2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Rivaldo.Azt veszel koolyan akit akarsz kisfiú. De keveset láttál szerintem ahhoz, hogy megfelelően megítéld milyen egy teljesítmény.
Igazad van. Most nehéz széria következik. 3 nehéz meccs. Bár ebből kettőt hazai pályán játszunk(Zara, Villareal), viszont az Atletico otthonában nehéz lesz nyerni!!!Etooka írta:A Madridnak most lesz egy szériája:Zaragoza,Villareal és az Atletico Madrid!
Remélem,legalább egyszer pontot vesztenek,bár ki tudja,milyen a fomrájuk most egy kis téli kihagyás után
Az biztos, hogy nehéz meccs lesz. A Zaragoza nagyon kétoldalú csapat ebben az idényben! Nem lehet tudni, hogy ma pont milyen napot fognak ki. Van mikor a Zaragoza otthon sziporkázik, a következő hazai meccsen meg kikap egy kiesőjelölttől. Úgyhogy ez a ma esti meccs még nincs lefutva. Bármi megtörténhet.barca99 írta:Azért bizakodni lehet, hogy legalább egy x összejön a Zarának...![]()
Pepe kiválása nagy érvégás lehet, főleg, hogy Milito játszhat (aki nagyon szereti látni, amint kiveszi Casillas a labdát a hálóból...8 meccsen 7 gól?).
Nekünk megvan a heti 3 pont, reménykedjünk, hogy egy kicsit tudunk zárkózni.
Hogy mi??Ajjaj,ha nem játszik Pepe akkor kifog becsúszkálni?Ja,és játszik Diego Milito,mert már olvastam mindent,ha valaki tudja,legyenszíves írja meg!!!Előre is kössz!!!
Fociban minden lehetséges. De ez a Zaragoza nincs nagy formában, otthon meg elég biztosak voltunk eddig. Sajnos nem lesz Pepe, pedig vele nagyon megszilárdult a védelem, de most sanszos hogy kapunk gólt(gólokat is akár), a lényeg, hogy többet lőjjünk. Egy sok gólos meccs jó is lenne!:) Mint a Mallorca ellen.Biztosak lehetünk abban, hogy nem fog megalázkodni a Zara. Egy pontra minimum jó lehetnek, de azt sem tartom ám kizártnak, hogy nyerjenek is...
Hi. Pepe nem játszik, mert beteg. És Milito is játszhat, mert eltörölték a piroslapját, amit a kupában szedett össze.messi1918 írta:Ajjaj,ha nem játszik Pepe akkor kifog becsúszkálni?Ja,és játszik Diego Milito,mert már olvastam mindent,ha valaki tudja,legyenszíves írja meg!!!Előre is kössz!!!
Tavaly pont fordítva volt!Nekünk megvan a heti 3 pont, reménykedjünk, hogy egy kicsit tudunk zárkózni
Én maximálisan optimistán várom a mai meccset... Biztosak lehetünk abban, hogy nem fog megalázkodni a Zara. Egy pontra minimum jó lehetnek, de azt sem tartom ám kizártnak, hogy nyerjenek is...LG írta: Ma pedig hajrá Zaragoza, jo lenne felzárkozni egy picit, bár valoszinű behuzza a Real.
A madridnak szurkolok, de nem vagyok igazi "nagy fan". Egyszerűen nem vagyok rajongó típus, nem csak fociban, semmiben. Elég, ha a barátnőmért rajongok!arra következtettem hogy nagy-madrid-fan vagy.
És? most egy meccset felhozol, amikor a szép játékból nem következett a továbbjutás?? Pont ezért írtam, hogy általában, nem mindig. És mindig az adott meccsről van szó. Ha azt tudod mondani, hogy hmm, milyen szépen játszott a csapat, gyönyörűszép megoldásokat mutattunk be, akkor általában nyertünk is, nem?és az pedig h a szép játék eggyütt jár a győzelemmel, akkor bizony tévedsz.. és még sztem csak az sem állja meg a helyét, hogy általában eggyütt jár..
Lásd Barca.. 2004/05 szezon, sziporkáztunk a bl-ben.. még a cselzi elen is, és mégis kiestünk...
Ha korrekt akarsz lenni, akkor nem gerjeszted a feszültséget. Érdekes pont tőled olvasni ilyeneket. Valamiért kitiltottak onnan, a véletlen műve lehetett. Valamiért itt is megbotránkoztatod az embereket az írásaiddal, ez is biztosan véletlen, és neked van igazad.varga tamás írta:Azért érdekes 'emberfajta' a madridista (95%-a). Beleolvastam a szomszéd honlapba, és eléggé jót röhögtem. Három oldalon keresztül taglalják, hogy tegnap milyen rosszul játszottunk - télleg rosszul -, és így győztünk. A Mallorca is milyen hullagyenge volt, bezzeg ellenük tudtak focizni. Amikor ők hozták/hozzák [auto_cenzúra] játékkal a meccseiket, az a világ legszebb győzelme.
A 3-4 oldalas fikázáson egyetlen korrekt, pontos véleményt olvastam, phelan barátomtól: a 3 pont, az 3 pont, ha ehhez még szép játék is párosul, az hab a tortán.
Kedves madridisták! Tanuljatok Tőle! Érdemes!
nem arról van szó hogy jobb lesz nekem, csupán olvastam az aláírásodban h Hala Madrid.. ebből arra következtettem hogy nagy-madrid-fan vagy.. és az pedig h a szép játék eggyütt jár a győzelemmel, akkor bizony tévedsz.. és még sztem csak az sem állja meg a helyét, hogy általában eggyütt jár..CS0ki írta: És az miért lenne jó Neked?
A szép élvezetes játék együtt jár általában a győzelemmel. De ha pont annyiszor nem, hogy csak másodikok leszünk, vagy harmadikok, nem fogok a Dunának menni...
Ja, ezzel remélem nem megbántani akartál!nagy szurkoló vagy teis..
És az miért lenne jó Neked?vagy akkor kívánom h gyönyörűszép játékkal essen ki a madrid a ligából..
Akkor drukkolj a QPR-nek,, másodosztály kiesői közt vannak, mégis össe vissza sarkaznak, és igen látványos meccseket jáccanak mostanában... vagy akkor kívánom h gyönyörűszép játékkal essen ki a madrid a ligából.. ha érted mire gondolok.. nagy szurkoló vagy teis..CS0ki írta: Én nem szeretnék tőle. Nálam a szép játék a szép játék...a 3 pont csak hab a tortán!!
Azt veszel koolyan akit akarsz kisfiú. De keveset láttál szerintem ahhoz, hogy megfelelően megítéld milyen egy teljesítmény.battya írta:Az a baj, hogy téged lassan már nem lehet komolyan venni.Jól összeszedett CSAPAT. De ennyi. Schuster nagyon jól végzi a dolgát. De egy kérdés hogy most hol tartunk mi, másik hogy hol tarthatnánk. Ha menne a szekér, jóval több kellene tőletek.
Te ugyanezt hajtogatnád +50-nél és -50-nél is egyaránt.
Úgy néz ki Barcánál is olvasták a cikket itt az oldalon!:) Azóta 2szer is betaláltak szögletből.meg hogy megint betaláltunk szögletből
Azért Te is érzed, hogy ez hülyeség. [auto_cenzúra] meccsek után le van írva, ha rosszul játszottunk, az eredménytől függetlenül. Legalábbis én biztos leírom, de persze van pár ember aki össze-visza irogat minden hülyeséget, de olyan ezen az oldalon is van bőven.Amikor ők hozták/hozzák [auto_cenzúra] játékkal a meccseiket, az a világ legszebb győzelme.
(átszerkesztve)Én nem szeretnék tőle. Nálam a szép játék a szép játék...a 3 pont csak hab a tortán!!3 pont, az 3 pont, ha ehhez még szép játék is párosul, az hab a tortán.
Kedves madridisták! Tanuljatok Tőle! Érdemes!
Nem gázolsz a szivünkbe, nekem is szörnyü volt a meccset nézni, a pozitivum csak a 3 pont benne, meg hogy megint betaláltunk szögletből. De ha nem javul a játékunk, akkor szivni fogunkPoreko írta:Kíváncsi leszek a mai Real meccsre. Egyrészt a Pepe nélküli védelemre, másrészt arra, hogy hogy térnek vissza a szünet után. Sokmindenen változtathat az első forduló szünet után. A Barcának az eredmény mindenképp bejött. Nem akarok senki szívébe gázolni, de ilyen ... meccset rég láttam.
Az a baj, hogy téged lassan már nem lehet komolyan venni.Jól összeszedett CSAPAT. De ennyi. Schuster nagyon jól végzi a dolgát. De egy kérdés hogy most hol tartunk mi, másik hogy hol tarthatnánk. Ha menne a szekér, jóval több kellene tőletek.