2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem haragszom, de nem értek 1et veled. Viszont azokkal igen, akiket zavar, h néhányan ugy bexélnek rola, mint vmi közellenségrőldiego armando maradona írta:ne haragudj de egyáltalán nemértek veled egyet. szerintem nagyon keményen dolgozik és amikor beállt a sevilla ellen akkor is megharcolt minden labdáért...látszott az arcán az elszántság...én pont az látom, hogyha most amikor nincs jó formában elmenne akkor valószínűleg már soem lenne a régi a csalódás miatt...LG írta:Itt már nincs neki motivácio, talán egy uj csapatban uj légkörben találhat uj célokat, de itt nálunk, föltűnően kedvetlenül játxik. Pl. néha, mikor a biro nem fujja be a szabadot neki, olyan mintha legszivesebben levonulna a pályárol, annyira nincs kedve
Ha nkd a tavalyi Ronni tetszett, akkor BRAVÓ BRAVÓ!! én kicsit több akarok, és sztem nem vaok 1edül így..... Én a fokozatos leépülésről beszélek, tavayl még voltak gólok és néha néha elfogadható játék, idén pedig 1 hatalmas NULLA!!danko94 írta:Hát barátom sztem gondolkodj 1 picit a tavalyiszezonban csatárt kellett játszania ezért nem varázsolt, ehelyett rúgott inkább 20 gólt...(ÉS aki 20 gólt lő egy szezon alatt az messze van a [auto_cenzúra] vormától sztem)Attya írta:Emberek!!!! Itt nem 1 év formahanyatlásárol beszélünk, hanem lassan több mint 2 éve folyamatosan romló teljesitményröl van szó!!!
Eto'o a Murcia ellen játszott nyertünk 4:0-re Rúgott 2-t és azóta a csatárok nem rúgtak gólt...visca el barca írta:Barcsay írta:Jézusom,miről beszéltek ti?Az egész csapat teljesítménye kollektíven [auto_cenzúra] lassan már két éve,és nem kellene kiemelni senkit sem közülük.A banda közel két éve nem nyert semmit,a bajnokságot idén is elbénázták,Ronaldinho nélkül is,hisz alig játszott...nemdebár?Butaság lenne homokba dugni a fejünket,hisz rajta kívül van még pár játékos,aki mélyen maga alatt teljesít.Henry...Messi,aki az utóbbi 3 hónapban nem rúgott gólt.nem érdekel,mennyit cselez,és hogy mekkora ász,rúgjon gólokat ÉS cselezzen.Eto'o?ő sem brillírozik,messze van a két évvel ezelőtti formájától.Akkor miről beszélünk,ha szinte mindenkinél rezeg a léc?Nem ilyen teljesítményt várok el ettől a csapattól,szégyen.Hiába nincs Ronaldinho a pályán,akkoris egy nyögvenyelős győzelmet vagy döntetlent tudunk elérni kis csapatok ellen,akiket simán verni kellene?Ez szégyen.Itt már régen nem Ronaldinho gyenge teljesítményéről van szó,itt komoly bajok vannak.Mindig az éppen aktuálisan felépülő játékostól várjuk a csodát,de az mindig elmarad.Most éppen Eto'o-t istenítjük....és Xaví menti meg a csapat seggét.SZÉGYEN!
