2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyilván vannak hullámvölgyek. De, hogy abból kijöjjünk, tenni is kell. Erre a változásra való törekvést nem látjuk sokan, vagy ha még akarnak is, akkor sem sikerül már Frankie mellett.dr. Mezey írta:A véleménnyel semmi bajom nincs, de ha valaki egy dilettáns idiótának állítja be, az nekem egy kicsit fura. Amúgy pedig aki valaha is sportolt az tudja hogy lehetetlen folyamatosan csúcsformában lenni, és ezek hullámvölgyek törvényszerűek.
persze, számított, hiszen gál volt a felettese, ezzel együtt akkoriban erősen úgy tűnt, mintha a holland csak átültette volna a gyakorlatba gasparték elképzeléseit. magyarán kellett vmi kommunikálható ok a lapáthoz.Lionel85 írta: És gondolom az is számított, hogy van Gaallal gyűlölték egymást, meg Rivaldo nem akart azon a poszton játszani, ahol a holland akarta. Persze nem tudhatjuk mi az igazság, de ez is benne van a dologban. Szóval a játékos-edző kapcsolaton is sok múlik.
És gondolom az is számított, hogy van Gaallal gyűlölték egymást, meg Rivaldo nem akart azon a poszton játszani, ahol a holland akarta. Persze nem tudhatjuk mi az igazság, de ez is benne van a dologban. Szóval a játékos-edző kapcsolaton is sok múlik.Boixos írta:rivaldót anno úgy kúrták ki kb 3 mp. alatt, mint a macskát, mindössze azért, mert meg merte jegyezni a főnökségnek, h ha arra van pénz, h olyan gyerekeket vegyenek milliókért, akik kétszer egyeneset rúgtak a labdába, akkor talán arra is futhatná, h kicsit dobjanak a lóvéján, ha már egyszer ő volt a no.1. a brigádban. gasparték máshogy gondolták.dr. Mezey írta:Hát elég sokan fikázzátok Rijkaardot, szerintem azok után amit összességében produkált a csapattal több tiszteletet érdemelne, minden barca szurkolótól. Szerintem nem küldik el egyelőre sem őt, sem dinhot Laportáék, mert pl. a szerintem a Barca többek között azért "mes que un club" mert aki tegnap még isten volt azt ma nem dobják a kukába. Én ezzel maximálisan egyetértek.
nem ezért több a barca, mint egy klub.
rivaldót anno úgy kúrták ki kb 3 mp. alatt, mint a macskát, mindössze azért, mert meg merte jegyezni a főnökségnek, h ha arra van pénz, h olyan gyerekeket vegyenek milliókért, akik kétszer egyeneset rúgtak a labdába, akkor talán arra is futhatná, h kicsit dobjanak a lóvéján, ha már egyszer ő volt a no.1. a brigádban. gasparték máshogy gondolták.dr. Mezey írta:Hát elég sokan fikázzátok Rijkaardot, szerintem azok után amit összességében produkált a csapattal több tiszteletet érdemelne, minden barca szurkolótól. Szerintem nem küldik el egyelőre sem őt, sem dinhot Laportáék, mert pl. a szerintem a Barca többek között azért "mes que un club" mert aki tegnap még isten volt azt ma nem dobják a kukába. Én ezzel maximálisan egyetértek.
szerencsére nem feltétele a fórumozásnak a pro-licensz, ezért itt bátran képzelhetik maguknak "szaktekintélynek" az emberek, erről szólnak az ilyen oldalak.Senkit nem akarok megbántani, de azt sejtem hogy a forumozó szaktekintélyek egy részénél lehet hogy kicsit jobban ért a focihoz, kibicelni meg qvára könnyű.
Hát, nekem már Mariana-ároknak tűnik ez a hullámvölgy.dr. Mezey írta:A véleménnyel semmi bajom nincs, de ha valaki egy dilettáns idiótának állítja be, az nekem egy kicsit fura. Amúgy pedig aki valaha is sportolt az tudja hogy lehetetlen folyamatosan csúcsformában lenni, és ezek hullámvölgyek törvényszerűek.
Nem is magunkat akarjuk az edzői posztradr. Mezey írta:Senkit nem akarok megbántani, de azt sejtem hogy a forumozó szaktekintélyek egy részénél lehet hogy kicsit jobban ért a focihoz, kibicelni meg qvára könnyű.
De lehet és ezért érez ennyire együtt Frankelvarga tamás írta:Barátaim!
