2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ugyanezt gondolom Én is.Tomi írta:Szerintem Frank nagyon rossz meccset választott Toure pihentetésére. Nagyon jó formában van és érzésem szerint sem Marquez sem Edmilson nem képes arra a teljesítményre mint ő. Miért nem a Celtic ellen pihen???
Azé' az egy kicsit durva hogy egy [auto_cenzúra].Xavinho írta:Nem,hanem egy [auto_cenzúra].Varga Tamás írta: Miért ne lenne? José Edmilson szerinted micsoda? Talán, kapus? vagy csatár?
Nem,hanem egy [auto_cenzúra].Varga Tamás írta: Miért ne lenne? José Edmilson szerinted micsoda? Talán, kapus? vagy csatár?
Miért ne lenne? José Edmilson szerinted micsoda? Talán, kapus? vagy csatár? Bízzunk a fiúkban, és az edzőben! Meglesz a győzelem.Léfe írta:Jézusom, nincs védekező kp. a csapatban.
Szerintem nem is kéne neki összezsednie magátHátha Edmílson is összeszedi magát!
Jó igazatok van!(Perrero írta:Ha a Real 38ból 38at bejuz ők a bajnokok, ahogy mi is... de ha pl Messi 1el többet lő az el classicon, vagy ha a másik klasszikuson más eredmény születik... tényleg nem 1 meccsen dől el, Te is 2t irtál a példádba
2 visszavágó vár a csapatra ez igaz.De hazai pályán a Celticet azért remélem megütjük akár Tourée nélkül is.A kupa meg mint mondtam nem egy nagy érvágás.Amugy meg igenis eldölhet ey bajnokság egy meccsen.PL.:Tavaly Espanol 2-2 Barca(nem tudom hol játszottuk)mindorokke_barca írta:egy meccsen nem dol el semmi... foleg nem egy bajnoksagban... es nem hueseg amit csinal... mert a csapatra var ket visszavago es meg 1 nagyon nehez bajnoki...De egy idegenbeli rangadón amin lehet a bajnokság fog eldőlni...