Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.16. 17:52:08

diego armando maradona írta:
LG írta:Itt már nincs neki motivácio, talán egy uj csapatban uj légkörben találhat uj célokat, de itt nálunk, föltűnően kedvetlenül játxik. Pl. néha, mikor a biro nem fujja be a szabadot neki, olyan mintha legszivesebben levonulna a pályárol, annyira nincs kedve :oops:
ne haragudj de egyáltalán nemértek veled egyet. szerintem nagyon keményen dolgozik és amikor beállt a sevilla ellen akkor is megharcolt minden labdáért...látszott az arcán az elszántság...én pont az látom, hogyha most amikor nincs jó formában elmenne akkor valószínűleg már soem lenne a régi a csalódás miatt...
Nem haragszom, de nem értek 1et veled. Viszont azokkal igen, akiket zavar, h néhányan ugy bexélnek rola, mint vmi közellenségről :evil: Nem m1 neki, de rosszat nem akar ő a csapatnak, az biztos. Ez nem csak Ronaldinhora, de az összes Barca játékosra vonatkozik. Most a csapat nagy részének nem m1, pontosan nem tudni, miért. Nekem vagy egy sejtésem, de mind1, ez most nem ide tartozik. Arra kérlek benneteket, h egyes Barca játékosokról nem ugy bexéljetek, mint vmi férgekről. Kritizálni lehet ugy is, h ne bántsunk meg senkit.
Barcsay
Barça B

2008.02.16. 14:28:19

Visca el barcának..egy,nem vagyok a kisbarátod...ne személyeskedj...azt a családoddal teheted meg!
kettő,Eto'o két év alatt kétszer volt sérült,mikor a tavalyiból felépült és volt pár hónapja regenerálódni és gólokat lőni,na szóval a gólok elmaradtak. 8) Ahogy Ronaldinho [auto_cenzúra] már két éve,úgy az egész csapat az! :wink: Mindenki hanyatlik...
És valóban csapatot kellene váltania,nem arról van szó.Csak ne őt emeljük már ki egyedül a kudarcokért.A csapat maga egy nagy kudarc...de remélem rámcáfolnak!
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.16. 14:17:33

Ronaldinho-kör 489.826.912.168.731. felvonás:

Itt egyeseknek főleg azzal van problémája, hogy nem sprintel, sőt, alig fut. Arról, hogy fizikálisan leépült, valszeg nagymértékben ő, és a reklámszerződései tehetnek.

Amellett, hogy ha nem akar menni, én nem küldeném el, viszont az a gondolkodásmód egyáltalán nem tetszik, hogy "maradjon-maradjon, sokat tett a klubért". :?
LaPulga19
Barça C
Kapcsolat:

2008.02.16. 14:15:57

Egyetértek, főleg amilyen formában játszik most a csapat. XD
„Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyelnek Lionel Messire.”
goda06
Jugador del Barça

2008.02.16. 14:08:56

Csatlakoznék 10-hez...

Félreértés ne essék én nem leszólni akarom más véleményét, de nem értem, hogy miféle türelmetlenségről beszéltek Ronival kapcsolatban. Nem türelemről van szó szerintem hanem tényekről. 2 éve ÁSZ volt, most nem megy neki. Nem várható el senkitől se hogy focis karrierje során végig a legjobb maradjon...Azok után meg amit tett a Barcáért mellé kell állni, hogy ujra visszanyerhesse régi önmagát, nem pedig türelmetlenkedni..

Azt meg ne mesélje be senki sem, hogy annyira leromlott, hogy nem férne már be a cspatba :D
Barca, Ronaldinho
danko94
Entrenador del Barça

2008.02.16. 13:44:29

Nem mondtam h tetszett de tavaly ez vt doga mivel nem vt norális jó formában lévő csatárunk...IDÉN TÉLLEG 1 NAGY NULLA de én még nem mondtam le róla és ti se tegyétek ezt...:D
10
Barça B

