Bocs, egy ideje nem néztem ide.zizou fan írta:Senkinek nem kell megfelelned. Legfeljebb te állítod ki magadról a szegénységi bizonyítványt.varga tamás írta:barca99 mondata egy szimpla kijelentő mondat, mindenféle smile nélkül.
Egyébként, Poreko, a véleményed nem tud érdekelni, mint ahogy - egyetlen kivételtől eltekintve - minden madridista véleményére nagy ívben teszek. Nem gondolom, hogy nekik kelleen megfelelnem.
Pontosan így gondolom, ahogy zizou . Hidd el, VT, nem azért írtam, hogy LEGKÖZELEBB megfelelj, csak tudod, nagyon nehéz itt értelmes társalgást folytatni, ha rosszabb pillanataidban elfogult és értelmetlen dolgokat írsz.
Soha nem szoktam fórumozni meccsnézés közben, mert ilyenkor én sem tudok érzelementesen írni, csak javaslom, szerintem gondold át kétszer mit írsz, mert úgy veszem észre, te mindig belerakod magad érzelmeit (ez nem baj egy bizonyos szintig).
Ha nem értesz egyet velem, ne reagálj, nem megtéríteni, csak figyelmeztetni akarlak, mert ettől csak jobb lesz itt mindenkinek.
További szép napot!
U.I.: Amúgy meg rosszízű volt a hszem, én kérek elnézést, de a véleményem fenntartom.