Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.02. 09:42:58

Fernando írta:
Léfe írta:Etooka irja:
Egyébként egyet utálok a játékuknkban:Ezt a lassú,hitvány nyugdíjas
focit,passzolunk kettőt balra,majd jobbra,aztán majd csak lesz belőle valami!Nem,futni kéne!Dehát....

Ez a lényeg.De mi lehet az oka?
Ajánlok neked vmit, nekem bejött :wink: Egy Barca meccsen szúrj ki magadnak egy játékost és csak őt figyeld, de tényleg ne a labdát csak mondjuk pl Xavit figyeld a pályán. És rájösz h azért elég sokat futnak egy meccs alatt :wink: Vagy ha durvább akarok lenni Messi vagy Henry is nagyon sokat fut mégha nemis látszik
Azt tudom,hogy sokat futnak,de attól még mindig lassan játszunk!Ahelyett,hogy gyors előre tolnánk,hátul játszunk!Én úgy emlékszem,pár éve még olyan támadásaink voltank,ami egy-két passzból állt,de az gyors volt!Például,egy nagy keresztpassz R10-nek,Gio felfutott(!!!sprintelt!!!),R10 sarkazott,Gio beadta,Messi és Eto'o !sprinteltek! rá és ha ők netán elvétették volna,!sprintbe! érkezett a második hullámba Xavi vagy Ini vagy Deco!Na,ez hiányzik,ez a gyors,levédekezhetlen Barca!
.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.02. 09:18:44

Léfe írta:Etooka irja:
focit,passzolunk kettőt balra,majd jobbra,aztán majd csak lesz belőle valami!Nem,futni kéne!Dehát....

Ajánlok neked vmit, nekem bejött :wink: Egy Barca meccsen szúrj ki magadnak egy játékost és csak őt figyeld, de tényleg ne a labdát csak mondjuk pl Xavit figyeld a pályán. És rájösz h azért elég sokat futnak egy meccs alatt :wink: Vagy ha durvább akarok lenni Messi vagy Henry is nagyon sokat fut mégha nemis látszik
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.02. 09:16:42

Etooka irja:

Fecó
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.02. 09:13:25

Sztem most a támadó alakzat Henryt leszámitva jól működött, Ronaldinho, Etoo jol játszott, Iniestára, Xavira sem lehetett panasz.
Edmilson 0, ahogy az egész védelmünk is, + Valdesnek is volt már jobb napja.
Amikor volt egy hir a meccs előtt, h Agüero lehet nem játszik, sérülés miatt, azt mondtam, remélem felépül(ugy gondoltam, h még is csak ugy az igazi, ha vele üssük az Atmat.) Na jol megkaptam...maradtam volna kussba :evil: 2 gol, egy kiharcolt 11-s, egy pazar golpassz, messze a meccs embere volt. Ahányszor hozzá került a labda, mindig veszedelem volt a kapunknál.

Pedig de szépen kezdődött a meccs..elején hatalmas fölényben voltunk, 72 százalékos labdabirtoklás, helyzetek, Etoo lesgól, ami sztem nem volt les, de mind1. Aztán Ronie pazar ollója fölrakta az Ire a pontot. Csak h aztán onnan már Agüero meccse volt....
A biró is néha nem tudom, hova tette a szemét, pl. a 11-s hatalmas kamu volt, műesésért kellet volna Kunnak lapot adni. Mezőnyben mindent ellenünk fujt, ez egyértelmű. De nem emiatt kaptunk ki.
A kupát meg nyugodtan be lehetett volna áldozni, a bajnokságért. Mit nyom a kupa :?: Semmit, egy kalap [auto_cenzúra] nem ér, erre ott küzdünk mint az állat, itt meg ilyen rangadón elfogyunk. Most kell Messit meg Yayát pihentetni, áááá Rijkaard teee :evil:
1x följöttünk már mélyenről is, de lélektanilag ez borzasztó rosszul jött, épp, mikor már majdnem megvolt a vezető hely, pont akkor megint 5 pont. De ha a játékosok nem zuhannak ettől össze, akkor még meglehet :!: Képesek rá, főleg, h Ronie is kezd belelendülni :!:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.02. 09:03:36