2008.02.16. 13:34:30

csak 1 dolgot szeretnék tőletek megkérdezni:
MIT TETT ELENETEK RONALDINHO???jah igen tudom nincs formába 2 éve igaz??ahha de nehogy azt higgyétke h messi örökké formába lesz akkor mit akartok majd csinálni??talán eladni őt is? csak úgy elmondom h 2év alatt mialatt formába volt kb 20 évig [auto_cenzúra] kéne a [auto_cenzúra] nem kritizálni msot hogy nem megy neki rég óta...ha nem lett volna ronaldinho sztetek mit nyert volna a barca az alatt a 2évbe amikor jól ment neki...ajánlom figyelmetekbe amit puyol mondott ronaldinhóról igy h nioncs fomrába itt volt fent az eurobarcán nem is rég sztem ő igazán tudja h mit köszönhet a barca ronaldinhonak nem mi itt maygarországróllll
10
Barça B

2008.02.16. 13:26:43

ez igy van sajnos
Attya
Jugador d'estrella

2008.02.16. 13:17:16

danko94 írta:
Attya írta:Emberek!!!! Itt nem 1 év formahanyatlásárol beszélünk, hanem lassan több mint 2 éve folyamatosan romló teljesitményröl van szó!!!
Hát barátom sztem gondolkodj 1 picit a tavalyiszezonban csatárt kellett játszania ezért nem varázsolt, ehelyett rúgott inkább 20 gólt...(ÉS aki 20 gólt lő egy szezon alatt az messze van a [auto_cenzúra] vormától sztem) 8)
Ha nkd a tavalyi Ronni tetszett, akkor BRAVÓ BRAVÓ!! én kicsit több akarok, és sztem nem vaok 1edül így..... Én a fokozatos leépülésről beszélek, tavayl még voltak gólok és néha néha elfogadható játék, idén pedig 1 hatalmas NULLA!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
danko94
Entrenador del Barça

2008.02.16. 12:51:25

visca el barca írta:
Barcsay írta:Jézusom,miről beszéltek ti?Az egész csapat teljesítménye kollektíven [auto_cenzúra] lassan már két éve,és nem kellene kiemelni senkit sem közülük.A banda közel két éve nem nyert semmit,a bajnokságot idén is elbénázták,Ronaldinho nélkül is,hisz alig játszott...nemdebár?Butaság lenne homokba dugni a fejünket,hisz rajta kívül van még pár játékos,aki mélyen maga alatt teljesít.Henry...Messi,aki az utóbbi 3 hónapban nem rúgott gólt.nem érdekel,mennyit cselez,és hogy mekkora ász,rúgjon gólokat ÉS cselezzen.Eto'o?ő sem brillírozik,messze van a két évvel ezelőtti formájától.Akkor miről beszélünk,ha szinte mindenkinél rezeg a léc?Nem ilyen teljesítményt várok el ettől a csapattól,szégyen.Hiába nincs Ronaldinho a pályán,akkoris egy nyögvenyelős győzelmet vagy döntetlent tudunk elérni kis csapatok ellen,akiket simán verni kellene?Ez szégyen.Itt már régen nem Ronaldinho gyenge teljesítményéről van szó,itt komoly bajok vannak.Mindig az éppen aktuálisan felépülő játékostól várjuk a csodát,de az mindig elmarad.Most éppen Eto'o-t istenítjük....és Xaví menti meg a csapat seggét.SZÉGYEN!

:D kisbarátom gondolkozzá már el arról miket irkálsz :D

eto'o.... szegény tényleg sérült volt (nem ugy mint a nagy Ronaldinho akinek formába kell lendulnie nemlétező sérülése után)... most meg ANK-n volt... hogy rugjon igy golokat? :shock: :D
Eto'o a Murcia ellen játszott nyertünk 4:0-re Rúgott 2-t és azóta a csatárok nem rúgtak gólt...
visca el barca
Presidente del Barça

