virágzását fogja élni.
De a legrosszabb hogy nem tudjuk senkivel pótolni , mert roni a mostani kb 40% os formájában is simán jobb minden megszerezhető játékosnál , de ha tudnánk is akkor is inkább az ő formáját kellene javítani mert az "ingyen" van és mert ennyivel mi is tartozunk neki.

Nem mellesleg bennem 1 világ dőlne össze ha látnám más mezben pályára lépni.

És azt is figyelembe kell venni , hogy elszált az önbizalma , nem meri megcsinálni ugyanazokat a dolgokat és ez azért van mer mindig ő a bűnbak. A real elleni vereség után feljövök megnézem az 1. hsz-t és miaz? Ronaldinho mehet... a 2. Ronaldinho hasznavehetetlen ...3. Ronaldinho hibája hogy...amikor kb 7 embert tudnék felsorolni a barcaból aki rosszabbul teljesítettnála de hát ki gondol ilyenkor xavira , decora marquezre? Kevesen és akik ezt a pletykát elindították hogy: R10 már sose lessz a régi meg hogy béna és el kéne adni azok pont ezt akarták és el is érték.
Kép
Kép
Kép
zmodellb
Barça B

2007.12.30. 08:14:31

Ronaldinho&Barca írta:
okos666 írta:Szerintem ezek csak hülye pletykák,amiket már régebben is terjesztettek.Ha komolyan tárgyalni akarnak,tegyék eg az átigazolási időszakban..
Remélem nem megy el,ha ezek a pletykák igazak,mert mégis csak egy nagyon jó játékos!!
Kitudja, ezek a pletykák sajnos elég régóta terjengenek és nehogy igazzak legyenek :? Énis remélem marad még, talán egy új edző alatt lehet más lenne, ezt nemlehet tudni. De sajnos ez a mai barca elég pletykás egy barca.
Új edző:), új edző itt csak az elvesztett bajnokság után lesz sajnos! Addig ronaldinho formája csak romlani, romlani fog! És a nyáron már kivásárolhatja magát a szerződéséből, ami 30 milliót jelent nekünk, most meg többért eltudjuk adni!

Már körülbelül 1 éve hitegetjük saját magunkat, verjük át magunkat, hogy olyan lesz mint régen, de hogy lesz! SAJNOS

El kell adni, hogy még jó pénzt kapjunk érte!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.29. 13:28:01

okos666 írta:Szerintem ezek csak hülye pletykák,amiket már régebben is terjesztettek.Ha komolyan tárgyalni akarnak,tegyék eg az átigazolási időszakban..
Remélem nem megy el,ha ezek a pletykák igazak,mert mégis csak egy nagyon jó játékos!!
Kitudja, ezek a pletykák sajnos elég régóta terjengenek és nehogy igazzak legyenek :? Énis remélem marad még, talán egy új edző alatt lehet más lenne, ezt nemlehet tudni. De sajnos ez a mai barca elég pletykás egy barca.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
okos666
Jugador del Barça

2007.12.29. 12:09:17

Szerintem ezek csak hülye pletykák,amiket már régebben is terjesztettek.Ha komolyan tárgyalni akarnak,tegyék eg az átigazolási időszakban..
Imádlak BARCA!!!
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 10:21:32

Rumig írta:Srácok! A tribalfootball még a samsungsportnál is rosszabb, hiteltelenebb :!: Nem kell elolvasni :evil: :wink:
Meg még ha hiteles is lenne,a szővegben ott van,hogy a Marca,szerint.A Marca a real Madrid "házi lapja",tehát biztos nem akarnak jót a Barcelonának,de ettől függyetlenül lehet igaz a hír........Csak gyanús,hogy minden olyan oldal,aminek enm hiszünk írja,szóval,érdekes......
..................................
Rumig
Entrenador del Barça

2007.12.29. 10:18:46

Srácok! A tribalfootball még a samsungsportnál is rosszabb, hiteltelenebb :!: Nem kell elolvasni :evil: :wink:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
goda06
Jugador del Barça

2007.12.29. 10:06:38

Ha jól emlékszem, Roniról már legutóbb nyáron is azt írták, hogy szept. -ben más mezben fog rohangalni....Mi volt ennek az értelme ?--> keltették a feszültséget! Véleményem szerint megint erről van szó. Ugyanis sajnos vannak emberek, akik nem becsülik a másikat( oké, hogy nem a múltból kell megélni, de ha valakinek te megmented az életét, akkor az téged a haláláig megbecsül).

Laporta pedig amúgy se adná el évközben Ronit. Akármilyen rossz formában van, fontos ő a csapatnak főleg most. Ha a játékával annyit nem is tud hozzátenni, de a labdáinak "szeme" van! Meghát a remény hal meg utoljára
Barca, Ronaldinho
Szofi
Barça C

2007.12.29. 09:57:22

Szerintem most már egy kicsit leszállhatna a sajtó Ronaldinho-ról!!!Állandóan szóba hozzák egy másik csapattal.Ha nem úgy játszik ahogy kellene,akkor egyszerre szidják.Ha pedig az egyik meccsen rúg 2-3 gól akkor "Ronaldinho visszatért" stb.Sztem ő még mindig a legjobbak között van,és nevetséges,hogy nem játszik mindig a kezdőben.Amúgy nem tudom,mit gondoltok,de a real győzelme egyáltalán nem volt megérdemelt.Sztem nagyjából egy szinten volt a két csapat.És Baptista talán életében nem találta el ilyen jól a labdát.Erről ennyit.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 09:52:28

Szerintem kacsa...[/quote]

Az első szó az a hírben,hogy Marca 8) .Ez a madridi sajtó,hogy milyen jól értesült!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 09:48:32

Messinho87 írta:A január 1-ét a vezetőséggel gondoltam. Bocs. Legalább is, így vettem ki a szövegből. :D
Én bocs hogy kötekedtem :oops: :D ,de ez már nagyon hivatalos????????
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.29. 09:47:42

Messinho87 írta:A tribalfootball.com-on azt írják, hogy Ronaldinho és a Milan megkedzte már a tárgyalásokat, és a Milan vezetői már január 1-én elakarják kezdeni a tárgyalásokat. A Milan 30m fontot adna, Abramovics pedig 50m fontot. Kérdés Ronie már januárban megy-e, vagy marad....