Gondolkoztatok már azon, hogy ez a dr. Mezey-ként futó kollégánk nem lehet, hogy a valóságban is a volt szövkap-t fedi? Nem lennék meglepődve.
hee majdnem ugyan azt irtuk ! A lényeg ugyan az!!Csak a Barca! írta:Aham... és ha 10 évig nem nyerünk semmit Rijkaardal, akkor maradjon itt? Nem túl bölcs ötlet...dr. Mezey írta:Hát elég sokan fikázzátok Rijkaardot, szerintem azok után amit összességében produkált a csapattal több tiszteletet érdemelne, minden barca szurkolótól. Szerintem nem küldik el egyelőre sem őt, sem dinhot Laportáék, mert pl. a szerintem a Barca többek között azért "mes que un club" mert aki tegnap még isten volt azt ma nem dobják a kukába. Én ezzel maximálisan egyetértek.Egyébként meg pont azért is kéne minél elöbb elküldeni, hogy ne úgy keljen elmenni Barcelonából, hogy mindenki utálja mint a ...-t.
Aham... és ha 10 évig nem nyerünk semmit Rijkaardal, akkor maradjon itt? Nem túl bölcs ötlet...dr. Mezey írta:Hát elég sokan fikázzátok Rijkaardot, szerintem azok után amit összességében produkált a csapattal több tiszteletet érdemelne, minden barca szurkolótól. Szerintem nem küldik el egyelőre sem őt, sem dinhot Laportáék, mert pl. a szerintem a Barca többek között azért "mes que un club" mert aki tegnap még isten volt azt ma nem dobják a kukába. Én ezzel maximálisan egyetértek.
dr. Mezey írta:Hát elég sokan fikázzátok Rijkaardot, szerintem azok után amit összességében produkált a csapattal több tiszteletet érdemelne, minden barca szurkolótól. Szerintem nem küldik el egyelőre sem őt, sem dinhot Laportáék, mert pl. a szerintem a Barca többek között azért "mes que un club" mert aki tegnap még isten volt azt ma nem dobják a kukába. Én ezzel maximálisan egyetértek.
okos666 írta:Osztom a véleményt!!gekkodan írta:LG!
Most olvastam el a kezdő edzőknek szánt instrukcióidat!
Te készen vagy ember:)![]()
Nem sok mindent tudok hozzáfüzni, a lényeg benne van. Mi azt szeretnénk, ami a Barcának a legjobb, és mi ezt ugy gondoljuk, ez az edzőváltás lenne. És elmondtunk számtalan észérvet miért gondoljuk igy. Mivel csak 1xerű szurkolok vagyunk, nem tudunk a dolgokon váltosztatni, el kell fogadnunk ami van, reménykedhetünk, szurkolhatunk, de a véleményünket elmondhatjuk, miről mit gondolunk.gekkodan írta:És még valami kedves FCB_Gábor!
Vissza olvashatod az utóbbi hetek termését és láthatod, ahogy személyem, vagy LG kolléga valamint sokan mások (és még említhetnék példákat, de mégsem ezen van a hangsúly, bocs a többiektől) minden nap ugyanarról írunk és tépjük a szánkat. Igen, mert a foci nekünk egyenlő a Barcával, a csapat=Barca, a sport=Barca és folytathatnám...
Szurkolók vagyunk, akik bár nem a Camp Nouban töltik a meccseket, mert messze van és nem oda születtünk, de mégis minden rezdülését figyeljük a csapatnak, minden meccset, minden hírt és minden apró kis szöszt. És nem azt akarom ezzel mondani, hogy mi vagyunk a királyok, hanem azt, hogy rohadtul bántja a szemünket az utóbbi hetek/hónapok focija, teljesítménye és minden amit láttunk. Ezért szót emelünk és nekünk az a véleményünk, hogy az első lépés az edzőváltás. Vállaljuk, nem okoskodunk, hanem ezt gondoljuk. És ezt nem tudjuk máshol leírni, mint a tisztelt edzőnk rovatába, mert ide való. Kértem engedélyt egy új topic nyitására, de azt mondták a főnökök, hogy ide mindent írhatunk ami az edzőkérdéssel kapcsolatos. Ezt tesszük, tetszik vagy nem.
Sajnálom ha megbántottuk az önérzetedet és elvettük a kedvedet a fórumozástól. De ha lehiggadsz és végiggondolod miért tesszük tán rájösz, hogy nem a hangulatoddal akarunk vacakolni, hanem jobbat akarunk annak, ami nekünk a sportot jelenti!