Henry nemrég gyógyult fel, Zambrottát én sem értem miért nem játszik.
amúgy cask arra vagyok kiváncsi, hogy ha jön pl egy Scolari akkor rendben h sikereket fog elérni, ahjogy ezt Frank tette annak idején. De mi lesz vele mondjuk 3 év múlva? ha egyáltalán marad. Visszatérve a tegnapi győzelemre, 0:2 ide. POnt Scolari mondta a koreai vb előtt, hogy a jogo bonito ideje lejárt, azzal kell nyernünk amivel lehet. És hát meg is tette. veretlenül, alig kapott góllal, és sok rúgottal. az első gólig persze, hogy ment a szenvedés, de utána lazán meglett volna még 2-3 ha istenigazából hajtanak. 2:0 az 2:0, ugyanúgy, mint a real elleni vereség is, 0:1, utólag senkit sem érdekel, hogy nem voltak jobbak annyival, hogy nyerjenek.
Most is közlöm, hogy nem ellenségeskedni akarok, hanem cask megosztani a véleményem. javascript:emoticon('

')
Wink
kapitány írta:Hali!
nekem az a véleményem, hogy a játékos kereten nem kellene változtatni! Olyan játékosokat, mint Deco,Ronnie, Zambrotta nem lenne szabad elküldeni! kiváltképpen igaz ez azokra a játékosokra,akik már évek óta húzó emberei a csapatnak.ők azok, akik ezt a klubbot újra Európa trónjára ültették és nagyon sok örömet okoztak a szurkolóknak!ez ugyanúgy igaz az edőzre is!nézzétek meg az MU-et, ott Sir Alexet már évtizedek óta hagyják dolgozni és el nem tudnám képzelni, hogy más ül az old trafford hazai kispadján!ez persze nem azt jelenti, hogy soha nem kell leváltani Rijkaardot, csak még adni kellene neki időt! ne úgy készüljön minden meccsre, hogy ha kikapnak akkor vége mindennek...De arra én is kíváncsi lennék miért ült 3 világbajnok a cserepadon tnap!