kisbarátom gondolkozzá már el arról miket irkálsz
eto'o.... szegény tényleg sérült volt (nem ugy mint a nagy Ronaldinho akinek formába kell lendulnie nemlétező sérülése után)... most meg ANK-n volt... hogy rugjon igy golokat?![]()
Barcsay írta:Jézusom,miről beszéltek ti?Az egész csapat teljesítménye kollektíven [auto_cenzúra] lassan már két éve,és nem kellene kiemelni senkit sem közülük.A banda közel két éve nem nyert semmit,a bajnokságot idén is elbénázták,Ronaldinho nélkül is,hisz alig játszott...nemdebár?Butaság lenne homokba dugni a fejünket,hisz rajta kívül van még pár játékos,aki mélyen maga alatt teljesít.Henry...Messi,aki az utóbbi 3 hónapban nem rúgott gólt.nem érdekel,mennyit cselez,és hogy mekkora ász,rúgjon gólokat ÉS cselezzen.Eto'o?ő sem brillírozik,messze van a két évvel ezelőtti formájától.Akkor miről beszélünk,ha szinte mindenkinél rezeg a léc?Nem ilyen teljesítményt várok el ettől a csapattól,szégyen.Hiába nincs Ronaldinho a pályán,akkoris egy nyögvenyelős győzelmet vagy döntetlent tudunk elérni kis csapatok ellen,akiket simán verni kellene?Ez szégyen.Itt már régen nem Ronaldinho gyenge teljesítményéről van szó,itt komoly bajok vannak.Mindig az éppen aktuálisan felépülő játékostól várjuk a csodát,de az mindig elmarad.Most éppen Eto'o-t istenítjük....és Xaví menti meg a csapat seggét.SZÉGYEN!
na,azért ne meséljük már be magunknak hogy tavaly joo volt!!danko94 írta:Hát barátom sztem gondolkodj 1 picit a tavalyiszezonban csatárt kellett játszania ezért nem varázsolt, ehelyett rúgott inkább 20 gólt...(ÉS aki 20 gólt lő egy szezon alatt az messze van a [auto_cenzúra] vormától sztem)Attya írta:Emberek!!!! Itt nem 1 év formahanyatlásárol beszélünk, hanem lassan több mint 2 éve folyamatosan romló teljesitményröl van szó!!!
Hát barátom sztem gondolkodj 1 picit a tavalyiszezonban csatárt kellett játszania ezért nem varázsolt, ehelyett rúgott inkább 20 gólt...(ÉS aki 20 gólt lő egy szezon alatt az messze van a [auto_cenzúra] vormától sztem)Attya írta:Emberek!!!! Itt nem 1 év formahanyatlásárol beszélünk, hanem lassan több mint 2 éve folyamatosan romló teljesitményröl van szó!!!
űRonaldinho&Barca írta:Nah igen, szerintem épp nem őt kéne itt rágni, amikor gyenge a teljesítménye. Bár leírtam már régebb de röviden elmondom véleméynem. A Barca rengeteget köszönhet Ronaldinhonak, és ezzel most segíteni kéne őt hogy mielött formába lendüljön. Ha ő beáll, épp nemtud annyi mindent csinálni, vagy tud, mindenki egyből az eladással jön meg hogy mekkora béna. Hát az a béna aki leírja..
Fél csapat akkora pocsék teljesítményt nyúlj.. kivéve persze a kivételeket Valdes és még páran.. akik ugy próbálnak valamit is tenni a csapat érdekébe, és nem a pályán sétálgatni...
Ronaldinho magára fog találni én ebben bízok, és szurkolni kéne neki, ő is csak ember, lehetnek hullámvölgyei, neki is az van, de magára fog találni én bízok benne. Nomeg ő is ezt szeretné, nemvéletlenül nyilatkozik iylent hogy esze ágába sincs elmenni, ő bizonyítani akar.
Mai meccset már alig várom, kezdő lesz, most mutathat valamit, ottlesz Messi akivel nagyon jól megértik egymást.
Mindent bele R10!!!!
ne haragudj de egyáltalán nemértek veled egyet. szerintem nagyon keményen dolgozik és amikor beállt a sevilla ellen akkor is megharcolt minden labdáért...látszott az arcán az elszántság...én pont az látom, hogyha most amikor nincs jó formában elmenne akkor valószínűleg már soem lenne a régi a csalódás miatt...LG írta:Itt már nincs neki motivácio, talán egy uj csapatban uj légkörben találhat uj célokat, de itt nálunk, föltűnően kedvetlenül játxik. Pl. néha, mikor a biro nem fujja be a szabadot neki, olyan mintha legszivesebben levonulna a pályárol, annyira nincs kedve