Ronaldinho Gaúcho #3
3-0-ás előnynél, otthon, nincs benne a keretben egy 3-ad osztályú csapat ellen?

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Legközelebb majd az lesz az indok, hogy viszket a talpa. Ez egyre szánalmasabb, Frankie szórakozzon magával, ne Dinhóval.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=164905
nincs benne a keretben!marha jo(egy kis ironiával irtam ezt le):Dmeg ZAmbi sincs benn!hát én már semmit sem tudok,csak azt,hogy a csapatnak nem tesz jot az,hogy állandoan találgatnak velel kapcsolatban....
nincs benne a keretben!marha jo(egy kis ironiával irtam ezt le):Dmeg ZAmbi sincs benn!hát én már semmit sem tudok,csak azt,hogy a csapatnak nem tesz jot az,hogy állandoan találgatnak velel kapcsolatban....
.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hát vmi kis sérülést összeszedett, ha jól fordítom, bár nem vok penge sajnos.. a bal lábfejével van valami probléma
én a posztot itt arra értettem,hogy més a szerepköre...és ezt innen kívülről lehetetlen megítélni...barca99 írta:(Ha most nagy hó lenne nálunk tuti ugranék egy fejest...)
Hogy honnan tudom, hogy Ronaldinhonak nincs új posztja? Onnan, hogy ott játszik, ahol tavaly, meg azelőtt, és azelőtt.![]()
Csak akkor húzódik be középre, ha szélen vissza kellene futnia segíteni... mert ő azt nagyon nem csipázza.
ui.:dehát ez aa szép a fórumozásban,hiszen midnenki ír,aztán vagy úgy van vagy nem...

.
-
- Director del Fútbol
Abban igazad van,h ugyanott játszik mint azeltt,de azelőtt mindenhol feltűnt,aktívan segítette a középpályás támadást és néha a jobbszélen is feltűnt!Ma már ezt motiválatlanság és lustaság miatt nem teszi!Ezt remélem Rijkaard nyakába be lehet varrni és egy új edzővel majd megváltozik,de ha nem mennie kell!Pedig én nagyon szeretem és tisztelem őt!!!barca99 írta:(Ha most nagy hó lenne nálunk tuti ugranék egy fejest...)
Hogy honnan tudom, hogy Ronaldinhonak nincs új posztja? Onnan, hogy ott játszik, ahol tavaly, meg azelőtt, és azelőtt.![]()
Csak akkor húzódik be középre, ha szélen vissza kellene futnia segíteni... mert ő azt nagyon nem csipázza.
(Ha most nagy hó lenne nálunk tuti ugranék egy fejest...
)
Hogy honnan tudom, hogy Ronaldinhonak nincs új posztja? Onnan, hogy ott játszik, ahol tavaly, meg azelőtt, és azelőtt.

Hogy honnan tudom, hogy Ronaldinhonak nincs új posztja? Onnan, hogy ott játszik, ahol tavaly, meg azelőtt, és azelőtt.

iogen,ezt mondom,szoval szerintem igenis van párhuzam!de én akkor is azt a párhuzamot vetném fel,hogy bíznak benne,de ehhez még ekll az,hogy r10-ben bízzanak!!és akkor meglesza párhuzam midnen téren!LG írta:Azért ennnyire még Rajulban se biztakEtooka írta:egy játékos formahanyatlásánhak két oka lehet:
-az edző
-vagy saját maga
Nos,ugy tudhatjuk meg,h ki az oka,hogy elküldjük rijaard-ot,mivel amugy is döcög a szekér,tehát nem csak emiatt,de is.ha pedig az uj edző sem hoz változást,na akkor el kéne gondolkodni rajta,nem rögtön eladni.én őt olyannak látom,mint Raul-t a realban.5 évig top formában lőtte a gólokat,34 évig semmi,és mit látunk ma?a bizalom meghozta a gyümölcsét:meccsenként lődözi a gólokat....annyit tett már a barcáért ez a srác,(még hogyha a multbol nem lehet megélni)még akkor is több esély kéne neki!ha ő nincs,talán még most is a 6.ak vagyunk azóta....AMugy Rajulnál épp egy edzőváltás segitetett. Capello megtalálta a régi Raul. Lehet Ronaldinhon is segitene egy uj edző, de a legalább a Barcán biztos
ui.:Barca99:egyébként honnan tudod ,hogy r10-nek nem változott-e meg a posztja?lehet,hogy ez is frank-nek a sok "fantasztikus" húzásai közül az egyik.....
.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Érdekesen látják páran a dolgokat, főleg ezzel a Raúl-Ronaldinho párhuzammal. Raúl egyrészt nem hagy ki reklámforgatás meg nem tudom milyen indokok miatt edzéseket, több ideje van koncentrálni a meccsekre, Ronaldinho szabadideje kötöttebb ezek miatt a hivatalos dolgok miatt és persze azt se felejtsük el, hogy jó csapatban nem nehéz jól játszani, ha megy a szekér. Ha a Realnak menne, csak Raúl lógna ki, akkor Schuster nem játszatná. Viszont a Barçának nem megy, így most mindegy, hogy Ronaldinho játszik-e vagy sem.

