Én amúgy eddig kedveltem Dudeket, de ezzel nálam örökre elásta magát.
Egyébként aki nem látta a meccset, az lesse meg a kövi linket:
Bocsi, azóta törölték ezt a linket, úgyhogy én is törlöm, hogy ne húzza szét a fórumot.

barca99 mondata egy szimpla kijelentő mondat, mindenféle smile nélkül.Poreko írta:Ez irónikus volt? Ha igen, akkor egyet értekbarca99 írta:A sok értelmes hszed után felesleges ilyenekkel rontanod a rólad kialakult képet. Sokkal értelmesebb ember vagy Te ennél..
Ez irónikus volt? Ha igen, akkor egyet értekbarca99 írta:A sok értelmes hszed után felesleges ilyenekkel rontanod a rólad kialakult képet. Sokkal értelmesebb ember vagy Te ennél.
Na ezt nem értettem, gondoltam, hogy nem véletlenül írtad azt amit. De erre nem gondoltam.casillas17 írta:DE. Sőt már azt is mondtam, hogy bárka, ami fából van. xD
Akkor gondolom még soha nem modtad, hogy Hala Madrid...Ez most nem jött be, majd máskor akarj vicces lenni.casillas17 írta:Erre a kijelentésedre próbáltam hasanló módon reagálni.A Madridnak éppen elég gond kopoltyúsak
Los!Los Banditos írta:Tamás szerintem félreértetted zizou fan mondanivalóját, de amúgy sem kell ilyen nagyképűen beszélni, és a múlttal jönni, főleg, hogy ugye ez régebben minket zavart.![]()
Egyébként mindenki nyugodtam megpróbálhatna normálisan leírni a Real Madrid nevét. Nem fog fájni.
Mással látom még akadnak problémáidcasillas17 írta:a Barca evét is egyszerű leírni.
Igen, alaposancsababarca írta:Tamás...szerintem itt valamit félreértettél...varga tamás írta:Tudod az, amelyik 2005. novemberében belegyalulta a margitot a Bernabeu-stadion gyepébe. Amelyik csapat játékosainak a margit szurkolói felállva tapsoltak azon az estén. Amelynek egyik játékosa kétszer végigvezette a pályán a labdát, és a margit védői úgy dülöngéltek, mint a sakktáblán leütött parasztok. Most már kapisgálod? Ha nem, akkor menj innen a jó büdös francba.
Tamás...szerintem itt valamit félreértettél...varga tamás írta:Tudod az, amelyik 2005. novemberében belegyalulta a margitot a Bernabeu-stadion gyepébe. Amelyik csapat játékosainak a margit szurkolói felállva tapsoltak azon az estén. Amelynek egyik játékosa kétszer végigvezette a pályán a labdát, és a margit védői úgy dülöngéltek, mint a sakktáblán leütött parasztok. Most már kapisgálod? Ha nem, akkor menj innen a jó büdös francba.
A sok értelmes hszed után felesleges ilyenekkel rontanod a rólad kialakult képet. Sokkal értelmesebb ember vagy Te ennél.varga tamás írta:Tudod az, amelyik 2005. novemberében belegyalulta a margitot a Bernabeu-stadion gyepébe. Amelyik csapat játékosainak a margit szurkolói felállva tapsoltak azon az estén. Amelynek egyik játékosa kétszer végigvezette a pályán a labdát, és a margit védői úgy dülöngéltek, mint a sakktáblán leütött parasztok. Most már kapisgálod? Ha nem, akkor menj innen a jó büdös francba.
Tudod az, amelyik 2005. novemberében belegyalulta a margitot a Bernabeu-stadion gyepébe. Amelyik csapat játékosainak a margit szurkolói felállva tapsoltak azon az estén. Amelynek egyik játékosa kétszer végigvezette a pályán a labdát, és a margit védői úgy dülöngéltek, mint a sakktáblán leütött parasztok. Most már kapisgálod? Ha nem, akkor menj innen a jó büdös francba.zizou fan írta:Az milyen csapat? Én még nem hallottam róluk.M19 írta:Kíváncsi vagyok, hogy fog felállni a Margit a Levante ellen.![]()
![]()