Nyári igazolások v. álmok színháza?

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Blasko
Jugador del Barça

2005.04.05. 17:24:00

Az Inter mindig ezt csinálja.Leigazolnak egy rakás minőségi játékost, azt ezek a playerek eltűnnek a sűlyesztőbe :arrow: Davids,Karagunis,Recoba,Coco,Cruz.Most kapásból ezek juttottak eszembe.Messi-s ügyet meg nem kell komolyan venni:
-kiv.ára akkora mint Dinhoé :lol:
-Szerződése van 2012-ig 8)
-és mert maradni akar :wink:
:twisted: BARCELONA :twisted:
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.04.05. 17:21:11

marquezert bocsanatot kerek egyetertek...
de a tobbi szerintem jo lenne ugy, en edmilsont nem tartottam soha akkora oriasnak... hat motta pad :(
Tiziano Crudeli fan :!:
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.04.05. 17:10:29

En nem írok mindnféle álomcsapatokat...ugy se én dontok.
ui: En azt a Torres gyereket nem bírom, elégcsak ránéznem a csákora...
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.04.05. 16:58:31

Azt, hogy számomra Marquez kihagyhatatlan. És a védelembe is csak egy ballábas tsávesz kell. Mi lenne ezen felül Edmilson és Motta játékával?
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.04.05. 16:52:40

na ma nagyon unatkoztam es gondoltam hogy leirom az en kepzelet beli csapatomat jovore...
sajnos ez csak alom de hatha
---------------Valdes--------------------
Belleti---Puyol-------Milito----Del horno
--------------------------------------------
Giuly------xavi-------Deco------Ronnie
--------------------------------------------
----------Torres--------Eto'o-------------

szerintem ti most aztmondjatok hogy ez mind lehetetlen de ha ugy neznenk akkkor adnank riquelmet torres-ert es meg nemi penzt militoert adnank saviolat es delhornot megvennenk antonio lopezt eladni rochembackal egyutt mit szolnatok hozza ?
Tiziano Crudeli fan :!:
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.04.05. 16:09:14

Nem tudom elképzelni, h 80 milla alatt legyen Messi kivásárlási ára. A klub meg nem asdná a kivásárlási ár alá. Különben is 2012-ig van velünk szerződése. Az meg nem a fog lejárni.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
vieri
Barça C

2005.04.05. 15:47:02

Messi 100%, hogy marad. Ö nem élne meg az olasz bajnokságban.
balboa7
Entrenador del Barça

2005.04.05. 15:38:37

Az Internazionale az FC Barcelona 17 éves argentin szupertehetségét, Lionel Messit csábítja. :? :x
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
vieri
Barça C

2005.04.05. 09:36:01

Szerintem jó döntés volt Maxi Leigazolása.
Jó csatár, de még be kell érnie, és akkor majd meglátjátok. 8)
hölör
Jugador del Barça

2005.04.05. 09:02:58

antiimperialista írta:Szerintem inkább Maxit adják el, mint Saviolát (vagy Riquelmét). Eleve hülyeség volt megvenni. Nincs vele bajom, csak kölcsön kellett volna venni egy csatárt, nem megvenni. Középcsatárunk van rajta kívül kettő, Saviolát jobban lehetne használni. Ha Larsson felépül, Maxi úgysem fog játszani.
Anélkül, hogy bántanám, Maxi nagyon messze van Batistutától. Hülyeség lenne kijelenteni, hogy jobb lesz nála.
OK nem kell velem egyet érteni, de remélem igazam lesz és lekörözi Batigolt :twisted:
Barcaforever
Director del Fútbol

2005.04.05. 08:48:34

Sztem is nagyon jó játékos Maxi!Tény h más, mint Robinho, de ő inkább hátrébb jáccik.Szal ez oan, mintha összehasonlítanánk Tottit + van Nistelroy-t.
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.04.05. 08:14:31

Szerintem inkább Maxit adják el, mint Saviolát (vagy Riquelmét). Eleve hülyeség volt megvenni. Nincs vele bajom, csak kölcsön kellett volna venni egy csatárt, nem megvenni. Középcsatárunk van rajta kívül kettő, Saviolát jobban lehetne használni. Ha Larsson felépül, Maxi úgysem fog játszani.
Anélkül, hogy bántanám, Maxi nagyon messze van Batistutától. Hülyeség lenne kijelenteni, hogy jobb lesz nála.
Mihu
Director del Fútbol

2005.04.04. 14:34:24

hölör írta:
gsn írta:Maxi és Robinho, teljesen más típusú játékosok.

