Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.01.03. 21:37:32

Érdekes, Saviolával is voltak anyagi gondok, amikor nem volt hajlandó belemenni a teljesítménybérezésbe, pedig közel sem akkor sztár, mint Rivaldo. A brazil talán megérdemelte volna, de az is számít, hogyan tálalja ezt a vezetőség felé. Ma már nem kellene kitalálni indokokat arra, hogy egy játékost eltűntessenek.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.03. 21:36:55

Tényleg a volt a szövetségi kapitány vagy?Na ne viccelj,ezt nem hiszem:)
Szal sztem is ezt a félévet még mindenképp meg kell adni Rijkaardnak a bizonyításra 2 okból is:1:Az év közbeni edző váltások az esetek legkisebb %-ban lép egyből előre a csapat inkább hátra!És a bl hely azért mindenképp kellene úh sztem ne kockáztassunk.2:Rijkaard az elmúlt évek munkája miatt feltétlen megérdemli a szeretetet és a tiszteletet valamint az esélyt!Én sokszor ezt hiányolom a fórumozokból,gondoljunk csak bele mit tett kedvenceinkkel,cxsodát!!4Luis van Gaal is ennyire szidtátok?(ő sokkal inkább megérdemelte volna,szürke kilátástalan játék)
UI:Ronnie fikázása is elég erős,mikor Rivaldot pedig istenititek a honlapon,de nnézzünk mélyen a szívünkbe és nyugodtan kijelenthetjük Rivaldo jó játékos volt,de össze sem hasonlítható Ronnieval(sokszor flegma volt,eltűnt a mezőnyben,sikerei is kevesebbek voltak valamint a mögötte álló csapat is egy hihetetlen gyenge barca volt)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.03. 21:35:48

dr. Mezey írta:A véleménnyel semmi bajom nincs, de ha valaki egy dilettáns idiótának állítja be, az nekem egy kicsit fura. Amúgy pedig aki valaha is sportolt az tudja hogy lehetetlen folyamatosan csúcsformában lenni, és ezek hullámvölgyek törvényszerűek.
Nyilván vannak hullámvölgyek. De, hogy abból kijöjjünk, tenni is kell. Erre a változásra való törekvést nem látjuk sokan, vagy ha még akarnak is, akkor sem sikerül már Frankie mellett.
03-04-ben teljesen más volt a helyzet, akkor volt egy jól működő, az ellenfelek számára gyilkos taktikánk, nameg egy klasszis formában játszó, akkor még sikerre éhes Ronaldinho. Ez mára nincs meg. Mind a 2 problémát egy új edző tudná megoldani, legalábbis az előbbit biztosan, az utóbbiban már nem vagyok biztos.

Egyébként én már nem is Rijkaard-on vagyok kiakadva, az már megvolt tavaly meg most szezon elején. Nekem mostmár Laporta szarakodása ba$$za a csőröm, de nagyon...
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.03. 21:34:08

Lionel85 írta: És gondolom az is számított, hogy van Gaallal gyűlölték egymást, meg Rivaldo nem akart azon a poszton játszani, ahol a holland akarta. Persze nem tudhatjuk mi az igazság, de ez is benne van a dologban. Szóval a játékos-edző kapcsolaton is sok múlik.
persze, számított, hiszen gál volt a felettese, ezzel együtt akkoriban erősen úgy tűnt, mintha a holland csak átültette volna a gyakorlatba gasparték elképzeléseit. magyarán kellett vmi kommunikálható ok a lapáthoz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.01.03. 21:32:07

Boixos írta:
dr. Mezey írta:Hát elég sokan fikázzátok Rijkaardot, szerintem azok után amit összességében produkált a csapattal több tiszteletet érdemelne, minden barca szurkolótól. Szerintem nem küldik el egyelőre sem őt, sem dinhot Laportáék, mert pl. a szerintem a Barca többek között azért "mes que un club" mert aki tegnap még isten volt azt ma nem dobják a kukába. Én ezzel maximálisan egyetértek.
rivaldót anno úgy kúrták ki kb 3 mp. alatt, mint a macskát, mindössze azért, mert meg merte jegyezni a főnökségnek, h ha arra van pénz, h olyan gyerekeket vegyenek milliókért, akik kétszer egyeneset rúgtak a labdába, akkor talán arra is futhatná, h kicsit dobjanak a lóvéján, ha már egyszer ő volt a no.1. a brigádban. gasparték máshogy gondolták.
nem ezért több a barca, mint egy klub.
És gondolom az is számított, hogy van Gaallal gyűlölték egymást, meg Rivaldo nem akart azon a poszton játszani, ahol a holland akarta. Persze nem tudhatjuk mi az igazság, de ez is benne van a dologban. Szóval a játékos-edző kapcsolaton is sok múlik.
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.01.03. 21:30:07

Amikor Frank idekerült, valóban rosszul ment a csapatnak, de akkor új volt a taktika, újak voltak az arcok, akkor építette fel a sikercsapatot Rijkaard, most más a helyzet.

