2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bocsi, nem ezt akartam írni, csak megzavart egy telefon miközben a hsz-t írtam. Az "elfogultságodat nem akarom kommentálni" mondatodra akartam írni, hogy a mai teljesítménye láttán, nem hinném, hogy az elfogultság beszélne belőlem. Marci, MOST igazad van.grecki írta:Akkor nagyon szépen kérlek idézz! Mégis hol? Mikor?Varga Tamás írta:Andris!
Bocsi, az utálod szó erős volt - ebben igazad van. A többi esetében vitatkoznék Veled továbbra is.
grecki!
Azt nem nevezném elfogultságnak, mikor a meccs után született hsz-ek közül csak te és Andris ítéltétek a mai teljesítményét gyengének, a többiek pozitívan szóltak róla. Ha, ez elfogultság, akkor elfogadom - bár, szerintem, ez nem az.
Azt viszont tartom, hogy nem kellene ódákat zengeni róla. Attól azért még messze van.
Ez baromi jó példa, nem hittem a szememnek amikor felpattant miután nem kapott szabadrúgást!R10dinho írta:ez igy van naon is jól és hasznosan játszott!!azt kérem aki panaszkodik nézze meg a 2.gól elött ahogy megtartotta 3-an sem tudták leteríteni ez mikor fordult elő mostanában??
Akkor nagyon szépen kérlek idézz! Mégis hol? Mikor?Varga Tamás írta:Andris!
Bocsi, az utálod szó erős volt - ebben igazad van. A többi esetében vitatkoznék Veled továbbra is.
grecki!
Azt nem nevezném elfogultságnak, mikor a meccs után született hsz-ek közül csak te és Andris ítéltétek a mai teljesítményét gyengének, a többiek pozitívan szóltak róla. Ha, ez elfogultság, akkor elfogadom - bár, szerintem, ez nem az.
Szerintem el is fáradt. Én is úgygondolom, kellett volna neki a 90 percnyi lehetőség gólszerzésre, de szerintem a lecserélése előtti percekre már nem volt tökéletes állapotban. Persze ez csak tipp azalapján amit láttam, ha nem így van, én is hibának tartom, hogy Frank lehozta.grecki írta:Az elfogultságodat inkább nem kommentálom.
Viszont, óriási hibának tartom a cserét. Pont itt lett volna a lehetőség, hogy egy gyenge és szétesett Levante ellen kis önbizalmat szerezzen. Fent kellett volna hagyni attól függetlenül, hogy a második félidőre nagyon visszaesett.
Andris!lionelmessi19 írta:Dinho nem volt a legjobb... az elején még ment neki, de aztán egyre szállt el megint az önbizalom, és még el is fáradt.
Nagyon nem jó ez egyenlőre...