2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
OK nem kell velem egyet érteni, de remélem igazam lesz és lekörözi Batigoltantiimperialista írta:Szerintem inkább Maxit adják el, mint Saviolát (vagy Riquelmét). Eleve hülyeség volt megvenni. Nincs vele bajom, csak kölcsön kellett volna venni egy csatárt, nem megvenni. Középcsatárunk van rajta kívül kettő, Saviolát jobban lehetne használni. Ha Larsson felépül, Maxi úgysem fog játszani.
Anélkül, hogy bántanám, Maxi nagyon messze van Batistutától. Hülyeség lenne kijelenteni, hogy jobb lesz nála.
Na-na-na!hölör írta:gsn írta:Maxi és Robinho, teljesen más típusú játékosok.
Maxi statikus játékos, ha hozzá kerül a labda viszonylag jól meg tudja tartani, ez elsősorban a termetének köszönhető. A magassága miatt jó fejelő játékos is válhatna belőle, bár fejelőképességéből még nem sokat csillogtatott a két félidő+néhény perc alatt. Fiatal még, sokat fejlődhet, de azért Batistutához hasonlítani szerintem túlzás. Batistuta ugyanis már Argentínában is mutatott valamit, nemcsak mikor Európába került. Maxinak pedig elég gyenge gól mutatói voltak a Rivernél.
Robinho viszont mint a brazilok nagy része inkább a technikai tudása miatt dícsérhető. Nem igazán jó befejező csatár, de cselezni azt nagyon tud. Aki látta az URU-BRA VB selejtezőt, az biztosan tudja milyen jó ez a srác. Volt ott minden azalatt a húsz (bár lehet nem annyit játszott) perc alatt: átlépős csel, egypár Denílsonos, lefordulós csel, és még egy olyan igazán Ronaldinhosat is bemutatott. Ha Európába kerül, akkor derül ki majd igazán, hogy mit tud, mert itt nem fogják neki engedni, hogy egy cselt is megcsináljon, rögtön le fogják rúgni. Amúgy neki nagyon feküdne a spanyol bajnokság, s ha már idejön, válasszon minket, ne a Realt.
Nem mintha nekem kéne, de kiállok Maxi Lopez mellett. Szerintem megvan az esélye, hogy Batistutától jobb legyen!!!
A Betis ellen pozíciót fogva labdát tartva, csinált egy cselt, megtolta a labdát és termete ellenére a védőre 3 méteren rávert 1,5-et és tisztán beadta a labdát. Először azt hittem rosszul látok, mert ilyen robbanékonyságot ekkora embertől még nem láttam.
Ne feledjük, hogy kevés lehetőséget kap, de minden mozdulatában benne van a gól, látni rajta, hogy nagyon érzi a kaput, még a Betis elleni hatalmas hibája ellenére is. Csak reménykedni tudok, hogy nem jut a többi argentín társa sorsára. Hatalmas hiba lenne eladni és leírni.
Robinhoval való összehasonlítása meg hülyeség, mint ahogy bármilyen két másik játékosé is az.
gsn írta:Maxi és Robinho, teljesen más típusú játékosok.
Maxi statikus játékos, ha hozzá kerül a labda viszonylag jól meg tudja tartani, ez elsősorban a termetének köszönhető. A magassága miatt jó fejelő játékos is válhatna belőle, bár fejelőképességéből még nem sokat csillogtatott a két félidő+néhény perc alatt. Fiatal még, sokat fejlődhet, de azért Batistutához hasonlítani szerintem túlzás. Batistuta ugyanis már Argentínában is mutatott valamit, nemcsak mikor Európába került. Maxinak pedig elég gyenge gól mutatói voltak a Rivernél.
Robinho viszont mint a brazilok nagy része inkább a technikai tudása miatt dícsérhető. Nem igazán jó befejező csatár, de cselezni azt nagyon tud. Aki látta az URU-BRA VB selejtezőt, az biztosan tudja milyen jó ez a srác. Volt ott minden azalatt a húsz (bár lehet nem annyit játszott) perc alatt: átlépős csel, egypár Denílsonos, lefordulós csel, és még egy olyan igazán Ronaldinhosat is bemutatott. Ha Európába kerül, akkor derül ki majd igazán, hogy mit tud, mert itt nem fogják neki engedni, hogy egy cselt is megcsináljon, rögtön le fogják rúgni. Amúgy neki nagyon feküdne a spanyol bajnokság, s ha már idejön, válasszon minket, ne a Realt.
Egyet értek!ha annyi brazil akartok látni,akkor nézzetek brazil bajnokikat.Ez egy Spanyol(katalán) és nem brazil csapat.antiimperialista írta:Akadjatok már le a brazilokról! Vagy ha annyira tetszenek, miért nem szurkoltok inkább egy brazil csapatnak?
Boixos: igazad van, Saviola és Riquelme tényleg nem itt nyomják. De nyomhatnák itt is, sőt itt kellene nyomniuk!
Maxi egy nyomorék???shevylova írta:Nagyon gyenge ez a védelem, Maxi Lopez egy nyomorék, remélem nyáron jön milito, del horno, van bommel és robinho. Deco nem játszhat a real ellen