Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem azért, de pont h a futással és a küzdéssel nem volt gond! (Most sem...)Tegi írta:A magyar játékosok nem bírnak 90 percen keresztül futni- ami pedig alap lenne ennél a játéknál és szerintem az erőnlét fejleszthető- és így esély sincs a felzárkózásra.
Akko semmi esély már?Bodi írta:Ha Gera játszik,akkor szerintem meg lett volna a győzelem.A továbbjutásra már nincs esélyünk,de szerintem eddig se volt.
Én Böőrt játszatnám mindig mondjuk bízok mattheusban hogy játszattja őt nagyon tettszet hajott végig jó volt!Boixos írta:jó volt a bőr, ahhoz képest, h 100 évet kihagyott. de még így is nagyon karcsúak voltunk. mondom, nem kéne hülyíteni az embereket, a helyén kéne kezelni a dolgokat és reális célokat kitűzni magunk elé. akkor talán lehet előbbre jutni.
Azért benne volt a golban, és még1et majdnem bevédett. Vinze Otto sem volt tul jo, csak ellovoldozte a helyzeteket messzirol, és megfosztotta Szabicsot 1 goltol...Gera hiányzott. Boor télleg nagyon jol játszott, sztem o volt a meccs embere.Zsolti írta:Király nagyon jól védett!Nállam ő volt a meccs embere.Ha nem ő áll a kapuban,akkor nem hiszem,hogy megússzuk 1kapott góllal.