Én már nem értek semmit!De egy dologra nagyon jó volt ez a meccs:nem az 5 pont miatt nincs esélyünk a bajnoki aranyra,hanem a kiegyensúlyozottság hiányzik!Ebben az évben megint nem lesz meg a Liga,viszont ha lesz még pár olyan,meccs mint a Celtic ellen,akkor a Király Kupa meg a BL meg lehet!El kell ismerni,egyszerűen nem tudunk folyamatosan,és a legfontosabb pilanatokban jó teljesítményt nyújtani!Abban egyetértek,hogy ha Yaya lett volna,nem kapunk 4-et,na dehát könyörgöm,elfáradt,heti 28km-t fut,persze h elfárad,pihennie kell,erre lenne Edmilson,aki viszont még mindig nincs formában!Ja és sokan mondják,hogy R10 a mezőnyjátékban gyenge volt!És ki volt jó abban?Xavi meg Ini,akik állandóan hátrafele passzoltak?!Vagy esetleg Edmilson,aki kétszer indított,kettőből kettő kiment a körútra...R10 legalább hajtott,kűzdött,ez a meccs nem edzői hiba,hanem a játékosok,úgy ahogy van,elrontották!0:1-nél akkor rúghattunk volna gólt,amikor akarunk!De nem tettük!Egyébként egyet utálok a játékuknkban:Ezt a lassú,hitvány nyugdíjas focit,passzolunk kettőt balra,majd jobbra,aztán majd csak lesz belőle valami!Nem,futni kéne!Dehát....
.
Laci0820
Jugador del Barça

2008.03.02. 08:51:00

valakinek van videója Ronaldinho ollózásáról? :wink:
Messinho
Jugador del Barça

2008.03.02. 08:48:54

Nem tudom ki mit várt de ez a vereség borítékolható volt!!!!
Az Atletico mindig is a mumusunk volt!!Ráadásul a felállásunk se volt az igazi, a két középcsatárunk a szélen játszott(látszott is a teljesítményükön), Puyol gyenge napot fogott ki!!!!
Ezzel a meccsel nem szabad sokat foglalkozni, ez van, gyorsan el kell felejteni!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messinho 2008.03.02. 08:51:07-kor.
KépKépKép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.02. 08:37:42

Léfe írta:Sajnos azt hiszem a Barcánál nem ismerték fel, hogy meg lehet a bajnokság és a Valancia ellen kellett volna erősen tartalékosan kiállni.
Hát vaslami ilyesmit szajkóztam én is.Hagyni kelett volna a kupát a fenébe, és a BL-re meg a ligára koncentrálni.Ennyi.
Egy pozitívum volt:Szép volt Roni gólja.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.02. 07:42:31

Sajnos azt hiszem a Barcánál nem ismerték fel, hogy meg lehet a bajnokság és a Valancia ellen kellett volna erősen tartalékosan kiállni. Szerintem a Valencia elleni nagy hajtás most visszaütött, nagyon tompák voltunk. Persze lehet mondani, hogy 2 éve birták erővel a BL-t és a Ligát is. De most nem, pedig jobb az állomány legalább is papiron. Szombat reggel megjosoltam, hogy vissza fog állni az 5 pont, de elég érthetetlenül szinte mindenki elutasitotta ezt. A birókat nem kell szidni, mi is kaptunk 11-t / Zaragoza/ vagy rugtunk megpattano golokat /régebben Deco/. Jobban akarták a 3 pontot. Sajnos meg is érdemelték, mert az a csapat amelyik 90 perc alatt nem tud 1 gólhelyzetet kialakitani az nem érdemel 3 pontot.
Teljesen széteső, tompa, ritmustalan volt a játékunk. Ebbe egyetlen edző sem tudott volna jól belenyulni. Két éve folyamatosan irom, hogy sok jó játékos még/ MÁR/ nem jó csapat. Sajnos idén nem nyerünk semmit, talán kupát, de az semmi.
Fecó
otomi
Barça B

2008.03.02. 01:54:17

Hasonlóan azt látom, hogy az Atletico ellen nem voltunk jók, minthogy azt is, h nagyon szapulni azért ezen játékosokat nem kéne! Persze, mindenki fogalmazhat meg kritikát, de ettől függetlenül ez a világ egyik legjobb csapata, és olyan összjátékokat sem nagyon látok másoknál, mint amiket a mai meccsen is tapasztaltam...lenyűgöző. A mai eredmény persze nem ezt mutatja, de ez a csapat akkor is botrány jó! A játékosokra kitérve: Edmilsont nem kedvelem, ő valóban nem illik ebbe a csapatba (sztem), ill. Ronaldinho mostanság -a mérkőzések egészét figyelembe véve- nagyobb százalékban káros a csapat számára, mint hasznos. Gyakran belevezeti az emberbe a labdát,s nem passzol idejében. Mindenkinek lehet rossz napja, de sajnos nála már erről jóval többről van szó.

