2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Guddyt!mrmonster írta:Eto'o-t vagy Henry-t szeretnéd kirúgni?gekkodan írta:Le kell igazolni Mourinhot, nincs mese, nyáron pedig csomagba kapjuk hozzá Drogbát, aki ma megint közölte, hogy nyáron távozni akar a cselszkiből. Kell ennél jobb combo?
Eto'o-t vagy Henry-t szeretnéd kirúgni?gekkodan írta:Le kell igazolni Mourinhot, nincs mese, nyáron pedig csomagba kapjuk hozzá Drogbát, aki ma megint közölte, hogy nyáron távozni akar a cselszkiből. Kell ennél jobb combo?
Van bastenre nagyobb sansz van sajnaZozzy 5 írta:Én úgy érzem, hogy ebből nyáron Lippi lesz. Nem elsősorban a goal.com-os hír miatt, ez csak megersített ebben. Remélem jók a megérzéseim...
szerk: bár hozzátartozik, hogy félek Laportáék észjárásától egy kicsit. Nem lepődnék meg, ha idehoznának egy Ancelottit vagy van Bastent
El vagy tévedvehuszi írta:hat mihu..."szurkolunk annak hogy kikapunk és akkor majd talán Joan azt mondja hogy "Köszi ennyi volt", ez nem fog megtörténni nyárig" inkabb kapjunk ki csak h elmenjen rijkaard... ez azer nem semmi megnyilvanulas... azt kivanod h kapjunk ki minden meccset hatha elkuldik... nem lenne jobb ha megnyernenk a meccseket es blt es bajnoksagot nyernenk? mindenaron az a fontos h elmenjen rijkaard? hansulyzom MINDEN ARON??? ez igazi szurkolo ilyet nem mond... h azon imadkozik h kikapjon a cspapt hatha elkuldik az edzot...!!!
Csak tudod az a baj hogy mi mostanában nem picit, hanem k.rvára rosszul játszunk.Tomi`FCB írta:szerintem meg nem kizárt hogy bajnokok leszünk!!! ha játszunk és a madrid botlik amiben biztos vagyok mert mostanában picit roosszul játszik , akkor van esélyünk a bajnoki cím elhódítására is!
Ha José mester leülne a padra januárban, nem tartanám kizártnak:) De mivel nem fog leülni, így kizártnak tartom majdnem:)G-Jay írta:Én meg ugy vagyok hogy nyerjük meg mind a két El Classicot, és ugy legyünk bajnokok! (ami nem idén lesz sajnos)ZsottaFCB írta:én úgy vagyok vele hogy nyerjék meg mind a 2 el classicót de mi legyünk a bajnokok
G.
Én meg ugy vagyok hogy nyerjük meg mind a két El Classicot, és ugy legyünk bajnokok! (ami nem idén lesz sajnos)ZsottaFCB írta:én úgy vagyok vele hogy nyerjék meg mind a 2 el classicót de mi legyünk a bajnokok
Messa írta:Én sem akarok ellenségeskedni, de ihhon nem volt helyzetünk, szinte 1 sem, de engem igen is érdekel (Barca drukker vagyok) de szerintem valamivel jobbak voltak...Bóóóczi írta: a real elleni vereség is, 0:1, utólag senkit sem érdekel, hogy nem voltak jobbak annyival, hogy nyerjenek.
Most is közlöm, hogy nem ellenségeskedni akarok, hanem cask megosztani a véleményem. javascript:emoticon('')
Wink
Én sem akarok ellenségeskedni, de ihhon nem volt helyzetünk, szinte 1 sem, de engem igen is érdekel (Barca drukker vagyok) de szerintem valamivel jobbak voltak...Bóóóczi írta: a real elleni vereség is, 0:1, utólag senkit sem érdekel, hogy nem voltak jobbak annyival, hogy nyerjenek.
Most is közlöm, hogy nem ellenségeskedni akarok, hanem cask megosztani a véleményem. javascript:emoticon('')
Wink
Egy szóval sem mondtam hogy én nem ezt tennémG-Jay írta:Ne haragudj, de én akkor is összeverném Laportáékat (igen őket, nem Rijkaardot, mert ők tehetnek róla h Franky itt van) ha megint nulla pont lesz a különbség, meg akkor is ha 30. Gondolom érthető miért.Mihu írta:Akkor inkább már szurkoljunk annak hogy minél kisebb különbséggel legyen bajnok a Real
G.
kapitány írta:Hali!
nekem az a véleményem, hogy a játékos kereten nem kellene változtatni! Olyan játékosokat, mint Deco,Ronnie, Zambrotta nem lenne szabad elküldeni! kiváltképpen igaz ez azokra a játékosokra,akik már évek óta húzó emberei a csapatnak.ők azok, akik ezt a klubbot újra Európa trónjára ültették és nagyon sok örömet okoztak a szurkolóknak!ez ugyanúgy igaz az edőzre is!nézzétek meg az MU-et, ott Sir Alexet már évtizedek óta hagyják dolgozni és el nem tudnám képzelni, hogy más ül az old trafford hazai kispadján!ez persze nem azt jelenti, hogy soha nem kell leváltani Rijkaardot, csak még adni kellene neki időt! ne úgy készüljön minden meccsre, hogy ha kikapnak akkor vége mindennek...De arra én is kíváncsi lennék miért ült 3 világbajnok a cserepadon tnap!
barca drukkerek vagyunk!!! de ami [auto_cenzúra] az [auto_cenzúra] és nem fogjuk homokba dugni a fejünket!!! ha nyernénk 10 meccset és a játékkép nem változna én akkor is azt mondanám hogy [auto_cenzúra]... pár éve mikor a top10 volt a tét akkor nem ilyen keretünk volt!!! ilyen kerettel nem lehet 2-3 helyen végezni!!!! mert az SZÉGYEN...Bóóóczi írta:Most Ti Barca drukkerek vagytok, vagy nem?
Az rendben van, hogy a hibákat kiemelitek, de nem ezt kéne olvasnom minden nap szerintem. Esküszöm egy realos fórumon kevesebb szót fecsérelnek a barca alázására, mint itt.
Fogadni merek ha most nyernénk zsinorban 10meccset (mindegy ki ellen) akkor megnőne a szurkolók száma elég rendesen.
Anno amikor a top10be kerülés volt a cél, pár éve, akkor is bíztam benne, hogy jobb lesz...most meg mindenki nyavalyog a 2.-3. hely miatt.
Ne haragudj, de én akkor is összeverném Laportáékat (igen őket, nem Rijkaardot, mert ők tehetnek róla h Franky itt van) ha megint nulla pont lesz a különbség, meg akkor is ha 30. Gondolom érthető miért.Mihu írta:Akkor inkább már szurkoljunk annak hogy minél kisebb különbséggel legyen bajnok a Real