Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajna elég nagy esély van rá!LG írta:Sztem jobb a csapat Ronie nélkülPl. amikor pár meccsre formában voltak év elején a fiuk, akkor lehetett látni, h Ronie nélkül sokkal fölszabadultabban játxhattak.
Sztem mindenképpen jot tenne a csapatnak, ha távozna, azt nem irom le, h miért, mert már lejjebb leirtam, ha vkit érdekes, akkor olvasson vissza.
Biztos, h van a csapatnak pszihomókusa is, + sztem több pszihomókus is próbálhatott rajta segiteniZozzy 5 írta:Tényleg az lenne a legjobb, ha megnézhetnénk egy új edző keze alatt is. Csak így felmerülhet két probléma. Egyik az, hogy új edző valszeg csak a következő szezontól lesz. Namármost nem biztos, hogyha addigra ugye két év alatt nem javult, akkor majd a harmadikban fog. És az sem biztos, hogy megérdemli azt a bizalmat. Ha év végéig is ezt nyújtja, akkor szerintem teljesen világos, hogy mindenkinek jobb lesz, ha távozik.Rivaldo11 írta:60-70 millió körüli összeget még mindig adnának érte. De sokadszorra is azt mondom: Várjuk meg mit tud egy új edzőnél...
A legrosszabb az lenne, ha kiderülne: saját maga a legfőbb ellensége (bulik, éjszakázások). De hogy ennyi felelősségérzet ne lenne benne azt kétlem.
Másik pedig az, hogy két év ilyen gyatra szereplés után kérdéses, hogy szerepelne-e egy új, erősakaratú és határozott edző terveiben, vagy elkezd egy új csapatot építeni új nevekkel, és mentalitással és taktikával...
ÁÁÁÁ!!! Szerintem Mourinho hülye lenne egy ilyen játékost eldobni!! Én szerintem megpróbálná "megfegyelmezni" vagy valami,és ha követi az utasításait,de Dinho formája nem javul,talán akkor válna + tőle!(hangsúlyozom,nem tudom,mi járhat Jose fejében)Rivaldo11 írta:Igen, nyilván egy új edzőnek is megvannak a saját emberei, ez rendben is van. Ám itt a keret adott, 2-3 változtatással többféle felállást lehet játszani, és kinek ne kéne egy jó Dinho?
Alapkérdés persze, hogy-ahogyan írtad is-szerepelne -e mondjuk Mourinho terveiben?
Én szerintem + számít!! Én csak Mourinho-t tudom példának felhozni!! Egy "felsőkategóriás" Chelsea-ből csinált egy "Szupernehézsúlyú"Bányász írta:Hát sztem arról tudnánk ha éjszakai életete élne!Valamelyik ujság biztos lehozna egy fotót vagy ilyesmi!Az ien előbb utóbb kiderül!Példa erre a PSG...ott is mondták,h jobban szereti az éjszakai életet mint a focit!Rivaldo11 írta:60-70 millió körüli összeget még mindig adnának érte. De sokadszorra is azt mondom: Várjuk meg mit tud egy új edzőnél...
A legrosszabb az lenne, ha kiderülne: saját maga a legfőbb ellensége (bulik, éjszakázások). De hogy ennyi felelősségérzet ne lenne benne azt kétlem.
Amúgy sztem nem új edző kellene a jóöregnek hanem egy pszichológus!
Ilyen szinten már nem számít szerintem az edző!Véleményem szerint nem az edző feladata,hogy motiválja a játékosokat!Ugyh szerintem egy új edzővel is ugyan ien lenne sajna...
Új edző,új edzésterv,és egy kis keménység az edző részéről,na meg,hogy az ego-ja ne legyen akkora(mondjuk van mire)! Szerintem ez lenne a kulcs a visszatéréshez!Rivaldo11 írta:60-70 millió körüli összeget még mindig adnának érte. De sokadszorra is azt mondom: Várjuk meg mit tud egy új edzőnél...
Tényleg az lenne a legjobb, ha megnézhetnénk egy új edző keze alatt is. Csak így felmerülhet két probléma. Egyik az, hogy új edző valszeg csak a következő szezontól lesz. Namármost nem biztos, hogyha addigra ugye két év alatt nem javult, akkor majd a harmadikban fog. És az sem biztos, hogy megérdemli azt a bizalmat. Ha év végéig is ezt nyújtja, akkor szerintem teljesen világos, hogy mindenkinek jobb lesz, ha távozik.Rivaldo11 írta:60-70 millió körüli összeget még mindig adnának érte. De sokadszorra is azt mondom: Várjuk meg mit tud egy új edzőnél...
