Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
BarcaGeri
Jugador del Barça

2008.01.27. 21:50:14

Nem is mondtam, hogy Iniestától kell várni a feltámadást, de mostanában egyértelműen a csapat legjobbja. Valdes, remekül védett az elmult meccseken, ha nem lett volna, akkor az elmult 3 meccset simán elvesztette volna a Barca.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.01.27. 21:49:44

Nekem tetszett a mai meccs. Amit igazándiból hiányolok, az a taktikai változás az eredmény alakulása függvényében. Vagyis nem látom azt, hogy Rijkaard "előre lejátszaná" magában a meccseket(mit lépek akkor, ha vezetést szerez az ellenfél a meccs elején, mit lépek akkor,, ha mi szerzünk vezetést, mi van akkor, ha a 80. percben még döntetlen, stb.). Ez az eredménycentrikus futball nagyon tetszik nekem, mert úgy látom, van a csapatnak tartása, de addig ez meddő dolog lesz, amíg a 90 percet végig ilyen stílusban játsszuk.

Amint már említettem, én még akkor is elgondolkoznék az új edzőn, ha a kupát és a BL-t megnyernénk. A bajnokság már úgysem nekünk áll.
pipe
Barça C

2008.01.27. 21:46:29

Messi -sérülés előtt,Iniesta-talán,de nem tőle kell várnia feltámadást,Valdes-ok. Bojan -17 évesen csakegy-egy meccsen lehet kiemelkedő. A csapat játékát meghatározó játékosok vannak mélyen.
Pipe
Messinho
Jugador del Barça

2008.01.27. 21:45:05

Én csak azt nem értem, hogy a szezon előtt miért kellett azt mondani, hogy jó formában vannak!!!!!!Mondenki csak fogatkozott!!!!!Ezen a meccsen én nem ezt láttam!!!
KépKépKép
BarcaGeri
Jugador del Barça

2008.01.27. 21:39:51

Iniesta, Valdes, Messi. Ők jól csinálták a dolgokat, de 3 ember nem elég a győzelemhez.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.27. 21:39:22

pipe írta:Mondjatok egyetlen jóformában lévő játékost!!!! Ilyen lélektelen játékkal nem lehet nyerni semmit.
Messi sérülése előtt, Bojan, Iniesta... vnnak azért :wink:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
pipe
Barça C

2008.01.27. 21:36:18

Mondjatok egyetlen jóformában lévő játékost!!!! Ilyen lélektelen játékkal nem lehet nyerni semmit.
Pipe
Saint Germain
Jugador del Barça

2008.01.27. 21:34:45

Szerintem alapvetően az a gond, hogy Rijkaard olyan (védekező) taktikát akar játszatni a csapattal, ami nem megvalósítható. A keret többsége erre nem alkalmas.
Már mérkőzések óta megfigyeltem, hogy az alapdolgokkal is komoly gondok vannak pl. labdalevétel, pontatlan passzok tömkelege, labdát is nehezen hozzuk ki...
A legnagyobb probléma mégis azzal van, ami mindig is az erősségünk volt, a támadás (4 meccs alatt 2 rúgott gól??!!!). Támadásaink esetlegesek, ad hoc jellegűek!!! Nincsenek begyakorolt taktikai variációk a támadásra(hacsak azt nem tekintjük annak, hogy Messinek a labdát odaadjuk, aztán majd lesz valami).
:roll:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.01.27. 21:30:05

Ha ilyen sz*rul fog menni a játék, én elmegyek templomba 1:0-ért könyörögni a Celtic ellen! Mért nem tudunk úgy focizni mint az angolok? Azok mindig tudnak gólt rúgni! Mért kell nekünk ráülni az 1:0-ra? Én egyenként ordítanék mindenkinek a pofájába, ha csak 1:0-ra tudnánk megnyerni egy meccset! Ha megnyernénk...
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.01.27. 21:28:38

Ákocka írta: Persze nem lehet Frankre fogni, hogy a játékosok nem futnak, és nem sikeréhesek.
Szerintem a motiváció elsősorban az edző feladata.

Ákocka írta: Szóval maradnak a kupák.
Az igaz, de ha megnyerjük a Spanyol Kupát meg a BL-t egyszerre, akkor is el kéne a vezetőségnek gondolkozni Rijkaard elküldésén.
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.27. 21:24:35

Szerintem itt szó sincs arról, hogy 0-1et akartuk volna hozni. Egyszerűen nem megy a támadás, és kész. Azért a játékosok vannak annyira jók, hogy meccsenként összehozzanak 1 gólt, de nem azért nem rúgnak többet, mert nem akarnak, és kempelnék az egy gólos vezetést. Hanem azért mert egyszerűen képtelenek többet elérni.
A védelmünk ma is jól működött, annak ellenére, hogy nem volt vkp a pályán. Azt azért senki nem várhatja el, hogy ennyi meccsen keresztül nem kapunk gólt. Szóval ez már érett. De nem is lenne vele baj, ha rúgtúnk volna még 2őt 3at.
Persze nem lehet Frankre fogni, hogy a játékosok nem futnak, és nem sikeréhesek. Ez az ő hibájuk is. De ha nem akarjuk lecserélni az egész keretet, akkor be lehetne próbálni az edzőcserét. Persze, csak nyár végén. Addig meg igazán elkezdhetne Rijkaard építeni valami más taktikát, a lehetőségek száma elég nagy.
Jah, egyébként továbbra sem értem, hogy miért hisznek még ennyien a bajnokságban. Schuster annál sokkal jobb edző, hogy kiengedné kezéből a címet.
Szóval maradnak a kupák.
Messinho
Jugador del Barça