Azért ennnyire még Rajulban se biztakEtooka írta:egy játékos formahanyatlásánhak két oka lehet:
-az edző
-vagy saját maga
Nos,ugy tudhatjuk meg,h ki az oka,hogy elküldjük rijaard-ot,mivel amugy is döcög a szekér,tehát nem csak emiatt,de is.ha pedig az uj edző sem hoz változást,na akkor el kéne gondolkodni rajta,nem rögtön eladni.én őt olyannak látom,mint Raul-t a realban.5 évig top formában lőtte a gólokat,34 évig semmi,és mit látunk ma?a bizalom meghozta a gyümölcsét:meccsenként lődözi a gólokat....annyit tett már a barcáért ez a srác,(még hogyha a multbol nem lehet megélni)még akkor is több esély kéne neki!ha ő nincs,talán még most is a 6.ak vagyunk azóta....

Szálljunk már le erről a Raul témáról.
mert
-régen miért lőtt gólokat? mert csatárt játszott
-aztán miért volt látványosan szr? mert irányítót játszott
-és most megint miért jó? mert visszakerült a csatár posztra
tehát ez a Raul - Ronaldinho párhuzam nem igazán jön össze.
mert
-régen miért lőtt gólokat? mert csatárt játszott
-aztán miért volt látványosan szr? mert irányítót játszott
-és most megint miért jó? mert visszakerült a csatár posztra
tehát ez a Raul - Ronaldinho párhuzam nem igazán jön össze.