A szívem azt mondja, hogy maradjon Rijkaard, mert szimpatikus mind emberileg, mint edző, az eszem viszont már egyre azt mondja, hogy lehet hogy tényleg váltani kell ahhoz, hogy kikerüljön a csapat a gödörből.
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.03. 21:28:27

dr. Mezey írta:Hát elég sokan fikázzátok Rijkaardot, szerintem azok után amit összességében produkált a csapattal több tiszteletet érdemelne, minden barca szurkolótól. Szerintem nem küldik el egyelőre sem őt, sem dinhot Laportáék, mert pl. a szerintem a Barca többek között azért "mes que un club" mert aki tegnap még isten volt azt ma nem dobják a kukába. Én ezzel maximálisan egyetértek.
rivaldót anno úgy kúrták ki kb 3 mp. alatt, mint a macskát, mindössze azért, mert meg merte jegyezni a főnökségnek, h ha arra van pénz, h olyan gyerekeket vegyenek milliókért, akik kétszer egyeneset rúgtak a labdába, akkor talán arra is futhatná, h kicsit dobjanak a lóvéján, ha már egyszer ő volt a no.1. a brigádban. gasparték máshogy gondolták.
nem ezért több a barca, mint egy klub.
Senkit nem akarok megbántani, de azt sejtem hogy a forumozó szaktekintélyek egy részénél lehet hogy kicsit jobban ért a focihoz, kibicelni meg qvára könnyű.
szerencsére nem feltétele a fórumozásnak a pro-licensz, ezért itt bátran képzelhetik maguknak "szaktekintélynek" az emberek, erről szólnak az ilyen oldalak.
egyébként minden ellenkező híreszteléssel szemben még mindig nem itt az eubarcán dőlnek el az FCB problémás ügyei, így nem hiszem, h az itt megjelentek bármilyen hatással lennének az érintettekre, szal kibicek előre!
amúgy kívülállóként, egyszerű szurkerként is el lehet azon gondolkodni, h mekkora lóvék eshetnek le a csapatnak ha sikeres, és mekkorák, ha sz.ar. sztem ezért sem mindegy, h hogyan szerepel a barca.

ezzel együtt mocskolódni tényleg nem kell, mert egyrészt csak azért, mert vki - szerintünk és még jópárezer kinti szurkoló szerint - nem végzi jól a munkáját, még nem szolgált rá arra, h a legordenárébb stílusban legyen gyalázva (mert mi van, ha egyébként egy tök jó ember?), másrészt meg nem öröm olvasni az ilyen jellegű kifakadásokat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.03. 21:25:46

Én sem vagyok boldog tőle, de pl. 2003/04 ben az első fél év ennél is kriminálisabb volt, de kijöttek belőle, és ez egy olyan plusszt adott a csapatnak, ami még két évig vitte őket előre. Ha most megint sikerül együtt kimászniuk a sz*rból utána megint jönne egy felszálló periodus. Ha most szétbombázzák a csapatot az szerintem moralisan nem használ.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.03. 21:19:39

dr. Mezey írta:A véleménnyel semmi bajom nincs, de ha valaki egy dilettáns idiótának állítja be, az nekem egy kicsit fura. Amúgy pedig aki valaha is sportolt az tudja hogy lehetetlen folyamatosan csúcsformában lenni, és ezek hullámvölgyek törvényszerűek.
Hát, nekem már Mariana-ároknak tűnik ez a hullámvölgy. :cry:
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.03. 21:17:14

A véleménnyel semmi bajom nincs, de ha valaki egy dilettáns idiótának állítja be, az nekem egy kicsit fura. Amúgy pedig aki valaha is sportolt az tudja hogy lehetetlen folyamatosan csúcsformában lenni, és ezek hullámvölgyek törvényszerűek.
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.01.03. 21:07:40

Szerintem is minimum idény végéig marad Frank, bármi történjen is, idény közben nem hinném, hogy váltana Laporta, akkor nagyon nagy blamának kell történnie, ami remélhetőleg nem következik be.
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.03. 21:05:12

dr. Mezey írta:Senkit nem akarok megbántani, de azt sejtem hogy a forumozó szaktekintélyek egy részénél lehet hogy kicsit jobban ért a focihoz, kibicelni meg qvára könnyű.
Nem is magunkat akarjuk az edzői posztra :wink: Nem tud már mit hozzátenni, ezért mennie kell. Ezt páran elmondjuk, nem értem ezzel mi a baj.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.03. 20:53:16

