Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kluivert szerintem egész jó. Én kezdtem a Lillel és elég jól tolta Kluivert, rúgdosta a gólokat.Perrero írta:végülis a Marseille-t választottam, és már a 701es patch-al, Breno, Banega úton van, Cardenas, Dzsudzsák, Modric, Sakho szintén, kéne pár f.sza olcsó csatár is, de nincs tippem
Kluivert milyen a gammában
Én meg a Man city-t választottam, mer van pénz szarásig.Olécsó csatár:(bár attól függ mennyire olcsó):Gaston fernandezPerrero írta:végülis a Marseille-t választottam, és már a 701es patch-al, Breno, Banega úton van, Cardenas, Dzsudzsák, Modric, Sakho szintén, kéne pár f.sza olcsó csatár is, de nincs tippem
Kluivert milyen a gammában
Larsson nem akar jöni
Én is azon vacilálok hogy aston villa,napoli,betisPerrero írta:asszem leszedem a 702es peccset... Banega ott már a valencicába van, Breno a Bayernbe...
szal kezdenem kell 1 ujat, vagy dortmund v. aston villa vagy roma
Hogy ezt miért írtam? 2 hónap kihagyás után visszatért és a végén angol gólkirály lett. Az európai aranycipőről még ezzel a rengeteg kihagyással is csak 1 góllal maradt le.Frank Rijkaard írta:És ami a legjobb Cissé lassan hadrafogható lesz. Reszkess Anglia![]()
A közzéppálya nagyon erős, de hátra még lehetne erősíteni sztemFrank Rijkaard írta:Aston Villa, 2. szezon kezdete
De csak PLben? Mert én a WBAval vok 2. osztályban és ott csak 5-t lehet...kovinho írta: Egy kis érdekesség, hogy ebben az évben már nem 5 csere nevezhető, hanem 7.
Furcsa...Nekem is csinált már hasonlókat.kovinho írta:
Egy kis érdekesség, hogy ebben az évben már nem 5 csere nevezhető, hanem 7.
Csaka CS Sedan Ardennes!!!!!!!kovinho írta:Ráveszek én itt mindenki, hogy a Spurssal kezdjen. Legjobb.![]()
Hajrá, és legalább annyi sikert, mint amit én elértem...
kössz szépen, akk még egy kérdés a hírnév beállítását új játék kezdésekor pontosan hol találom meg??? mert a szemem vhogy nem veszi észreCosta írta:Szia azt tudom neked tanácsolni hogy kedzjél egy uj játékot mert ha a hírneved nem vmió akkor ne várd hogy más csapatokhoz eltudj menni..Jelentkezni meg csak akkor tudsz ha inog a kispad a menedzsernek vagy elzavarták a klubbtol mert nem jól teljesítt..merx írta:kis segítség kellene... hogyan kell más csapatok menedzseri állására jelentkezni illetve miért van az, hogy utánam egy csapat sem érdeklődik??????
(a lyonnal meguntam és nem hosszabbítottam és most munkanélküli vagyok, várok hátha lesz vmi de eddig a világon SEMMI!)