2008.01.27. 21:22:49

A meccsen meglátszott, hogy mindenki motiválatlan és egy edzőnek a dolga, hogy motiválni tudja a játékosokat!!!!!Valamit most már lépnie kell Laportának, mert ez így nem mehet tovább vagy neki csak a pénz számít??!!
KépKépKép
messi_90
Barça B

2008.01.27. 21:22:38

de ha még x-el is a real, ez hosszútávon nem mehet így. És mer lesz egy ''rosszul'' sikerült meccse a madridnak mi még nem leszünk jobbak, a madridnak viszont ez csak egy véletlen betli lenne. De minden ugyanúgy menne tovább, csak ha nem változna a Barca játéka. Ami sztem sajnos ebben az évben nem fog bekövetkezni, a madrid meg nem tesz nekünk szívességet mint mi nekik tavaly.
BarcaGeri
Jugador del Barça

2008.01.27. 21:22:24

Etooka írta:
BarcaGeri írta:Kb. a 60. perctől kiabáltam a tv-előtt, hogy Henry le és Giovanni fel, Thuram le és Milito fel. Erre kaptunk egy golt. Lehet többet értünk volna így, mint egy Bojan Guddy cserével.
Mintha azt modnta volna,hogy Gabi megsérült!Ennek ellenére én is kiabáltam,hogy hozzon be egy csatárt és azt kiabáltam,hogy kapunk egy gólt a kihagyott helyzetek miatt,sajna igazam lett......

De se baj,ahogy Deco és Frank is mondta,dolgozni kell!Jah,szerintem is,de nem mindegy,hogy hogyan...
Igen, Milito sérült, de Guddyval egyszerre melegitett. Ebből gondoltam, hogy behozza Rijkaard, de nem tette...
Henry-ről én inkább nem is mondok semmit ma, csak annyit, hogy ennyi pénzért én is szivesen sétálgatnék a pályán...
Primitive
Entrenador del Barça

2008.01.27. 21:22:19

No, ez igen... Nem találok szavakat, impotens, ötlettelen, szánalmas futballt mutattunk. Egészében véve ki is kaphattunk volna, a végén nyerhetett is volna a Bilbao.

Nem akarok regényeket zengeni, de szerintem a bajnokságunknak innentől lőttek. Maradt tehát a BL, illetve a KK. Nyílvánvaló lett számomra, hogy nem csak az edzőben avn a hiba, ezért nem csak Rijkaardot okolom.

Szánalom volt az egész meccs.. Ha így megyünk a BL - be is akkor attól is búcsút inthetünk.. :cry:

FORCA BARCA
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.27. 21:20:02

Én aztmondom hogy az összeállítás jó volt, várhatóan gondolom tudták a srácok hogy nehéz meccs lesz és 1 vagy 2 komoly lehetőségünk lesz... erre egy fiatal tinisztár lőtte be.. melette epdig a 2 méteres világsztár végig csoszogta a meccset... ha Henry pályán van alap hogy győzni kell!!!
Deco meg már szánalmas volt.. állandóan járt a szája közben kb 2 lehetősége volt azt vagy elcseszte vagy visszapasszolta... Imátkozzunk hogy x-esljen vagy Győzzön a Villareal!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.27. 21:18:53

lionelmessi19 írta: Ez nagyon is jogos Tamás! Persze Dinho a Barcáért tett annyit, Henry nem egészen... De nagyon hasonló a két szitu, ajánlom hogy gondolkozz el ezen! :)
A két szituáció meg sem közelíti egymást. A Barcelona egy hangyányival többet köszönhet Ronaldinhónak, Henry-nak meg még semmit. Hogy mit tett az Arsenalban, számomra indiferens.
Amúgy, az eltakarodást nem Henry-ra értettem. Csak Andris, nem jól értelmezte a szöveget.

Piramiss! Egyébként írtam a Deco topicba választ.
Andris
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.27. 21:18:40

BarcaGeri írta:Kb. a 60. perctől kiabáltam a tv-előtt, hogy Henry le és Giovanni fel, Thuram le és Milito fel. Erre kaptunk egy golt. Lehet többet értünk volna így, mint egy Bojan Guddy cserével.
Mintha azt modnta volna,hogy Gabi megsérült!Ennek ellenére én is kiabáltam,hogy hozzon be egy csatárt és azt kiabáltam,hogy kapunk egy gólt a kihagyott helyzetek miatt,sajna igazam lett......

