Egy jobbhátvédem van, Hutton, de ő nagyon jól megoldja, egyelőre az a poszt jó, ha kell Mellberg kihúzódik. Felipe egyik legjobb védő lesz a játékban, már most is jó, Zat Knight is jól nyomja. Curtis Davies, Cahill murva jók lesznek idővel, Laursen pedig majd távozik. A balbekkeim pedig Barry(a csk-m VDV mellett) és Bouma.
A jelenlegi szintemhez megfelelő a védelmem, és van benne potenciál
Viszont Carsont visszahívta a Pool, úgyhogy Sörensen mellett Taylor a kapusom, ide valszeg jönni fog egy fiatal pl. Olazabal.
Egyelőre a játékoskeretem szerintem a maximum amit kitudok hozni.
Ha már itt vagyok egy kis összefoglaló:
Az idény előtt a 6. hely volt a cél, de ezt sikerült túlszárnyalni. Az FA kupából
a Chelsea vert ki, a Ligakupában egészen az elődöntőig meneteltem, ahol a MU megálljt parancsolt. A bajnokságban 2 ponttal a Pool előtt, a negyedik helyen végeztem
Frank Rijkaard írta:És ami a legjobb Cissé lassan hadrafogható lesz. Reszkess Anglia
Hogy ezt miért írtam? 2 hónap kihagyás után visszatért és a végén angol gólkirály lett. Az európai aranycipőről még ezzel a rengeteg kihagyással is csak 1 góllal maradt le.

Az angol bajnokság legjobb játékosa is ő lett, míg Matías Fernández a 3. legjobb fiatal játékos.
Az új idényben az első 4 közé kerülés a célom, remélem sikerül elérni, mert az összes csapat nagyon jól erősített.
A bl-selejtező 3. körében 7-0ás összessítéssel ütöttem ki a Baselt. Viszont a csoportból valószínűleg búcsuzni fogok
Real Madrid, PSV, Braga, Aston Villa
Egy 3. hellyel már jó vagyok az UEFA kupára.
A bajnokságban vicces sorsolásomnak köszönhetően gyengén kezdtem
Kikaptam a Pooltól, a Spurstől, majd vertem a Sheffield Wednesdayst, ezután kikaptam a Chelseatől, most pedig jön a MU...
Legalább a nehéz meccseimet letudom előre.
Ti hogy álltok?