2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Garay középsőhátvéd, nem szélső. Zamrotta távozása valószínűbb mint a maradása. Puyol inkább középen játszon szélen csak szüség esetén, mert ott nem az igazi már a védőjátéka.lionelmessi19 írta:Mindenki elfelejtette, hogy Ole itt marad(hírek ellenére szinte 100asra veszem), Puyol is bevethető ott akár, Zamb se garantált h eligazol... de legfőképp azt, hogy most igazoltuk Garayt?
Alvest még hova raknátok? jobb-bekk kérdés már megoldva...
Deco helyére egy irányitó kéne nem? Mert Ronit nem játszatja ott.Capon írta:D. Alves érzésem szerint nem a Barcában akarja folytatni, inkább anglába vagy olaszba képzelem el. Deco szerintem elmegy na az ö helyére nincsen jelöltem, de inkább védekezöbb játékost tudnék elképzelni oda. Gudi és Ezqu helyére TALÁN nem is kell senki. Van Santosunk és Bojanunk.
Mi bajod van a szélső Puyollal?HE?The10 írta:Szerintem a legfontosabb egy új jobbhátvéd lenne, mert úgy tűnik, Puyol a szélen, Zambi pedig a csapatban nem találja a helyét...
Sokakkal egyetértve játéktudás alapján nálam is Daniel Alves a favorit, bár elég tenyérbemászó az arca.![]()
További jelöltek?
Állítólag Lahm (Bayern) és Cicinho (Roma) is elvágyódik jelenlegi csapatából, de jöhetne még Maicon (Inter), esetlen Miguel (Valencia) is.
Még a végén visszasírjuk a BL döntő hősét, Bellettit.
Nem az a bajom, hogy leírja a véleményét, hanem hogy minden új hozzászólásával ellent mond az előzőnekCapon írta:Én sem értek Lennonnal de kicsit sok volt az a szánalmas jelző. Te is mire fől írsz ilyet?
Hát hallod te vagy a Barca-fórumozók szégyene!!! Most azt írod hogy minek ide csatár, van elég, de pár sorral lejjebb meg már Drogba is ott feszít a 12 csapatos kezdődben!! Szánalmas vagy...Lennon írta:A Goal.com-on meg azt is írják hogy megakarjuk venni ezt a Jonást
minek nekünk csatár azt nem tudom megérteni.Ezek a b..dös életbe
nem fognak észhez térni vagy egyszerűen ilyen hüly..nek teszik magukat
nem láttnak a szemüktöl nem veszik észre hogy a csatárokkal és a támadókkal semmi probléma nincs lásd pl:Henry,Messi rúgják a gólokat
ahogyan azt elvárják tölük.
Te az elmúlt 2 évben néztél egyeltalán Barca meccset?! Mert ha láttál volna csak 1-2-t is akkor tudhatnád hogy Iniesta az utóbbi 2 évben messze a legjobb és legstabilabb teljesítményt nyújtja a középpályán! Az meg hogy nem lő sok gólt, erre csak azt mondom hogy ott van elöl a 3 világklasszis csatárunk, oldják meg ők a góllövést![/quote]Iniesta 2 ével ezelőtt is a cserepadon volt és nem értem hogy lehettet mostanra kezdő belőle.Mert hiába sokkat fut meg jól passzol egyszerűen nem tud a kapura veszélyt jelenteni tőle még Giovanniis is jobban eltálalálja a kaput.
Reméljük.De akkor se hiszek a cikk igazság tartalmában(Messi10 írta:Szerintem megegyezhetünk mert így még erösebb lesz a Barca!!!!!!![]()
![]()
A foci24-en csak a hasukra csapnak és írnak....de tudod mit?!Jó holnap már Mourinhoé lesz az a titkos poszt amit Cruyff is betöltött.Messi10 írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 805&qq=hll itt lehet olvasni, hogy Murinho a Barcába tart!!!!!!