2008.02.16. 12:42:49

Barcsay írta:Jézusom,miről beszéltek ti?Az egész csapat teljesítménye kollektíven [auto_cenzúra] lassan már két éve,és nem kellene kiemelni senkit sem közülük.A banda közel két éve nem nyert semmit,a bajnokságot idén is elbénázták,Ronaldinho nélkül is,hisz alig játszott...nemdebár?Butaság lenne homokba dugni a fejünket,hisz rajta kívül van még pár játékos,aki mélyen maga alatt teljesít.Henry...Messi,aki az utóbbi 3 hónapban nem rúgott gólt.nem érdekel,mennyit cselez,és hogy mekkora ász,rúgjon gólokat ÉS cselezzen.Eto'o?ő sem brillírozik,messze van a két évvel ezelőtti formájától.Akkor miről beszélünk,ha szinte mindenkinél rezeg a léc?Nem ilyen teljesítményt várok el ettől a csapattól,szégyen.Hiába nincs Ronaldinho a pályán,akkoris egy nyögvenyelős győzelmet vagy döntetlent tudunk elérni kis csapatok ellen,akiket simán verni kellene?Ez szégyen.Itt már régen nem Ronaldinho gyenge teljesítményéről van szó,itt komoly bajok vannak.Mindig az éppen aktuálisan felépülő játékostól várjuk a csodát,de az mindig elmarad.Most éppen Eto'o-t istenítjük....és Xaví menti meg a csapat seggét.SZÉGYEN!

:D kisbarátom gondolkozzá már el arról miket irkálsz :D

eto'o.... szegény tényleg sérült volt (nem ugy mint a nagy Ronaldinho akinek formába kell lendulnie nemlétező sérülése után)... most meg ANK-n volt... hogy rugjon igy golokat? :shock: :D

(azt már csak halkan jegyzem meg, hogy eto'o-nak nem kis serulésbol kellett felépülnie, és egybol el kezdte lőni a gólokat, itt is meg a válogatottban is..)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.02.16. 12:52:09-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcsay
Barça B

2008.02.16. 12:27:40

Jézusom,miről beszéltek ti?Az egész csapat teljesítménye kollektíven [auto_cenzúra] lassan már két éve,és nem kellene kiemelni senkit sem közülük.A banda közel két éve nem nyert semmit,a bajnokságot idén is elbénázták,Ronaldinho nélkül is,hisz alig játszott...nemdebár?Butaság lenne homokba dugni a fejünket,hisz rajta kívül van még pár játékos,aki mélyen maga alatt teljesít.Henry...Messi,aki az utóbbi 3 hónapban nem rúgott gólt.nem érdekel,mennyit cselez,és hogy mekkora ász,rúgjon gólokat ÉS cselezzen.Eto'o?ő sem brillírozik,messze van a két évvel ezelőtti formájától.Akkor miről beszélünk,ha szinte mindenkinél rezeg a léc?Nem ilyen teljesítményt várok el ettől a csapattól,szégyen.Hiába nincs Ronaldinho a pályán,akkoris egy nyögvenyelős győzelmet vagy döntetlent tudunk elérni kis csapatok ellen,akiket simán verni kellene?Ez szégyen.Itt már régen nem Ronaldinho gyenge teljesítményéről van szó,itt komoly bajok vannak.Mindig az éppen aktuálisan felépülő játékostól várjuk a csodát,de az mindig elmarad.Most éppen Eto'o-t istenítjük....és Xaví menti meg a csapat seggét.SZÉGYEN!
socio66

2008.02.16. 12:26:52

danko94 írta:
Attya írta:Emberek!!!! Itt nem 1 év formahanyatlásárol beszélünk, hanem lassan több mint 2 éve folyamatosan romló teljesitményröl van szó!!!
Hát barátom sztem gondolkodj 1 picit a tavalyiszezonban csatárt kellett játszania ezért nem varázsolt, ehelyett rúgott inkább 20 gólt...(ÉS aki 20 gólt lő egy szezon alatt az messze van a [auto_cenzúra] vormától sztem) 8)
na,azért ne meséljük már be magunknak hogy tavaly joo volt!!
jo lőtt 20 golt(ebből 8-at 11-esből + 6-ot szabadrugásbol kb.)!
de már tavaly is látszott hogy valami nagyon nincs rendben vele!
szivesen visszanézném most a tavaly ilyenkor irt hsz-eket!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.16. 12:20:26

Bizunk benne és nemsokára minden oks lesz vele!!!!HAJRÁ RONALDINHO
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.16. 12:17:40