Lebuktam tényleg én vagyok. :lol: Sajnos Frank nem tudott eljönni a Pro licensen kurzusomra, pedig akkor most nem lenne ilyen helyzetben. Amúgy nyilván nem tíz évre szól a türelem de volt három nagyon jó szezonja, ezután másfél [auto_cenzúra], a szezon végig járna neki idő + Tisztelet. Senkit nem akarok megbántani, de azt sejtem hogy a forumozó szaktekintélyek egy részénél lehet hogy kicsit jobban ért a focihoz, kibicelni meg qvára könnyű.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.03. 20:49:11

varga tamás írta:Barátaim!
Gondolkoztatok már azon, hogy ez a dr. Mezey-ként futó kollégánk nem lehet, hogy a valóságban is a volt szövkap-t fedi? Nem lennék meglepődve.
De lehet és ezért érez ennyire együtt Frankel :lol: :lol: :lol:
Superpippo
Barça B

2008.01.03. 20:47:29

Szerintem eljött az idő a váltásra!!!Köszönjük szépen nagyszerü volt meg minden történelmi siker, de már elég frankkal nem tudunk megujulni és ugylátom roni is kippukkadt! :? :oops:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.03. 20:45:54

Barátaim!
Gondolkoztatok már azon, hogy ez a dr. Mezey-ként futó kollégánk nem lehet, hogy a valóságban is a volt szövkap-t fedi? Nem lennék meglepődve.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.03. 20:42:49

Csak a Barca! írta:
Aham... és ha 10 évig nem nyerünk semmit Rijkaardal, akkor maradjon itt? Nem túl bölcs ötlet... :roll: Egyébként meg pont azért is kéne minél elöbb elküldeni, hogy ne úgy keljen elmenni Barcelonából, hogy mindenki utálja mint a ...-t.
hee majdnem ugyan azt irtuk ! A lényeg ugyan az!!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.03. 20:41:49

Aham... és ha 10 évig nem nyerünk semmit Rijkaardal, akkor maradjon itt? Nem túl bölcs ötlet... :roll: Egyébként meg pont azért is kéne minél elöbb elküldeni, hogy ne úgy keljen elmenni Barcelonából, hogy mindenki utálja mint a ...-t.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.03. 20:41:19

Amultból qvára nem lehet megélni!!!

De itt sajna igen....

És mi van akkor ha jön vki 1. évbe BL+bajnokság...utána 10 évig semmi...akkor kiváncsi lennék mit szolsz!!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.03. 20:38:08

Hát elég sokan fikázzátok Rijkaardot, szerintem azok után amit összességében produkált a csapattal több tiszteletet érdemelne, minden barca szurkolótól. Szerintem nem küldik el egyelőre sem őt, sem dinhot Laportáék, mert pl. a szerintem a Barca többek között azért "mes que un club" mert aki tegnap még isten volt azt ma nem dobják a kukába. Én ezzel maximálisan egyetértek.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.03. 18:21:15

enyhénszólva kilátástalannak tűnik a szakmai munka a csapatnál (aminek a felelőse a vezető edző), ezért hangoskodnak "néhányan" rijkaard ellen. ez a tegnapi meccsen is előjött, bár sztem ez még mindig nem az a bugi volt, ami miatt a legjobban kéne kívánni rijkaard lecserélését. 3-0ás előnyről, 2-2re hozni az otthoni meccsünket a fakóval és így továbbjutni 5-2vel nem akkora durranás, h ezért bárki kockáztassa a hipertóniát. sztem ehhez mérten kezelik kint is a dolgokat.
az igazi "baj" az az, h ugyanilyen impotens a brigád a bajnoki meccseken is, ami már nem annyira kellemes, és azok után is csak a mindennagyonszépmindennagyonjómindennelmegvagyokelégedve-jellegű dumák következnek. jelen pillanatban még hét ponttal megy a madrid, de ha ez a mostani helyzet konzerválódik (azaz magasról lesza.rják a játékosok a dolgokat /mert mást velük kapcsolatban nem tudok elképzeli, h mitől ilyen bénák/, az edző pedig képtelen ezt a szitut kezelni), akkor lehet ez még több is. attól függetlenül, h valószínüleg lesz ennél még rosszabb is a barca teljesítménye (akármikor), azért nehogy már probléma legyen az, h az ember általában a bajnoki címet várja a barcelonától és nem sikongat az örömtől a rosszabb helyezések miatt!
nem kellene elküldeni a pixába, ha vkinek ez nem tetszik és ennek hangot is ad ebben a topikban. sajnos az edzővel kapcsolatban másról nem nagyon lehet írni mostanában (mostanában. persze. másfél éve. :? ).
természetesen azokat sem kell leugatni, akiknek más a véleménye, mint a puffogóknak. persze az a legjobb, ha megmarad mindez a normális keretek között, magyarul nincs elátkozva rijkaard, nem kívánja senki sem, h dögöljön meg, és úgy általában mindenki megkíméli a közönséget az ordenáré stílustól.