Maxi statikus játékos, ha hozzá kerül a labda viszonylag jól meg tudja tartani, ez elsősorban a termetének köszönhető. A magassága miatt jó fejelő játékos is válhatna belőle, bár fejelőképességéből még nem sokat csillogtatott a két félidő+néhény perc alatt. Fiatal még, sokat fejlődhet, de azért Batistutához hasonlítani szerintem túlzás. Batistuta ugyanis már Argentínában is mutatott valamit, nemcsak mikor Európába került. Maxinak pedig elég gyenge gól mutatói voltak a Rivernél.

Robinho viszont mint a brazilok nagy része inkább a technikai tudása miatt dícsérhető. Nem igazán jó befejező csatár, de cselezni azt nagyon tud. Aki látta az URU-BRA VB selejtezőt, az biztosan tudja milyen jó ez a srác. Volt ott minden azalatt a húsz (bár lehet nem annyit játszott) perc alatt: átlépős csel, egypár Denílsonos, lefordulós csel, és még egy olyan igazán Ronaldinhosat is bemutatott. Ha Európába kerül, akkor derül ki majd igazán, hogy mit tud, mert itt nem fogják neki engedni, hogy egy cselt is megcsináljon, rögtön le fogják rúgni. Amúgy neki nagyon feküdne a spanyol bajnokság, s ha már idejön, válasszon minket, ne a Realt.

Nem mintha nekem kéne, de kiállok Maxi Lopez mellett. Szerintem megvan az esélye, hogy Batistutától jobb legyen!!!
A Betis ellen pozíciót fogva labdát tartva, csinált egy cselt, megtolta a labdát és termete ellenére a védőre 3 méteren rávert 1,5-et és tisztán beadta a labdát. Először azt hittem rosszul látok, mert ilyen robbanékonyságot ekkora embertől még nem láttam.
Ne feledjük, hogy kevés lehetőséget kap, de minden mozdulatában benne van a gól, látni rajta, hogy nagyon érzi a kaput, még a Betis elleni hatalmas hibája ellenére is. Csak reménykedni tudok, hogy nem jut a többi argentín társa sorsára. Hatalmas hiba lenne eladni és leírni.

Robinhoval való összehasonlítása meg hülyeség, mint ahogy bármilyen két másik játékosé is az.
Na-na-na! :o azért ezzel a Batistuta dolaggal vigyázzunk :!: :shock: Szerintem meg se fogja közelíteni Batistutát.Vagy finomabban:Jó lesz csak nem olyan jó mint Batistuta.
Kép
hölör
Jugador del Barça

2005.04.04. 13:27:21

gsn írta:Maxi és Robinho, teljesen más típusú játékosok.

Maxi statikus játékos, ha hozzá kerül a labda viszonylag jól meg tudja tartani, ez elsősorban a termetének köszönhető. A magassága miatt jó fejelő játékos is válhatna belőle, bár fejelőképességéből még nem sokat csillogtatott a két félidő+néhény perc alatt. Fiatal még, sokat fejlődhet, de azért Batistutához hasonlítani szerintem túlzás. Batistuta ugyanis már Argentínában is mutatott valamit, nemcsak mikor Európába került. Maxinak pedig elég gyenge gól mutatói voltak a Rivernél.

Robinho viszont mint a brazilok nagy része inkább a technikai tudása miatt dícsérhető. Nem igazán jó befejező csatár, de cselezni azt nagyon tud. Aki látta az URU-BRA VB selejtezőt, az biztosan tudja milyen jó ez a srác. Volt ott minden azalatt a húsz (bár lehet nem annyit játszott) perc alatt: átlépős csel, egypár Denílsonos, lefordulós csel, és még egy olyan igazán Ronaldinhosat is bemutatott. Ha Európába kerül, akkor derül ki majd igazán, hogy mit tud, mert itt nem fogják neki engedni, hogy egy cselt is megcsináljon, rögtön le fogják rúgni. Amúgy neki nagyon feküdne a spanyol bajnokság, s ha már idejön, válasszon minket, ne a Realt.