Neked ez a véleményed, h kb Oleguer szinten van jó rendben, nekem viszont az a véleményem hogy azt nyilatkozta, én bizonyítani akarok!!! Ő ezt mondta és hiszek neki, bízok benne és szurkolok hogy ezt megvalósítsa!!! Aki meg akkor állt melette csak amikor pörgött, és kiválló fomát mutatott, és most cserbenhagyja, arról van egy diszkrét véleményem.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
danko94
Entrenador del Barça

2008.02.16. 12:17:40

Attya
Jugador d'estrella

2008.02.16. 12:09:11

Ronaldinho&Barca írta:Nah igen, szerintem épp nem őt kéne itt rágni, amikor gyenge a teljesítménye. Bár leírtam már régebb de röviden elmondom véleméynem. A Barca rengeteget köszönhet Ronaldinhonak, és ezzel most segíteni kéne őt hogy mielött formába lendüljön. Ha ő beáll, épp nemtud annyi mindent csinálni, vagy tud, mindenki egyből az eladással jön meg hogy mekkora béna. Hát az a béna aki leírja..
Fél csapat akkora pocsék teljesítményt nyúlj.. kivéve persze a kivételeket Valdes és még páran.. akik ugy próbálnak valamit is tenni a csapat érdekébe, és nem a pályán sétálgatni...
Ronaldinho magára fog találni én ebben bízok, és szurkolni kéne neki, ő is csak ember, lehetnek hullámvölgyei, neki is az van, de magára fog találni én bízok benne. Nomeg ő is ezt szeretné, nemvéletlenül nyilatkozik iylent hogy esze ágába sincs elmenni, ő bizonyítani akar.
Mai meccset már alig várom, kezdő lesz, most mutathat valamit, ottlesz Messi akivel nagyon jól megértik egymást.
Mindent bele R10!!!!
ű

Emberek!!!! Itt nem 1 év formahanyatlásárol beszélünk, hanem lassan több mint 2 éve folyamatosan romló teljesitményröl van szó!!! Az nem lenne baj, h kicsit visszaesik vki teljesítménye, DE Ő már nagyon csúnyán kilóg a a csapatbol..... A múltja miatt én nem akarom a pályán látni!!!! Ez a klubb nem róla szól, sokkal több ..... Én nkm elfogyott a türelmem, 1 szezont elnéztem, de most már elég, 1re csak romlik a formája..... Forca Barca
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
socio66

2008.02.16. 12:07:37

hát én őszintén elismerlek benneteket hogy még biztok benne 2 ilyen év után!
végül is nekünk,szurkolóknak ez a dolgunk nem? aki a rossz időszakban elfordul a csapattól az nem igazi szurkoló! és ilyen sajnos sok van.de azért a realitás az hogy ha r10 magához térne az maga lenne a csoda!
nem az a lényeg hogy mit mond,hanem hogy a pályán mit tesz a csapatér!
azt meg hogy nem megy el,azért nem kell olyan biztosra venni! emlékezzetek mit mondott például évekig henry az Arsenalban... aztán most mégis itt van...
ha ronnie játéka nem változik(jelentősen) év végén 99% hogy megy!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.16. 12:07:21

szorgalmasan visszanyeri régi formáját!!! márciusra ha mindenki fitt lesz és egészséges akkor ujra a csúcson fog pörögni!!!
diego armando maradona
Barça C

2008.02.16. 12:01:49

LG írta:Itt már nincs neki motivácio, talán egy uj csapatban uj légkörben találhat uj célokat, de itt nálunk, föltűnően kedvetlenül játxik. Pl. néha, mikor a biro nem fujja be a szabadot neki, olyan mintha legszivesebben levonulna a pályárol, annyira nincs kedve :oops:
ne haragudj de egyáltalán nemértek veled egyet. szerintem nagyon keményen dolgozik és amikor beállt a sevilla ellen akkor is megharcolt minden labdáért...látszott az arcán az elszántság...én pont az látom, hogyha most amikor nincs jó formában elmenne akkor valószínűleg már soem lenne a régi a csalódás miatt...
"...az igazság nem csak azért hat igazságnak, mert az, hanem attól is, ahogyan kimondják" Gabriel García Márquez
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.16. 11:50:46

