Hehe, most mondjam azt, hogy még a nevek alapján egy fokkal "
gyengébb" kezdőcsapattal is az a minimum, mint amit a Sevilla tegnap mutatott a Zaragoza ellen?

Persze sok minden alakítja majd a mérkőzés képét, de ha valamikor, akkor most lehet önbizalmat meríteni Ronnie-nak, Gio-nak, s én személy szerint legalább 70 percet játszatnám Leo-t is, mivel messze még a sérülése előtti formájától, s neki is jót tenne egy többgólos győzelem! Hajrá fiúk, szerezzettek örömteli, gólokban gazdag 90 percet nekünk, s a többi szurkolónak. Sylvinho játéka nem lenne meglepő, s mostanság Abidal-tól is láttam néhány bizonytalan megmozdulást, tehát korrekt lenne a brazil játszatása. Zambrotta egész egyszerűen kötelezően kezdő, ha az erőnléte engedi. Neki is újra lendületbe kell jönnie. Az, hogy milyen felállásban kap lehetőséget a középpálya, nem tudom, de nekem egy Edmilson-Touré-Xavi hármas is érdekes, megnézném, ez a védekezőbb felfogású tengely mit tenne le az asztalra. Még Ronnie-hoz visszatérve, csodálkoznék, ha hosszútávon a balszélen játszana, s talán nem is lenne rosz ötlet egy "
Totti-s" poszton kipróbálni, előtte Eto'o-val.
Megemlítem..., bár ez nem feltétlen ehhez a topic-hoz tartozik..., micsoda hasonlóság van D. Capel és Messi között. Atyaég, nemcsak a felépítésük, az arcuk hasonlít sztem kisértetiesen, hanem a mozgásuk, a játékuk. Nem lenne rossz egy baloldali Capel-lel, s jobboldali Messi-vel felálló szélsőjátékra építő felállás valamikor
Jó mérkőzést, jó szurkolást mindenkinek!