Nem mintha nekem kéne, de kiállok Maxi Lopez mellett. Szerintem megvan az esélye, hogy Batistutától jobb legyen!!!
A Betis ellen pozíciót fogva labdát tartva, csinált egy cselt, megtolta a labdát és termete ellenére a védőre 3 méteren rávert 1,5-et és tisztán beadta a labdát. Először azt hittem rosszul látok, mert ilyen robbanékonyságot ekkora embertől még nem láttam.
Ne feledjük, hogy kevés lehetőséget kap, de minden mozdulatában benne van a gól, látni rajta, hogy nagyon érzi a kaput, még a Betis elleni hatalmas hibája ellenére is. Csak reménykedni tudok, hogy nem jut a többi argentín társa sorsára. Hatalmas hiba lenne eladni és leírni.

Robinhoval való összehasonlítása meg hülyeség, mint ahogy bármilyen két másik játékosé is az.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.04.04. 13:27:19

retek írta:Robinho miért kell?
semminek.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.04.04. 13:25:16

antiimperialista írta:Akadjatok már le a brazilokról! Vagy ha annyira tetszenek, miért nem szurkoltok inkább egy brazil csapatnak?

Boixos: igazad van, Saviola és Riquelme tényleg nem itt nyomják. De nyomhatnák itt is, sőt itt kellene nyomniuk!
Egyet értek!ha annyi brazil akartok látni,akkor nézzetek brazil bajnokikat.Ez egy Spanyol(katalán) és nem brazil csapat.
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.04.04. 13:21:22

Robinho miért kell?
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
gsn
Barça B

2005.04.04. 13:17:46

Maxi és Robinho, teljesen más típusú játékosok.

antiimperialista
Director del Fútbol

2005.04.04. 09:22:06

Akadjatok már le a brazilokról! Vagy ha annyira tetszenek, miért nem szurkoltok inkább egy brazil csapatnak?

Boixos: igazad van, Saviola és Riquelme tényleg nem itt nyomják. De nyomhatnák itt is, sőt itt kellene nyomniuk!
Boixos
Llegenda del Barça

2005.04.04. 09:01:41

meg annyira azért nem is tudott eddig kiderülni, h a maxi mekkora zsugás. két félidőt játszott, + azokat az 5 perceket, amikre a rijkaard betette. lesz ez még sokkal jobb is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2005.04.04. 08:27:44

Maxi lehet, hogy még nem akkora játékos, hogy elférjen a kezdőben, de 1-2 év múlva nagy sztár lesz. Kell neki még egy kis rutin, amit itt megszerezhet. Úgyhogy ne szidjátok! Ronaldinho sem így kezdte a PSG-ben, mint amilyen most...
Robinho hasonló szitu. Őt annyira nem ismerem, csak hallásból, de aszerint pár év múlva olyan lehet mint Ronaldinho. És hogy miért kell ennyi brazil??? Hát talán mert tudnak valamit a lasztival... Csak had jöjjöenek!
hölör
Jugador del Barça

2005.04.03. 23:01:44

shevylova írta:Nagyon gyenge ez a védelem, Maxi Lopez egy nyomorék, remélem nyáron jön milito, del horno, van bommel és robinho. Deco nem játszhat a real ellen
Maxi egy nyomorék???
Láttad már játszani a mai meccsen kívül?
Pár év múlva akkora játékos lesz, mint Batistuta volt fénykorában és akkor mindenki meg akarja majd szerezni. :evil:
balboa7
Entrenador del Barça

2005.04.03. 22:10:31

Maxi selejt? Nagyon szép megszólalás volt, büszke lehetsz magadra! A cselzi ellen is selejt volt mi? Meg ahogy ma levette mellel majd passzolt Ronaldinho-nak aki kapásból rátűzte, akkor is selejt volt, mi?
Nem volt szerencsénk a helyzetekkel, a Betis-nek meg minden bejött. Remélem jövőhéten minden bemegy! :wink:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Lezárt