egy játékos formahanyatlásánhak két oka lehet:
-az edző
-vagy saját maga
Nos,ugy tudhatjuk meg,h ki az oka,hogy elküldjük rijaard-ot,mivel amugy is döcög a szekér,tehát nem csak emiatt,de is.ha pedig az uj edző sem hoz változást,na akkor el kéne gondolkodni rajta,nem rögtön eladni.én őt olyannak látom,mint Raul-t a realban.5 évig top formában lőtte a gólokat,34 évig semmi,és mit látunk ma?a bizalom meghozta a gyümölcsét:meccsenként lődözi a gólokat....annyit tett már a barcáért ez a srác,(még hogyha a multbol nem lehet megélni)még akkor is több esély kéne neki!ha ő nincs,talán még most is a 6.ak vagyunk azóta....
-az edző
-vagy saját maga
.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
vaLe5 írta:Ronaldinho megtudna újulni , csak ahoz az kéne hogy 1. a kötelező reklám forgatásokat és fellépéseket ne edzés időpontra tegyék idén 178 edzés volt Roni 80 at hagyott ki ezek miatt , 2. Visszarakni a saját posztjára ő nem egy vonalszélső és nem egy ék mint amiket nagyjából most játszatnak vele , neki a csatársor mögött kellene játszania , mint ahogy a Stuttgart elleni othoni mecs végén tette és akkor ha nem is ugyanaz lenne mint régen , mert azért ő is 3 évet öregedett , de "ott lenne a topon". És az a baj hogyha elmegy valahol ezeket valószinüleg pl.:egy Milánnál ezeket megoldják és ott 2. virágzását fogja élni.
De a legrosszabb hogy nem tudjuk senkivel pótolni , mert roni a mostani kb 40% os formájában is simán jobb minden megszerezhető játékosnál , de ha tudnánk is akkor is inkább az ő formáját kellene javítani mert az "ingyen" van és mert ennyivel mi is tartozunk neki.
Nem mellesleg bennem 1 világ dőlne össze ha látnám más mezben pályára lépni.
És azt is figyelembe kell venni , hogy elszált az önbizalma , nem meri megcsinálni ugyanazokat a dolgokat és ez azért van mer mindig ő a bűnbak. A real elleni vereség után feljövök megnézem az 1. hsz-t és miaz? Ronaldinho mehet... a 2. Ronaldinho hasznavehetetlen ...3. Ronaldinho hibája hogy...amikor kb 7 embert tudnék felsorolni a barcaból aki rosszabbul teljesítettnála de hát ki gondol ilyenkor xavira , decora marquezre? Kevesen és akik ezt a pletykát elindították hogy: R10 már sose lessz a régi meg hogy béna és el kéne adni azok pont ezt akarták és el is érték.
Na bocs kicsit le vagyok maradva!
Ezzel egyet értek de mig Rijkaard az edző nem fog a pálya közepén a csatárok mögött játszani!Ez a hülye Laporta meg inkább eladja minthogy elküldje az ovóbácsit!És mig az ovóbácsi van addignem lesz más taktikánk!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Ronaldinho?
Ronaldoinho mindig is jo volt és most is az csak mar a pénz amit kap naprol napra mar elfeledteti vele milyen is volt akkor amikor 1.nek érkezet bacaba.
Nincs mar benne az a bizonyitasi vagy ami akkor meg volt, és szerintem nem csak ő hibás a formaviszaesése miatt hanem az edző is.
Nem tudom , de az egy biztos hogy valtozas kell,
vagy az edzot Frank Rejkardot és utánna jöhet mourinho,
vagy Ronnie mennyen a milanhoz és vegyék meg Diegot, és C.Ronaldot.
Ekkor lenne ez a barca megint az igazi.
A nyari atigazolasok jol sikerultek , de csak a védelmet erősitettek, a támadósor ugyanaz mint a mult sezonban, ezert most eztl kéne erősiteni.
Nem biztos hogy most januárban, hanem az augustusi atigazolasi idoszakban kéne valtozasokat hozni a tamadosorban.
A közép pálya elvileg nem rosz de azert szivesen latnam meg Xavi és Iniesta között azt a Fabregast aki nagyon aki az Arsenal kulcsembere lett. .
Ezek a valtozasok közül Lenne jo választani és eldönteni mi lenne jo a csapatnak és mi lenne jo a nézöknek . Mert mostanában mar a nézők is elégge hanyagul rendezett barcat latnak a pályan focizni és ehez nincsenek hozzaszokva.
Remelem jol dönt majd a barca. Sok golt kivanok a barcanak a követkző sezonra. Barca and Milan for ever.
Ronaldoinho mindig is jo volt és most is az csak mar a pénz amit kap naprol napra mar elfeledteti vele milyen is volt akkor amikor 1.nek érkezet bacaba.
Nincs mar benne az a bizonyitasi vagy ami akkor meg volt, és szerintem nem csak ő hibás a formaviszaesése miatt hanem az edző is.
Nem tudom , de az egy biztos hogy valtozas kell,
vagy az edzot Frank Rejkardot és utánna jöhet mourinho,
vagy Ronnie mennyen a milanhoz és vegyék meg Diegot, és C.Ronaldot.
Ekkor lenne ez a barca megint az igazi.
A nyari atigazolasok jol sikerultek , de csak a védelmet erősitettek, a támadósor ugyanaz mint a mult sezonban, ezert most eztl kéne erősiteni.
Nem biztos hogy most januárban, hanem az augustusi atigazolasi idoszakban kéne valtozasokat hozni a tamadosorban.
A közép pálya elvileg nem rosz de azert szivesen latnam meg Xavi és Iniesta között azt a Fabregast aki nagyon aki az Arsenal kulcsembere lett. .
Ezek a valtozasok közül Lenne jo választani és eldönteni mi lenne jo a csapatnak és mi lenne jo a nézöknek . Mert mostanában mar a nézők is elégge hanyagul rendezett barcat latnak a pályan focizni és ehez nincsenek hozzaszokva.
Remelem jol dönt majd a barca. Sok golt kivanok a barcanak a követkző sezonra. Barca and Milan for ever.
Utánanéztem ennek a freekickes cuccnak mert érdekesnek tűnik, létezik a dolog csak áttették egy hihetőbb időpontra (ami hozzáteszem még mindig gázos az EB miatt, szerintem):
http://www.stubhub.com/free-kick-masters-tickets/
(Bár most látom hogy semmi konkrétum nincs, jegyár meg ilyesmi...)
http://www.stubhub.com/free-kick-masters-tickets/
(Bár most látom hogy semmi konkrétum nincs, jegyár meg ilyesmi...)
- okos666
- Jugador del Barça
Hagyjátok már a classico-t!!!!!Foglalkozzunk azzal,hogy mi várható a közeljövőben....(pl:eladják-e vagy nem)!!!!Engem ez a kérdés most jobban foglalkoztat!!! Mégis csak Ronaldinho!!! 