Nah igen, szerintem épp nem őt kéne itt rágni, amikor gyenge a teljesítménye. Bár leírtam már régebb de röviden elmondom véleméynem. A Barca rengeteget köszönhet Ronaldinhonak, és ezzel most segíteni kéne őt hogy mielött formába lendüljön. Ha ő beáll, épp nemtud annyi mindent csinálni, vagy tud, mindenki egyből az eladással jön meg hogy mekkora béna. Hát az a béna aki leírja..
Fél csapat akkora pocsék teljesítményt nyúlj.. kivéve persze a kivételeket Valdes és még páran.. akik ugy próbálnak valamit is tenni a csapat érdekébe, és nem a pályán sétálgatni...
Ronaldinho magára fog találni én ebben bízok, és szurkolni kéne neki, ő is csak ember, lehetnek hullámvölgyei, neki is az van, de magára fog találni én bízok benne. Nomeg ő is ezt szeretné, nemvéletlenül nyilatkozik iylent hogy esze ágába sincs elmenni, ő bizonyítani akar.
Mai meccset már alig várom, kezdő lesz, most mutathat valamit, ottlesz Messi akivel nagyon jól megértik egymást.
Mindent bele R10!!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.16. 11:36:38

Az utolsó két hozzászólónak teljesen igazat adok!! Nem tudom miért kell őt bántani a félcsapat ugyanezt érdemelné akkor!!! és pontosan erről van szó egy ilyen géniuszt 1 év Sz a r játék miatt elküldeni nem lehet!!!ŐŐ nem egy OLEGUER!!!!és pontosan erről van szó ha Barcelonában is ezt kapná minden szurkolótól amit itt tőletek akkor már tuti nem játszana nálunk!!! És pontosan Raul a példa rá hogy a sirból is fellehet állni!!!
LaPulga19
Barça C
Kapcsolat:

2008.02.16. 08:24:45

Szerintem Ronaldinho képes lesz felállni a padlóról. Neki állt edzeni rendesen, többet... Nem felejtett el focizni, meg a cseleit, csak lassabban csiálja őket a kondi miatt. Egyébként ha visszanyeri a megfelelő dinamikáját mint amilyen két éve volt, akk ismét varázsolni fog. A szurkolóknak is éreztetni kell vele, hogy fontos még, és akkor több önbizalma lesz. Már sokszor olyan, mintha a cseleket sem merné bevállalni. Minden egyes sikeres mozdulatát tapsolni kéne, és nem fütyülni, és akk is nőne az önbizalma. Legalább is sztem.
„Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyelnek Lionel Messire.”
ggbuffon
Jugador del Barça

2008.02.15. 23:31:45

Sokan itt kicsit átesnek a ló túloldalára.Lehet itt hebegni habogni, h nem lehet a múltból megélni, de Messi-ből meg Henryból sem fogunk ezt is mutatja a szezon.Sokat managereztek(hozzáteszem énis), de ez h 2évig varázsol, aztán most szerencsétlennek nem jönnek össze durván 1 éve a dolgok egyből elkell zavarni?Ez a tipikus magyar mentalitás.Ennyi tisztelet szorulhatna belétek.Ilyen elven Rault pl a Real elzavarhatta volna mivel 3 szezonon keresztül nemhogy régi önmagát, de hasznos futballista benyomását sem keltette.Ők kitartottak mellette és ha nem is lesz olyan mint régen még mindig vannak olyan dolgai ami miatt tisztelem bármennyire is rühellem a Madridot.

A sevillai meccset meg megdöbbenve tapasztaltam h szegény Ronie nyakába vartátok, holott az egész csapat kalap sz** volt.Vagy most ez a divat hogy szidjuk??

Azért térjetek már észhez.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.15. 23:18:18

Igazad van!
Nem tudtam, hogy kire hasonlít ez a nyilatkozat, de megvan! Schumi mondta ezt mindeg amikor nem ment neki, és már mindenki temette, és lám mi lett belőle!

Vajon képes lesz Ronaldinho felállni a padlóról?
Erre a kérdésre a választ a következő epizódunkból tudhatjuk meg!
Én szurkolok neki!
..................................
Lezárt