Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
neked ezt szemelyesen mondta Marquez?MQuC írta:Kár h nyáron elmegy.
Hát télen semmiképpen,esetleg nyáron,de akármilyen formában is van,fiatalabb már nem lesz,így talán én is eladnám,és akkor még egy "kis" pénzt is kapnánk érteFrányó István írta:Főleg ha nem adjuk el!Etooka írta:Remélem,nem komoly a sérülése!Nagyon jól jön majd egy ilyen jó formában lévő védő minden fronton!Pláne,ha most továbbjutunk majd,akkor ugye 3 sorozat,nagy terhelés!Gyerünk Rafa
Főleg ha nem adjuk el!Etooka írta:Remélem,nem komoly a sérülése!Nagyon jól jön majd egy ilyen jó formában lévő védő minden fronton!Pláne,ha most továbbjutunk majd,akkor ugye 3 sorozat,nagy terhelés!Gyerünk Rafa
Rotáció szaga van a dolognak. Néha kell!Szandi írta:Valaki tudja, miért nem játszott a legjobb formában levő szűrőnk?![]()
Ez talán azzal magyarázható,hogy vissza kell szoknia erre a posztra,egy ilyen meccs talán elég volt!ÉN mindenesetre bízom benne,a Thurammal való összehasonlítást meg nem is értem,teljesen más típúsu védőkBarcaforever írta:Abszolut igazad van.Rengeteg labdát, eladott, elpattant neki és nagyon idegesít az állandó felívelgetése.A Sevilla ellen bejött, de tegnap és a real ellen egyszer sem....LG írta:Nem volt jo a középpályán. Elég nagyokat hibázott, nem 1x. Most belefért, de nagyobb csapat ellen ne tegye, mert az kihasznál ilyeneket
Abszolut igazad van.Rengeteg labdát, eladott, elpattant neki és nagyon idegesít az állandó felívelgetése.A Sevilla ellen bejött, de tegnap és a real ellen egyszer sem....LG írta:Nem volt jo a középpályán. Elég nagyokat hibázott, nem 1x. Most belefért, de nagyobb csapat ellen ne tegye, mert az kihasznál ilyeneket
Sztem te a hétvégi fejesgólra gondolszSubic_10 írta:hat h gol fejelt az meg n minden...de persze nagyon is sok hisz mar Thuram naon kiehezetten varja h jatszhasson es ezert naon is odakell allnia jatszani Rafanak!