2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hol van Rafa Marquez??? Szerinted Ronaldinho játszana balközepet? Az elég érdekes lenne... Torres nagyon jó játékos, de semmi szükség rá. Vagy jöjjön, de akkor Eto'onak vagy Larssonnak vagy Maxinak mennie kell. Esetleg kettőnek is. Ezt szeretnéd?Szakacs írta:na ma nagyon unatkoztam es gondoltam hogy leirom az en kepzelet beli csapatomat jovore...
sajnos ez csak alom de hatha
---------------Valdes--------------------
Belleti---Puyol-------Milito----Del horno
--------------------------------------------
Giuly------xavi-------Deco------Ronnie
--------------------------------------------
----------Torres--------Eto'o-------------
szerintem ti most aztmondjatok hogy ez mind lehetetlen de ha ugy neznenk akkkor adnank riquelmet torres-ert es meg nemi penzt militoert adnank saviolat es delhornot megvennenk antonio lopezt eladni rochembackal egyutt mit szolnatok hozza ?
Ezt hol olvastad??Cooltiszo írta:Állítólag Joaquin ismét szóba került, RIquelméért cserébe +zsé.
Úgytűnik vettünk/szünk egy fiatal marokkói szupertehetséget, Yajour névre hallgat a srác. Majd meglátjuk.
Akkor nem valami kispályásról van szó. Ennek örülök, meg annak is, hogy nem egy "divatbábut" vagy egy nagy sztárt vásárolunk ki hanem egy szinte ismeretlent.Ronaldinho22 írta:http://iaro.srv.hu/kep/134.bmpaky01 írta:Érdeklődünk a Santos egyik játékosáért, Vicente José Matías Vuoso -ért!!!!
Tudja vki h ki ő?? és hol játszik a pályán??
Nombre completo: Vicente José Matías Vuoso
Posición: Medio
Número: 30
Fecha de nacimiento: 03-11-1981
Lugar de nacimiento: Buenos Aires, Argentina
Nacionalidad: Argentina
Estatura: 1.80 m
Peso: 82 kg
Equipo actual: Santos
Fecha de debut: 06-08-2003
Partido de debut: Chivas 2-1 Santos
Trayectoria: Independiente de Argentina (2000 a 2002),
Manchester City de Inglaterra (2002-2003),
Santos (Aper. 2003).
Ez Ő!!!
http://iaro.srv.hu/kep/134.bmpaky01 írta:Érdeklődünk a Santos egyik játékosáért, Vicente José Matías Vuoso -ért!!!!
szül: 1981.11.03.aky01 írta:Érdeklődünk a Santos egyik játékosáért, Vicente José Matías Vuoso -ért!!!!
Osar LopezBoixos írta:azt meg tudná mondani vki, h a riquelmén, a savin, a sergio garcián, a rochembackon kívűl kik vannak még kölcsönben?
Ööö... Oscar Lopez, Ramon Ros talán, bár nem tudom valóban kölcsönben vannak-e vagy végleg elmentek.Boixos írta:azt meg tudná mondani vki, h a riquelmén, a savin, a sergio garcián, a rochembackon kívűl kik vannak még kölcsönben?