2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mata?Colin írta:Hozzátenném, teljesen megérdemeltük ezt a vereséget. Nem tudom hogy a túlzott önbizalom, vagy mi volt ennek az oka, de ilyen ötlettelen Madridot nem is tudom mikor láttam.
Az Almería jó CSAPAT. Mellesleg Negredo mutatott valamit ami nagy szó mert az utóbbi 5 évből ő az egyetlen real nevelés akit érdemes megemlíteni...
De ezt av ereséget csak magunknak köszönhetjük, el kell felejteni és küzdeni kell tovább. Nincs meg ez a cím még.
Hát, az első változat jött be eddig!Nem is lesz meg a 100 pont. Vagy az lesz, hogy már mostanában vesztünk pár pontot, vagy az, hogy a végén
Eddig se volt!Most kell faragni a ponthátrányból, még nincs lefutva ez a bajnokság.
Remélem nem találjátok megújra elő kell keresni a régi formánkat...
Sztem az is lesz.Osasuna a Nou Campban, simának kell lennie.
Addig nem szolhatunk egy rosz szót sem míg 9 jobb esetben 6 pontal elöttünk vagytok. Remélem nem bízzák el magukat sokan a szurkolók közül(sem).Colin írta: Lehet virgonckodni, lehet örömködni
remélem nem fognakAlessandro írta:Jelzem még így is 9 pont - Holnap vár a Barcára az Osa ... ők is okozhatnak meglepit.
Tudom miröl beszélszdehogy tudja..dehogynemBányász írta:amikor a fejemhez vágják a Realos ismerőseim,h nesze 9,
Elhiheted én sem szeretnék ennél jobban semmitBányász írta:17 ponttal szereztünk a tavaszi szezonban többet mint a Madrid
Legyen úgyBányász írta:de fordulat bármikor bekövetkezhet
Ez így van,ezzel egyetértek.mert sajnos bármennyire fáj azt be kell vallani nem csak a szerencse miatt van elöttünk hanem mert ebben az idényben jobban kihasználják a lehetőségeiket
Bennem realizmussal keveredett optimizmus van(te ÚrIsten én ilyeneket írokBányász írta: Te is lehetnél egy egész picit optimistább
Te pedig olvass vissza korábbi hszeimbe,és megtudhatod,h már jó ideje hangoztatom,h triplázunk idén.Gondolkozzunk plíz mielött irogatunk. Ennyire elhamarkodottan beszélni d'oh! d'oh!
Dehogy rengeteg, most kipukkad a madridi lufi. Végük van, megindulnak a lejtőn. Nem lehet mindig szerencséjük.sasi1 írta:
ÁÁÁÁÁááááááááá
A 6 pont is rengeteg...............
ÁÁÁÁÁáááááááááBányász írta:Ott van....![]()
6 pont lesz...esküszöm 6 pont lesz.![]()
Tuti triplázunk idén.