Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja és még valami, sztem Eto'o sokkal fontosabb a csapatnak mint amire általábn tartják, és kb. azóta döcög a szekér mióta először megsérült. Persze szép hogy lőtt kettőt a Valenciának, de szerintem kell még egy pár meccs mire tényleg harapni fog és összeszoknak megint, utána talán megindulunk felfele.
Új edző:), új edző itt csak az elvesztett bajnokság után lesz sajnos! Addig ronaldinho formája csak romlani, romlani fog! És a nyáron már kivásárolhatja magát a szerződéséből, ami 30 milliót jelent nekünk, most meg többért eltudjuk adni!Ronaldinho&Barca írta:Kitudja, ezek a pletykák sajnos elég régóta terjengenek és nehogy igazzak legyenekokos666 írta:Szerintem ezek csak hülye pletykák,amiket már régebben is terjesztettek.Ha komolyan tárgyalni akarnak,tegyék eg az átigazolási időszakban..
Remélem nem megy el,ha ezek a pletykák igazak,mert mégis csak egy nagyon jó játékos!!Énis remélem marad még, talán egy új edző alatt lehet más lenne, ezt nemlehet tudni. De sajnos ez a mai barca elég pletykás egy barca.
Kitudja, ezek a pletykák sajnos elég régóta terjengenek és nehogy igazzak legyenekokos666 írta:Szerintem ezek csak hülye pletykák,amiket már régebben is terjesztettek.Ha komolyan tárgyalni akarnak,tegyék eg az átigazolási időszakban..
Remélem nem megy el,ha ezek a pletykák igazak,mert mégis csak egy nagyon jó játékos!!
Meg még ha hiteles is lenne,a szővegben ott van,hogy a Marca,szerint.A Marca a real Madrid "házi lapja",tehát biztos nem akarnak jót a Barcelonának,de ettől függyetlenül lehet igaz a hír........Csak gyanús,hogy minden olyan oldal,aminek enm hiszünk írja,szóval,érdekes......Rumig írta:Srácok! A tribalfootball még a samsungsportnál is rosszabb, hiteltelenebbNem kell elolvasni
![]()
Szerintem kacsa...[/quote]Victor_Valdes írta:
A hír itt: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=71453
Én bocs hogy kötekedtemMessinho87 írta:A január 1-ét a vezetőséggel gondoltam. Bocs. Legalább is, így vettem ki a szövegből.
Szerintem kacsa...Messinho87 írta:A tribalfootball.com-on azt írják, hogy Ronaldinho és a Milan megkedzte már a tárgyalásokat, és a Milan vezetői már január 1-én elakarják kezdeni a tárgyalásokat. A Milan 30m fontot adna, Abramovics pedig 50m fontot. Kérdés Ronie már januárban megy-e, vagy marad....
A hír itt: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=71453
De ez mikor volt??????Én is bízok benne,remélem fel tud állni a padlóról,és bebizonyítja mindenkinek,hogy tud ő úgy mint régen,ja és azt is remélem,hogy mindezt gránátvörös-kék mezben teszi!!!!!!!!!Victor_Valdes írta:
Nem szószerint értettem ugy gondoltam hogy nem teljesen egyezett a véleményünk amugy én is bizok benne de.....
Nem szószerint értettem ugy gondoltam hogy nem teljesen egyezett a véleményünk amugy én is bizok benne de.....messi1918 írta:Mert,mikor veszekedtünk utoljára,nem emlékszemVictor_Valdes írta:
Bocs...azt hittem már megint veszekszünk egymással!![]()
,de ha én kezdtem akkkor bocs.Amúgy vissaz Roonie-ra,miatta mostanába mindenki veszekszik,remélem feljavul a tavasszal,és minden a régi lesz.Tudom hogy lehetetlen,de ezt szeretném.
Na most akkor mikor tárgyalnak?????Messinho87 írta:A tribalfootball.com-on azt írják, hogy Ronaldinho és a Milan megkedzte már a tárgyalásokat, és a Milan vezetői már január 1-én elakarják kezdeni a tárgyalásokat.
Mert,mikor veszekedtünk utoljára,nem emlékszemVictor_Valdes írta:
Bocs...azt hittem már megint veszekszünk egymással!![]()
nagyon jól tudom,hogy nem a múlt számít.Ezt csak írtam,hogy vele kapcsolatba,csak a múltja biztos!!!!Amúgy jó a példádVictor_Valdes írta:messi1918 írta:Mindenkinek ez a baja,Ronaldinhoról annyi konkrét van hogy jelenleg nincs formában.Egyébként minden más feltételes módba van vele kapcsolatban,kivéve a múltja!!!!!!!!!!!!
De igaza van Crujfnak(nem tom hogy irja)hogy nem a mult számit hanem a jelen!!!!Én is voltam 8 éves akkor sok hülyeséget csináltam és mégse az alapján itélnek meg!!!!
messi1918 írta:Mindenkinek ez a baja,Ronaldinhoról annyi konkrét van hogy jelenleg nincs formában.Egyébként minden más feltételes módba van vele kapcsolatban,kivéve a múltja!!!!!!!!!!!!
Nrkrm is ez a bajom...Léfe írta:Kedves Barcások sok jó hozzászólásban egyetlen hiba van: sok a ha meg a talán. És a volt.