Mindemellett egy kérdésem lenne:
Anyagiakban nem dúskálván mi a leginkább kölcségkímélő megoldás egy barca meccs megtekintéséhez? természetesen a helyszínen! Nem tud vki vkiket, akik szerveznek utakat, s nem utazási irodán keresztül teszik ezt?
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.02. 00:54:18

ronaldinho goljan kivul semmi latni valo nincs!
neki is az volt az egyetlen ertelmes megmozdulasa egesz meccsen!
2 meterre nem tudott passzolni soxor meg mindig ossze esett de a labdat meg mindig ki tuggya rugni a kozonsegbe gyonyoruen csak sajnos ez nem nyer meccseket!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.02. 00:43:19

Felvettem,mert nem volt időm megnézni..de így kedvem sem maradt.. :roll:

Már a 2 pont dif.-en is csodálkoztam..de így megint felejtős.. :cry:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.02. 00:21:34

kene egy uj kapus meg egy par uj jatekos is!
nem artana egy kis frissites meg van vagy 3 jatekos akit el lehetne kuldeni mert annyit er!
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.01. 23:54:13

Hát sajnos az Agüero srác hülyét csinált a védelemből, el kell ismerni...
Nem hiszem hogy Rijkaard nem mondta a fiúknak, hogy fokozottabb figyelmet a srácra, de ebből nem láttunk semmit. Persze nem könnyű fogni, meg valószínű ez volt élete meccse is eddig (lesznek még neki ilyenjei, biztos vagyok benne).
Nekem az a meglátásom, hogy Henry az, aki inkább padozzon most már, mert nagyon nem megy neki a bal szélen, középen viszon Samu az, akinek játszania kell. Sajnos a Realba visszatért Robinho (persze ez csak nekünk sajnos, mert a semleges és Real-szurkolóknak öröm), most is olyan gólt rúgott, mint egyszer Ronnie pont az Atleticonak, szép kis átemelőset. Persze a mai olló szebb volt!!! :wink:
Előre a TITOlusokért!
cruyff
Entrenador del Barça

2008.03.01. 23:39:10

Nem játszottak rosszul. Sőt, a hozzáállás, a futómennyiség sokkal jobb mint egy hónappal ezelőtt. Egész egyszerűen az a gond, hogy sokkal gólképesebbek vagyunk hátul mint elől.... :oops: Elkerülhető, buta, idióta, szerencsétlen, peches, gyermeteg gólok...sokadszorra, egymás után.... :cry: :evil: :?
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2008.03.01. 23:18:57

Na akkor értékelek már én is szépen. Elég siralmas meccs volt, bár jól indult, persze nem csak az ollóra gondolok.
Normál esetben azt mondanám, sőt a meccs előtt azt is vallottam volna, hogy 1-2 ember pihen, oké, még akkoris ezzel a kerettel nekünk kötelező nyerni.

Először is a játékosok:

Valdes: nagyon kis szögből, már megint gól. A többiről nem igazán tehetett szvsz. De négy gól négy gól, akárhogy is.

Puyol: szanaszéljjel szivatták őt is. Hajt hajt mindig, de sokadszor kell olyat írnom, hogy "ma nem volt jó, de mindörökké a kapitány'' ... sajnos. :(

Milito: Ma nagyon erős rövidzárlat volt nála, majd minden gólban benne volt.

Zambi: nem volt rossz, bár párszor ki kellett segítenie őt Puyolnak. Most nem igazán voltak használható beadásai, persze nem is tudott csatárral a szélen összejátszani.

Abidal: gyengébb napja volt neki is, támadásoknál nem volt rossz, védelemben azért voltak apróbb megingások.

