Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak provokálsz. Mutogatod az eredményjelzőt. Mindeki látja, és letolja.vicc-ember írta:te mondtad h nincs közünk a meccshez? igen. miről beszélünk. anyáztam? nem. miről beszélünk. mondtam h szapultad a csapatot? nem. satöbbi.
De azt a meccset majd a Marson jáccák majd!:DFigyeljétek ki 2-2 lesz a vége
Hát igen legtöbbször Ruud miatt vagy vki ad egy rossz paszt!Ha a Real oda figyel akkor meg lesz a meccs!de az Istennek nem tudunk kontrából gólt lőni! Rohadt idegesítő! Pedig nem egy gólt összehozhatnánk így, de elcseszik az összeset.
Nem volt ilyen kérdés..vicc-ember írta:persze persze, eredményjelző. Ekközben a Madrid foggal-körömmel védekezik, arra rúgják a labdát amerre állnak. Szerintem minden józan gondolkodású Madridista elismeri, hogy EDDIG közük nincs a meccshez0-2
persze persze, eredményjelző. Ekközben a Madrid foggal-körömmel védekezik, arra rúgják a labdát amerre állnak. Szerintem minden józan gondolkodású Madridista elismeri, hogy EDDIG közük nincs a meccshez
Szerintem templom lesz építve neki. De lehet egy külön vallás...(egyébként ilyenkor a modikazt nem zavarják a csapatnevek?Mondhattok egy imát a Casillas istenhez margósok.
Bár igazad lenne!!!!Nem szabad igy neki menni a Realnak, mert ez egy kontrás csapat. Getafe fehérben.
Frank Rijkaard írta: Egyébként nem vagyok ellenszurkoló. A Barcának szurkolok, természetesen nem sírnám el magam, ha pontot vesztene a Madrid, de nem is ülök úgy a TV előtt, hogy végigizgulnám a meccset, azért, hogy veszítsenek.
Meglesz.De mi legalább remélem behuzzuk.kovinho írta:Ezért nem kell Madrid meccset nézni.![]()
Tegyétek pl. a Sport 1-re.