A hír itt: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=71453
Szerintem kacsa...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 09:47:35

Victor_Valdes írta:

Nem szószerint értettem ugy gondoltam hogy nem teljesen egyezett a véleményünk amugy én is bizok benne de.....
De ez mikor volt??????Én is bízok benne,remélem fel tud állni a padlóról,és bebizonyítja mindenkinek,hogy tud ő úgy mint régen,ja és azt is remélem,hogy mindezt gránátvörös-kék mezben teszi!!!!!!!!!
Messinho87
Barça B
Kapcsolat:

2007.12.29. 09:46:17

A január 1-ét a vezetőséggel gondoltam. Bocs. Legalább is, így vettem ki a szövegből. :D
„Messi nagyon jó technikával rendelkezik, és nagyon jól cselez. Különlösen kedvelem azt, hogy nem fél kihívni a védőt, és szembenézni vele egy az egyben. Nem könnyű a mai futballban még egy ilyen játékost találni, mint ő.” - Luis Figo.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.29. 09:45:34

messi1918 írta:
Victor_Valdes írta:
Bocs...azt hittem már megint veszekszünk egymással! :lol: :wink:
Mert,mikor veszekedtünk utoljára,nem emlékszem :oops: ,de ha én kezdtem akkkor bocs.Amúgy vissaz Roonie-ra,miatta mostanába mindenki veszekszik,remélem feljavul a tavasszal,és minden a régi lesz.Tudom hogy lehetetlen,de ezt szeretném.
Nem szószerint értettem ugy gondoltam hogy nem teljesen egyezett a véleményünk amugy én is bizok benne de.....
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 09:42:58

Messinho87 írta:A tribalfootball.com-on azt írják, hogy Ronaldinho és a Milan megkedzte már a tárgyalásokat, és a Milan vezetői már január 1-én elakarják kezdeni a tárgyalásokat.
Na most akkor mikor tárgyalnak????? :D
Messinho87
Barça B
Kapcsolat:

2007.12.29. 09:40:19

A tribalfootball.com-on azt írják, hogy Ronaldinho és a Milan megkedzte már a tárgyalásokat, és a Milan vezetői már január 1-én elakarják kezdeni a tárgyalásokat. A Milan 30m fontot adna, Abramovics pedig 50m fontot. Kérdés Ronie már januárban megy-e, vagy marad....

A hír itt: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=71453
„Messi nagyon jó technikával rendelkezik, és nagyon jól cselez. Különlösen kedvelem azt, hogy nem fél kihívni a védőt, és szembenézni vele egy az egyben. Nem könnyű a mai futballban még egy ilyen játékost találni, mint ő.” - Luis Figo.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 09:34:17

Victor_Valdes írta:
Bocs...azt hittem már megint veszekszünk egymással! :lol: :wink:
Mert,mikor veszekedtünk utoljára,nem emlékszem :oops: ,de ha én kezdtem akkkor bocs.Amúgy vissaz Roonie-ra,miatta mostanába mindenki veszekszik,remélem feljavul a tavasszal,és minden a régi lesz.Tudom hogy lehetetlen,de ezt szeretném.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 09:29:34

Victor_Valdes írta:
messi1918 írta:Mindenkinek ez a baja,Ronaldinhoról annyi konkrét van hogy jelenleg nincs formában.Egyébként minden más feltételes módba van vele kapcsolatban,kivéve a múltja!!!!!!!!!!!!

De igaza van Crujfnak(nem tom hogy irja)hogy nem a mult számit hanem a jelen!!!!Én is voltam 8 éves akkor sok hülyeséget csináltam és mégse az alapján itélnek meg!!!!
nagyon jól tudom,hogy nem a múlt számít.Ezt csak írtam,hogy vele kapcsolatba,csak a múltja biztos!!!!Amúgy jó a példád :wink:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.29. 09:24:54

messi1918 írta:Mindenkinek ez a baja,Ronaldinhoról annyi konkrét van hogy jelenleg nincs formában.Egyébként minden más feltételes módba van vele kapcsolatban,kivéve a múltja!!!!!!!!!!!!

De igaza van Crujfnak(nem tom hogy irja)hogy nem a mult számit hanem a jelen!!!!Én is voltam 8 éves akkor sok hülyeséget csináltam és mégse az alapján itélnek meg!!!!
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 09:15:06

Mindenkinek ez a baja,Ronaldinhoról annyi konkrét van hogy jelenleg nincs formában.Egyébként minden más feltételes módba van vele kapcsolatban,kivéve a múltja!!!!!!!!!!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.29. 08:35:37

Léfe írta:Kedves Barcások sok jó hozzászólásban egyetlen hiba van: sok a ha meg a talán. És a volt.
Nrkrm is ez a bajom...
Léfe
Entrenador del Barça

2007.12.29. 07:33:12

Kedves Barcások sok jó hozzászólásban egyetlen hiba van: sok a ha meg a talán. És a volt.
Fecó
Lezárt