Edmilka: lődörög, botladozik, emberek háta mögé passzol 10 méterrel, stb stb. szvsz döglött az ügy. :roll:

Iniesta: Nem jött ki neki a lépés, de megint irtózatos mennyiségű munkát bevállalt. Ha nincs Touré, nem Edmilka vagy Guddy kel, hanem a három törpe, Iniestával hátrébb, feltéve h hajlandó.

Xavi: jól ment neki végig, nagy formában van, kár hogy most kevésbé akadtak neki társak.

Guddy: semmit nem tett hozzá, Samu gólja előtt szépen került helyzetbe, de előtte utánna, még csak nem is hajtott. alibizett.

Henry: semmi mozgás, semmi helyezkedés, semmi labdakezelés. Ma nagyon tragikusnak láttam a dolgot.

Messi: Nem túl sokat tett hozzá, ami azt illeti... persze kihagyni sem kellett vna a kezdőből. Kár kár.

Dinho: Gyönyörű, óriási gól, de amúgy... :( Továbbra se túl sok amit produkál a pályán.

Samu: hajtott, mint mindig, harcolt küzdött, de ma kevésbé jött ki neki is a lépés, és a jobb szél amúgy sem az ő terepe. Gólja nagy nagy mák, de attól még gól. 8 meccsen 9.

Most tűnt csak fel, hogy nem volt harmadik csere. Dos santost hoztam volna, illetve Guddy helyett Decot...

Frankyhez: Így tartalékoljuk a két talán legfontosabb alapkövét a csapanak a bajnokságban, legközelebb... Amúgy a csapatnak meg bőven illett volna így is behúzni a meccset, csak hát... Touré helyére Edmilka Deco helyett, REM helyett HRE, illetve inkább összevissza... sehogy se volt jó ez...

Persze összességében azt mondom, jól kezdtünk, valamiért a védelmet megfogta az öngól, és onnantól végünk volt. Ma az amúgy szinte mindig stabil védelmünk vert meg minket, de legalábbis ez volt a fő tényező.

A játék jövőjét tekintve, kétlem hogy ez megtörné a lendületet, de feltétlen kell ,hogy a Celtic ellen győzzünk, és a Villarealt is elverjük. Mindkettő a Nou Camp, simán meglehet.

Az 5 pont különbségért nagy kár, de simán ledolgozható.

Nem vagyok borúlátó, de a mai meccs förtelmes volt az első fél órát leszámítva.

Szerk: Ez a topic továbbra sem arra való, hogy azt vitassuk meg, ki milyen fajta drukker! :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.01. 23:18:34

BRC01 írta:Annyira sok szánalmas divatdrukker "Barcás" van ezen az oldalon! Írkálják meccs közbe a hülyeségüket, mert azt hiszik azzal vagányok, hogy távolról okoskodnak meg megszólnak mindent, mit?mért?hogyan?
- "kellett ezzel a sok f.o.s.-sal kezdeni (henry, edmilson, dinnye (????)" Dinnye!! ez a megszólítás valami fantasztikus, biztos sok időbe telt mire kigondolta az aki írta. ez a Dinnye amikor idejött és a barca sehol nem volt annak idején, akkora meccseket játszott, hogy egy isten lett és kumma nagy cselekkel és gólokkal boldogított és volt egy hullámvölgye, de nem adták el egyből nem fikázták (kivétel nektek, meg egy pár igazi Barcás drukkernek) és az utobbi időben megint kezd magára találni.A celtic ellen is nagyott játszott, utánni való bajnokin is és most is lőtt egy nem egyszerü gólt, ami kevés volt ma mert nem játszott fényesen, mint ahogy szinte senki. De miről beszéltek. Ott vagyunk a király kupába, ott vagyunk a BL-be és valószinü, hogy tovább is megyünk, és a bajnokságba is a második helyen állunk bőven és 5pontal lemaradva a rejáltól!!
- "Rijkaard te menj a francba az idióta rotácioddal"
Lehet kár volt, hogy nem jáccatta Messit és Yaya-t ma, de nem hiszem, hogy azon ment el a meccs, mert Messi beállt és ma ő se váltotta meg a világot.Amikor bajnokságot + BL-t nyertünk, akkor rijkaard a császár, az isten, a király, ilyenkor meg megy a fika.sztem pár év alatt azért nem keveset tett le az asztalra a Barcával...sőőt!!nem verni kell a nyálat meg irosgatni , hogy "úgyse rugja ki a stubbon paraszt", hanem normálisan le kéne írni a véleményed, ami van!!JÖJJÖN MURINHÓÓÓ:S:S azt is hogy fikázta mindenki azokon a BL meccseken, amikor ő is osztotta a kicsi Messit stb..
- "de mért az ellenkezőjét csinálja annak, amit mindenki jónak tart"
Mert te otthon a karos székbe a semmirekelloödet lógatva nézed a meccset, ő meg 70ezer ember között próbálja a lehető legjobb döntést meghozni!!és sztem nagy ívben sz@rik rá, hogy neked vagy bárkinek mi a jó.szerencsére nagyon jó keretünk van, nagyon sok jó játékossal és ő se jövőbe látó, hogy előrre lássa a meccseket KI HOGY FOG JÁCCANI!!és sajnos valamelyik nagy sztárt néha ki kell hagyni, mert abból van elég sok, főleg a csatársorba /hálisten!!