Imádlak BARCA!!!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát azt biz én se tom...bár régen itt a fórumon is szóba került,de nem igazán tud róla senki semmit!Csak azt,h lesz....Ronal.10 írta:télleg ezt el is felejtettem az el classicot igaz nem hagyot mély nyomot bennem![]()
hát akkor mikor volt ez? me dinho nyilatkozott ott valami emberkének mögöttük a freekick logo...
és az fcbarcelona.comon is van hir de csak az hogy lesz

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
télleg ezt el is felejtettem az el classicot igaz nem hagyot mély nyomot bennem
hát akkor mikor volt ez? me dinho nyilatkozott ott valami emberkének mögöttük a freekick logo...

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ronal.10 írta:December 22. én megtörtént a szabi lövö vb.. Houstonba..
De semmi hír rola? pedig indult márkez,ronaldinho és asszem deco is.

Kacsa.....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
vaLe5 hozzászólását ajánlom mindenkinek, ebbe minden benne van szeintem is. Elolvasás után ellehet gondolkodni kicsit..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
vaLe5 írta: Ronaldinho megtudna újulni , csak ahoz az kéne hogy 1. a kötelező reklám forgatásokat és fellépéseket ne edzés időpontra tegyék idén 178 edzés volt Roni 80 at hagyott ki ezek miatt , 2. Visszarakni a saját posztjára ő nem egy vonalszélső és nem egy ék mint amiket nagyjából most játszatnak vele , neki a csatársor mögött kellene játszania , mint ahogy a Stuttgart elleni othoni mecs végén tette és akkor ha nem is ugyanaz lenne mint régen , mert azért ő is 3 évet öregedett , de "ott lenne a topon". És az a baj hogyha elmegy valahol ezeket valószinüleg pl.:egy Milánnál ezeket megoldják és ott 2. virágzását fogja élni.
De a legrosszabb hogy nem tudjuk senkivel pótolni , mert roni a mostani kb 40% os formájában is simán jobb minden megszerezhető játékosnál , de ha tudnánk is akkor is inkább az ő formáját kellene javítani mert az "ingyen" van és mert ennyivel mi is tartozunk neki.
Nem mellesleg bennem 1 világ dőlne össze ha látnám más mezben pályára lépni.
És azt is figyelembe kell venni , hogy elszált az önbizalma , nem meri megcsinálni ugyanazokat a dolgokat és ez azért van mer mindig ő a bűnbak. A real elleni vereség után feljövök megnézem az 1. hsz-t és miaz? Ronaldinho mehet... a 2. Ronaldinho hasznavehetetlen ...3. Ronaldinho hibája hogy...amikor kb 7 embert tudnék felsorolni a barcaból aki rosszabbul teljesítettnála de hát ki gondol ilyenkor xavira , decora marquezre? Kevesen és akik ezt a pletykát elindították hogy: R10 már sose lessz a régi meg hogy béna és el kéne adni azok pont ezt akarták és el is érték.
Ennyi .Ebben minden el van mondva. Maximálisan egyetértek.