Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elhiheted hogy nem direkt voltZozzy 5 írta:Tényleg, csak most nézem, milyen könnyű csoportba tettetek...
Jövő hét péntekig azért menjenek le a selejtezők ideértve a a vigaszágas party-t is.Titinho írta:U.i.: Nincs amúgy határidő, hogy meddig kell lemennie a selejtezőknek?
1500-ról indulunk 5-10es kezdővakokkalTim írta:Mi a végleges álláspont a vakokkal,és a pénzzel?
ozsimiki írta:8 v 10 percenként emelkednek a köv képpen 15/30, 25/50, 50/100, 75/150, 100/200
Igen, az szombat-vasárnapot jelent.Tim írta: Remélem hamarosan lesz hivatalos álláspont ezzel kapcsolatban.
Ha elintézem hogy ne hétvégén legyen(ez alatt szombat-vasárnapot értesz?) az sörökbe fog kerülni![]()
Slither p.ü. ment!
Ennél nem is lehetne jobb időpontban! Igen győzzön a jobb! Hajrá !:D4.asztal:
VV19 ; Shorty ; Titinho ; Sanyee ; VIII.Henrik
Akkor a péntek 9órára gondoltam ha valami kifogás van azt küldjétek el priviben.
Remélem hamarosan lesz hivatalos álláspont ezzel kapcsolatban.Harusz írta:Tim, re-pü.
1-es asztal: Most hétvége ne legyen, kérlek titeket...![]()
S nekem se tiszta a vakrendszer, kezdőtőke...![]()
Csak ennyit akartam.
Az este 6-7-es időpontok tőkéletesek,csak majd azt mondjátok,hogy milyen programot töltsek,azt mehet is!!!!!!!Oleguer írta:Privátban valamelyikőtök írt már (szerk. Melkor volt) , ő elmondta hogy neki a délutánok és esték jó, nekem is szintén. Innentől tőletek függ.messi1918 írta:Valami mozgolódás kéne a 2.-es asztalnál is nem?????![]()
Privátban valamelyikőtök írt már (szerk. Melkor volt) , ő elmondta hogy neki a délutánok és esték jó, nekem is szintén. Innentől tőletek függ.messi1918 írta:Valami mozgolódás kéne a 2.-es asztalnál is nem?????![]()
Máris válaszoltam!Slither írta:Tim! Ment egy pü. az időpontról.
Ilyen könnyen nem rázol le, még elmegyek és elkenem a szátokatOrdog írta:Jól látod Zozzy... szóval jobb ha el sem jösszZozzy 5 írta:Tényleg, csak most nézem, milyen könnyű csoportba tettetek...
Természetesen engem nem zavar.Chris0527 írta: 4.asztal:
VV19
Shorty
Titinho
Sanyee
VIII.Henrik
VV19, Shorty, Titinho, VIII.Henriknem zavar titeket hogy egy madridos van köztetek?
![]()