na csak ennyi!ezt le kellett írnom, mert röhejes néhány ember hozzászólása, főleg meccs közbe.
Forca Barca
egyetértek minden egyes betűvel!
Kép
Kép
Kép
BRC01
Barça C

2008.03.01. 23:14:14

Annyira sok szánalmas divatdrukker "Barcás" van ezen az oldalon! Írkálják meccs közbe a hülyeségüket, mert azt hiszik azzal vagányok, hogy távolról okoskodnak meg megszólnak mindent, mit?mért?hogyan?
- "kellett ezzel a sok f.o.s.-sal kezdeni (henry, edmilson, dinnye (????)" Dinnye!! ez a megszólítás valami fantasztikus, biztos sok időbe telt mire kigondolta az aki írta. ez a Dinnye amikor idejött és a barca sehol nem volt annak idején, akkora meccseket játszott, hogy egy isten lett és kumma nagy cselekkel és gólokkal boldogított és volt egy hullámvölgye, de nem adták el egyből nem fikázták (kivétel nektek, meg egy pár igazi Barcás drukkernek) és az utobbi időben megint kezd magára találni.A celtic ellen is nagyott játszott, utánni való bajnokin is és most is lőtt egy nem egyszerü gólt, ami kevés volt ma mert nem játszott fényesen, mint ahogy szinte senki. De miről beszéltek. Ott vagyunk a király kupába, ott vagyunk a BL-be és valószinü, hogy tovább is megyünk, és a bajnokságba is a második helyen állunk bőven és 5pontal lemaradva a rejáltól!!
- "Rijkaard te menj a francba az idióta rotácioddal"
Lehet kár volt, hogy nem jáccatta Messit és Yaya-t ma, de nem hiszem, hogy azon ment el a meccs, mert Messi beállt és ma ő se váltotta meg a világot.Amikor bajnokságot + BL-t nyertünk, akkor rijkaard a császár, az isten, a király, ilyenkor meg megy a fika.sztem pár év alatt azért nem keveset tett le az asztalra a Barcával...sőőt!!nem verni kell a nyálat meg irosgatni , hogy "úgyse rugja ki a stubbon paraszt", hanem normálisan le kéne írni a véleményed, ami van!!JÖJJÖN MURINHÓÓÓ:S:S azt is hogy fikázta mindenki azokon a BL meccseken, amikor ő is osztotta a kicsi Messit stb..
- "de mért az ellenkezőjét csinálja annak, amit mindenki jónak tart"
Mert te otthon a karos székbe a pöcsödet lógatva nézed a meccset, ő meg 70ezer ember között próbálja a lehető legjobb döntést meghozni!!és sztem nagy ívben sz@rik rá, hogy neked vagy bárkinek mi a jó.szerencsére nagyon jó keretünk van, nagyon sok jó játékossal és ő se jövőbe látó, hogy előrre lássa a meccseket KI HOGY FOG JÁCCANI!!és sajnos valamelyik nagy sztárt néha ki kell hagyni, mert abból van elég sok, főleg a csatársorba /hálisten!!

na csak ennyi!ezt le kellett írnom, mert röhejes néhány ember hozzászólása, főleg meccs közbe.
Forca Barca
Varatrix
Director del Fútbol

