2008.01.09. 22:20:47
Én nem csupán Rijkaard-ban látom a hibát, sztem sokkal összetetteb, de legyen igazad. Sajnos nem csak Rijkaard személyével van baj. Bárhogy lesz, az idény végén alaposan ki kell vizsgálni, hiszen ha csak Rijkaard lenne a baj, már rég elküldték vna..., ki kell vizsgálni, s úgy változtatni. Számomra tény, hogy ebben az idényben már bárki ülne a kispadra, akkor is csak időszakonként tudnánk jó teljesítményt nyújtani, ezt, bárki magyarázhatja..., és nem rossz megoldás egy új edző, ám legyen..., nem lesz még megváltó. Én Valverde-re szavazok, s simán leültethetnék a kispadra, s spanyol, tetszetős focit játszat, és eredményeset, s amikor leült az Espanyol-hoz, szépen óvatosan építette, szerkesztette a csapatot. Mára egy erős csapat, amely már Uefa kup döntőben is ott volt. Szóval, nála jobbat nem tudok jelenleg, aki illik a Barcához, persze ott van Mourinho..., na de kérem..., aláírom, hogy vele, meg lehetne nyerni ezt az évadot..., igen, ez akár biztosra vehető. Azonban jövőre, egy Real M. szintű játék engem elszomorítana, s hiába megnyerik a bajnokságot, sokszor csúnya játékkal, sokszor szerencsével, s ritkán jól..., de ha így játszana a Barca, nekem nem tetszene, s számos generációk óta gránátvörös-kék vérű culénak. Szóval én tartok Mourinho-tól, mindamelett ne legyen igazam ebben sem.
Egyszóval, Zozzy, igazolni, nos, én a középpályára egy Deco cserével igazolnék, igen is. Nevet még korai mondani, majd nyáron. Más kérdés, hogy Ronaldinho ávozása esetán nem lehet egy 'akárkit' idehozni, és ha elérhető lenne, akkor én C. Ronaldo mellett voksolnék. Hogy miért? Sztem nem kell magyaáznom. Másrészt van okosabb, költségkímélőbb megoldás is, ez igaz. Sajnos Fabregas-sal az a gond, hogy túl nagyot bukna rajta a Barca, mivel ugye innen ment el, s én ezért mondtam Xabi Alonso-t, D. Silva-t.
Egyébként ez honnan vettétek, ezt az évi 125 millió (gondolom Eurót), mezen lévő reklám bevételből. Vagy bámiből. Ez kicsit brutális lenne..., nem azért, de egy évre... Ha ez így van, megeszem a sapkám. Most ugye egy mezszponzorról van szó, akkor 2-20 millió között van..., a főszponzor (lásd. Bwin) szóval az összes sem hinném hogy 35 millónál több évente. A meccsek közvetítéséből egyébként évente valóban 125 millió Euró körül kap a Mediapro-tól a Barca. Szóval, egy mezszponzor a sok kiadás melett nem sok pénz az éves költségvetésben, butaságokat ne mondjatok!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton