Na akkor értékelek már én is szépen. Elég siralmas meccs volt, bár jól indult, persze nem csak az ollóra gondolok.
Normál esetben azt mondanám, sőt a meccs előtt azt is vallottam volna, hogy 1-2 ember pihen, oké, még akkoris ezzel a kerettel nekünk kötelező nyerni.
Először is a játékosok:
Valdes: nagyon kis szögből, már megint gól. A többiről nem igazán tehetett szvsz. De négy gól négy gól, akárhogy is.
Puyol: szanaszéljjel szivatták őt is. Hajt hajt mindig, de sokadszor kell olyat írnom, hogy "ma nem volt jó, de mindörökké a kapitány'' ... sajnos.
Milito: Ma nagyon erős rövidzárlat volt nála, majd minden gólban benne volt.
Zambi: nem volt rossz, bár párszor ki kellett segítenie őt Puyolnak. Most nem igazán voltak használható beadásai, persze nem is tudott csatárral a szélen összejátszani.
Abidal: gyengébb napja volt neki is, támadásoknál nem volt rossz, védelemben azért voltak apróbb megingások.
Edmilka: lődörög, botladozik, emberek háta mögé passzol 10 méterrel, stb stb. szvsz döglött az ügy.
Iniesta: Nem jött ki neki a lépés, de megint irtózatos mennyiségű munkát bevállalt. Ha nincs Touré, nem Edmilka vagy Guddy kel, hanem a három törpe, Iniestával hátrébb, feltéve h hajlandó.
Xavi: jól ment neki végig, nagy formában van, kár hogy most kevésbé akadtak neki társak.
Guddy: semmit nem tett hozzá, Samu gólja előtt szépen került helyzetbe, de előtte utánna, még csak nem is hajtott. alibizett.
Henry: semmi mozgás, semmi helyezkedés, semmi labdakezelés. Ma nagyon tragikusnak láttam a dolgot.
Messi: Nem túl sokat tett hozzá, ami azt illeti... persze kihagyni sem kellett vna a kezdőből. Kár kár.
Dinho: Gyönyörű, óriási gól, de amúgy...

Továbbra se túl sok amit produkál a pályán.
Samu: hajtott, mint mindig, harcolt küzdött, de ma kevésbé jött ki neki is a lépés, és a jobb szél amúgy sem az ő terepe. Gólja nagy nagy mák, de attól még gól. 8 meccsen 9.
Most tűnt csak fel, hogy nem volt harmadik csere. Dos santost hoztam volna, illetve Guddy helyett Decot...
Frankyhez: Így tartalékoljuk a két talán legfontosabb alapkövét a csapanak a bajnokságban, legközelebb... Amúgy a csapatnak meg bőven illett volna így is behúzni a meccset, csak hát... Touré helyére Edmilka Deco helyett, REM helyett HRE, illetve inkább összevissza... sehogy se volt jó ez...
Persze összességében azt mondom, jól kezdtünk, valamiért a védelmet megfogta az öngól, és onnantól végünk volt. Ma az amúgy szinte mindig stabil védelmünk vert meg minket, de legalábbis ez volt a fő tényező.
A játék jövőjét tekintve, kétlem hogy ez megtörné a lendületet, de feltétlen kell ,hogy a Celtic ellen győzzünk, és a Villarealt is elverjük. Mindkettő a Nou Camp, simán meglehet.
Az 5 pont különbségért nagy kár, de simán ledolgozható.
Nem vagyok borúlátó, de a mai meccs förtelmes volt az első fél órát leszámítva.
Szerk: Ez a topic továbbra sem arra való, hogy azt vitassuk meg, ki milyen fajta drukker!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila