Az is valami, lesz még buktájuk a bajnokságban is. Engem eléggé bosszantott a Zaragoza elleni eredmény, de hát, ilyen a foci. Sajnos ez igaz volt a tnapi Sevilla meccsre is részben, mindegy, elrakjuk.
Egyébként én nem azt tartom furcsának, hogy margitot, vagy bármit írnak, elvégre ez semmit sem számít, szerintem semmi jelentősége. Sok futsal tornán hallható hasonló név, mert a szeretett csapapatuk nevét nem használják, egy kis játék a szavakkal. Amíg nem kap éle pl.: 'mocskos', vagy hasonló jelzőt, teljesen mindegy. Múltban élni, szép is az, én is szeretek arra a bizonyos mérkőzésre visszaemlékezni, s néha meg is nézem újra.
Más kérdés, hogy itt gyakran elszabadulnak az indulatok, nos, sztem ezen nem kell csodálkozni. A két csapat drukkerei sosem szerették egymást, s gondolhatod mi folyik spanyolországban. Egyébként emlékszem a Torrente nevű filmre ahol egy nagyon szép jelenet volt (amikor jönnek a madridisták)

Szóval ezen a fórumon, ha vki madridistaként tesz egy Barca drukker számára irritáló megjegyzést..., akkor természetesen adni kell neki

Perxe van más megoldás is, de nem mindenki 'birkatürelmű' és nem is mindenki tud visszafogottan fórumozni, sőt...