a madridista hangvételéről annyit, h aránylag "lazán" kezelhetik az ilyen szitukat, ugyanis nekik azért VAN mostanában SIKERÉLMÉNYÜK, ellentétben velünk. nekik egy-egy ilyen izzadósabb meccs bőven belefér, mi pedig hónapok óta rágjuk a kefét. ha tavaly mi lettünk volna a bajnokok és most mi vezetnénk hét ponttal a tabellát, akkor sztem itt sem problémázna senki sem a tegnapi cuccon.
(egyébként odaát sem volt mindig kolbászból a kerítés, az előző szezon elején kapott capello is rendesen, még ha nem is elsősorban a cikkíróktól, viszont a néptől annál inkább. csak utána ő bajnok lett madriddal..)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.03. 17:42:37

okos666 írta:
gekkodan írta:LG!

Most olvastam el a kezdő edzőknek szánt instrukcióidat!

Te készen vagy ember:) :lol: :lol:
Osztom a véleményt!! :D
:lol: Azt én is olvastam, nagyon kemény :lol:
okos666
Jugador del Barça

2008.01.03. 17:32:36

gekkodan írta:LG!

Osztom a véleményt!! :D
Imádlak BARCA!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.03. 17:11:50

LG!

LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.03. 17:06:38

gekkodan írta:És még valami kedves FCB_Gábor!

Vissza olvashatod az utóbbi hetek termését és láthatod, ahogy személyem, vagy LG kolléga valamint sokan mások (és még említhetnék példákat, de mégsem ezen van a hangsúly, bocs a többiektől) minden nap ugyanarról írunk és tépjük a szánkat. Igen, mert a foci nekünk egyenlő a Barcával, a csapat=Barca, a sport=Barca és folytathatnám...

Szurkolók vagyunk, akik bár nem a Camp Nouban töltik a meccseket, mert messze van és nem oda születtünk, de mégis minden rezdülését figyeljük a csapatnak, minden meccset, minden hírt és minden apró kis szöszt. És nem azt akarom ezzel mondani, hogy mi vagyunk a királyok, hanem azt, hogy rohadtul bántja a szemünket az utóbbi hetek/hónapok focija, teljesítménye és minden amit láttunk. Ezért szót emelünk és nekünk az a véleményünk, hogy az első lépés az edzőváltás. Vállaljuk, nem okoskodunk, hanem ezt gondoljuk. És ezt nem tudjuk máshol leírni, mint a tisztelt edzőnk rovatába, mert ide való. Kértem engedélyt egy új topic nyitására, de azt mondták a főnökök, hogy ide mindent írhatunk ami az edzőkérdéssel kapcsolatos. Ezt tesszük, tetszik vagy nem.

Sajnálom ha megbántottuk az önérzetedet és elvettük a kedvedet a fórumozástól. De ha lehiggadsz és végiggondolod miért tesszük tán rájösz, hogy nem a hangulatoddal akarunk vacakolni, hanem jobbat akarunk annak, ami nekünk a sportot jelenti!
Nem sok mindent tudok hozzáfüzni, a lényeg benne van. Mi azt szeretnénk, ami a Barcának a legjobb, és mi ezt ugy gondoljuk, ez az edzőváltás lenne. És elmondtunk számtalan észérvet miért gondoljuk igy. Mivel csak 1xerű szurkolok vagyunk, nem tudunk a dolgokon váltosztatni, el kell fogadnunk ami van, reménykedhetünk, szurkolhatunk, de a véleményünket elmondhatjuk, miről mit gondolunk.
Ettől a csapattol mindenki többet várt, és az, h most hol a csapat, minden Barca szurkolonak iszonyatosan fáj, meg azoknak is, akik nem Barcások, de szeretik a szép focit, mert bizony a jo minőségü, gyors, rövidpasszos játékunk, pazar megoldásokkal szintén eltünt :cry:
Lezárt