Hát sztem arról tudnánk ha éjszakai életete élne!Valamelyik ujság biztos lehozna egy fotót vagy ilyesmi!Az ien előbb utóbb kiderül!Példa erre a PSG...ott is mondták,h jobban szereti az éjszakai életet mint a focit!Rivaldo11 írta:60-70 millió körüli összeget még mindig adnának érte. De sokadszorra is azt mondom: Várjuk meg mit tud egy új edzőnél...
Annyira nem kell kételkedni, braziloknál ez elég gyakori sajnos, h egy idő után a bulik a munka elé kerülnekRivaldo11 írta:60-70 millió körüli összeget még mindig adnának érte. De sokadszorra is azt mondom: Várjuk meg mit tud egy új edzőnél...
itt senki sem akkora "hozzáértő", h bárkit is leugathatna, szal csak nyugodtan mondd a magadét! és bátran jöjjenek a haverjaid is, nem fogja őket sem megkóstólni senki sem. igaza van Tamásnak, a fórum pont a vélemények megismeréséről szól, amik lehetnek különbözőek is. nagyon sz.ar lenne, ha mindenki ugyanazt mantrázná (ezalól kivétel a hajrá barca-témakör)home írta:nem is általánosságban írtam, és nem is céloztam senkire, de ilyen volt már 1x-2x
a lecs*szés szót pedig azt hiszem elrontottam, mert én inkább olyanra gondoltam, hogy elég sokszor lehülyeségezik amit ír, vagy veszekedés alakul ki abból kinek van igaza vagy kinek nincs...de szerintem más véleményét le lehet reagálni, vagy ahogy mondod ellenvéleményt írni...de nem bírálni a másikat vagy a véleményét...
egyébként egyszer írtam, szandinak hogy nem szeretnék olyat lerni, hogy ezt meg ezt mért gondolom, mert nem tartom magam még annyira "hozzáértőnek" hogy ne mondjak valami nagy baromságot...viszont azt akartam mondani, hogy nincs mindenki frankie ellen...![]()
ui:bocsi az előzőben a kicsit harapós hangnemért...
Nehogymártecsájé.home írta:nem is általánosságban írtam, és nem is céloztam senkire, de ilyen volt már 1x-2x
a lecs*szés szót pedig azt hiszem elrontottam, mert én inkább olyanra gondoltam, hogy elég sokszor lehülyeségezik amit ír, vagy veszekedés alakul ki abból kinek van igaza vagy kinek nincs...de szerintem más véleményét le lehet reagálni, vagy ahogy mondod ellenvéleményt írni...de nem bírálni a másikat vagy a véleményét...
egyébként egyszer írtam, szandinak hogy nem szeretnék olyat lerni, hogy ezt meg ezt mért gondolom, mert nem tartom magam még annyira "hozzáértőnek" hogy ne mondjak valami nagy baromságot...viszont azt akartam mondani, hogy nincs mindenki frankie ellen...![]()
ui:bocsi az előzőben a kicsit harapós hangnemért...
Kedves Home!!!!!!!varga tamás írta:home!
1. ezt úgy általánosságban írtad, vagy valakinek céloztad:
2. nem csesznek itt le senkit, vagy legalábbis nem emlékszem ilyesmire. Max. ellenvéleményt fogalmaznak meg az illető HOZZÁSZÓLÁSÁval kapcsolatban. Ezért van a fórum. Velem sem mindig értenek egyet, de egyszer sem gondoltam, hogy visszakoznom kellett volna, sosem gondoltam, hogy meg kellene futamodnom. Így volt. pl. Frankről alkotott véleményem kapcsán, amit én már tavaly decemberben idevezettem, amit sokan elvetettek, letámadtak miatta. És hidd el, kedves Barátom, én vagyok a legszomorúbb, hogy ma azt látom: a fórumozók döntő többsége hasonló véleményen van velem.
3. gyertek nyugodtan, várunk, és tisztelünk Benneteket: nem akarunk mi bántani senkit sem, hisz ugyanazért vagyunk: a Barca sikereiért.
4. egyáltalán nem mindegy, hogy mit mondasz. Ha vitatkoznak is Veled, azt jelenti: elolvasták a véleményedet, tehát kiváncsiak rá/d/.
Bocsi, hogy belekontárkodtam