De se baj,ahogy Deco és Frank is mondta,dolgozni kell!Jah,szerintem is,de nem mindegy,hogy hogyan...
.
messi_90
Barça B

2008.01.27. 21:18:26

sasi1 asszem mindent elmondott. A kerettel nincs gond. Sehol a világon nincs ilyen erős keret. Egyszerűen ez a csapat Rijkaarddal kiégett. Egyértelmű, hogy új edző kell. Pl. Lippi vagy Murinho
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.01.27. 21:16:21

Messa írta:
Ordog írta:Azért a Villarrealban bízok még, hátha sikerül behúzniuk.
Hát, ha a Villareal megveri a Realt, Pires nélkül, örömtáncot fogok járni. Ha viszont megveri a Realt, akkorjó formában vannak, nagyon is, mert az előző meccsen kaptak egy 5-öst asszem... ( a Realtól)
Ettől függetlenül, reménykedünk! :roll: :?
Jól mondtad. Az utolsó szavad reménykedünk. De én már unok folyton reménykedni elegem van reménykedésből.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.27. 21:16:15

lionelmessi19 írta:
Varga Tamás írta:Akinek Deco játéka elfogadható volt, az nem ugyanazt a meccset nézte, mint mi, vagy szimplán szerelmes a portugálba. A 13-as listán, nálam a 12. Csak Henry-t előzi meg. Szájjal tud focizni, lábbal nem. Remélem, a nyáron eltakarodik ettől a klubtól. Ahogy Farkas Norbi is idézte Felipe Scolarit: a táncoslábúaknak nincs helye a válogatottban. Igaza van, Deco egy halom tehénlepény. Ennyi. Aki mást mond, vak, vagy nem ért hozzá.
Henrynek voltak mostanában jó meccsei Tamás! Az eltakarodós szöveget erős túlzásnak érzem. Ugyanakkor ma valóban minősíthetetlen volt.

Decoról meg ugye nem kérdés, mindenkinek az jön le, hogy a sok sérülés után még a fizikumával vannak problémák, mással nem.
Ha rosszul értelmezem, amit írsz Andris, bocsi. Az eltakarodást én Decóra értettem, nem Henry-ra. Bár a francia sem úgy teljesít, ahogy elvárható lenne tőle, 24 milkáért.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.27. 21:16:05

Ronaldinho&Barca írta:
Nem új játékos kell ide, 2-éve volt akarat, most miért nincsen?
Mert Rijkaard az edző.
Andris
Adminisztrátor

2008.01.27. 21:15:58

barca99 írta:
Varga Tamás írta:Aki mást mond, vak, vagy nem ért hozzá.
Vagy szimplán tiszteli, mint Ronaldinhot. :roll:
Ez nagyon is jogos Tamás! Persze Dinho a Barcáért tett annyit, Henry nem egészen... De nagyon hasonló a két szitu, ajánlom hogy gondolkozz el ezen! :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sasi1
Entrenador del Barça

2008.01.27. 21:15:51

Szerintetek mit kéne csinálni a nyáron?
Edzőt mindenképpen kéne váltani, de a többivel bajban vagyok.
Ha a védelmünket nézzük, azzal nincs gond még 1 - 2 évig.
Középpályán a védekező szerepkör oké, de a többiek is elég attraktivak. Sokan küldenék már el Decot, és talán igazuk is van, de akkor szerintem Xavit- is ellehet küldeni, mert az ő teljesítménye se jobb, bár ha valaki menni fog kettelyük közül az nyilván Deco lesz. Tehát helyette lehetne valakit, talán Fabregas, talán Diego, talán valaki más........
Elöl megint nem bántanám, sem Ronaldinhot, sem Etot, sem senki mást.....
A lényege, amit írni akarok, hogy szerintem ez a keret nagyon jó, csak meg kéne találni azt a valakit, aki újra csapattá tudja gyúrni a fiúkat, mert a mai meccs is..............
Ha én lennék az edző - de szerintem bármelyik normális ember így van ezzel - leüvölteném a felyüket, ha 1-0 nál nem mennének előre hanem tili-toliznának, mint tették ma, és mostanában, akülönbség csak annyi, hogy most megszívtuk, de ez csak idő kérdése volt, hogy mikor következik ba.
Mindegy.
Idegeskedni már nem kell. A 2007-2008-as bajnokság elment. A BL még meg lehet (én nem hiszem....) a spanyol kupa meglehet, aztán jöhet valaki, aki csapatot épít, mint tették ezt madridban (sajnos....) ja, és még annyit, hogy nagyon-nagyon sok volt az a 24 misi Henryért sajnos....................
BarcaGeri
Jugador del Barça

2008.01.27. 21:14:41

Kb. a 60. perctől kiabáltam a tv-előtt, hogy Henry le és Giovanni fel, Thuram le és Milito fel. Erre kaptunk egy golt. Lehet többet értünk volna így, mint egy Bojan Guddy cserével.
Lezárt