2008.03.01. 22:37:21

Eggyet értek ezt csúnyán benéztük. A védelem lelkileg máshol járt , militóról 2 gólt kaptunk Puyol sem remekelt éppenséggel Rajkard meg nem volt hajlandó cserélni, persze azt is időben kellet volna. Szerintem Rajkard mindig sokáig elhúzza a cseréket, annyi idő alatt amenyit e csere játékos kap , még a labdával sincs ideje találkozni.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.01. 22:31:21

Ezt a meccset magunknak köszönhetjük a bírót nem lehet nem is kell hibáztatni! de engem a Bl kicsit jobban érdekel én sookkal jobban örülnék egy bl címnek!Az európa csúcsa!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.03.01. 22:26:46

lionelmessi19 írta: A foci csapatjáték. A profi foci úgyszintén, csak hogy ott nem lehet megengedni a hangulat emberkedést. Akinek nem megy, annak is kötelező hajtani, és úgy igenis értékes munkát képes hozzátenni a csapatéhoz. Ilyen volt ma Iniesta, többekkel ellentétben. Így nem tetszett, hogy őt emelted ki, mint egyedülit.

Teljesen egyetértek ezzel! Iniesta nagyon sokat hajtott! :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.01. 22:26:32

Varatrix írta:Nem jáccott rosszul a Barca de a madrid jobb volt.
Épp ez az, hogy 1általán nemvolt jobb az Atlético mint a Barca mégis Fortuna és a bíró velük volt. Megpattant lövés, ajándék tizenegyes. Fortuna a bíró és a Barca közrejátszása következtében kaptunk ki
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.01. 22:22:36

Úgy látszik, Yaya nélkül egyszerűen átrohannak rajtunk. Mondjuk ha Ronnie is védekezett volna, akkor talán kevésbé látszott volna meg.

Kár volt pont egy ilyen fontos meccsen a rotációt megtartani. Messi Előbb is bejöhetett volna, és talán Decot is be lehetett volna vetni Ini helyett, vagy akár 3 törpével is felállhatunk volna 2-1-es hátrányban.

Eddig se gondoltam, hogy sok esélyünk van a bajnoki címre, de ezek után attól tartok, hogy a Real nem fogja megtenni azt a szívességet, hogy sokat botlik. Remélem ettől a vereségtől nem fogunk összezuhanni.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.01. 22:19:32

Fiatalok, nem kell besza.rni, mindenkinek lehetnek tré meccsei, még puyolnak is. ez van. a madrid nagy nehezen, kilenc ember ellen 3-2re behúzta a recre elleni bugiját (igaz, tőlük is kiszórták ramost), gondolom, most megint a világ tetején figyelnek a szurkolóik többségénél az ötpontos előnyükkel, de azért összekerülhetnek még getafékkel a következő fordulókban!
nyugizzatok, most legalább viríthatnak a játékosaink, h komolyan gondolták az "egységesebbekvagyunkmintvalaha" dumákat, vagy csak feleslegesen pofáztak a levegőbe, néhány magabiztosan jól sikerült és egy-két mákos meccsünk után. arról nem beszélve, h rijkaard is megrázhatja magát és széppé teheti azt a kis időt, amíg megejti a főnökség a búcsúvacsoráját egy előkelő barcelonai étteremben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2008.03.01. 22:18:19

Gomezinho, azt gondolom, hogy egy fórumon mellőzni kéne az ilyet. sőt kell. ki érti a foci lényegét, ki nem... ez felejtős téma, órahosszat vitatkozhatnánk feleslegesen.

Ellenben, mivel úgygondolom jogos volt amit írtam, elmagyaráznám érthetőbben: Kiemeled Iniestát, aki nem játszott jól, de úgy, mint egy nulla.

Holott például Henry, vagy a később beállt Gudjohnsen, de most sajnos majdnemhogy teljes mértékben Messit is idesorolhatnánk, nemhogy nem játszottak jól, de mégcsak nem is hajtottak, Henryt itt kiemelném, összevissza lődörgött végig.
A foci csapatjáték. A profi foci úgyszintén, csak hogy ott nem lehet megengedni a hangulat emberkedést. Akinek nem megy, annak is kötelező hajtani, és úgy igenis értékes munkát képes hozzátenni a csapatéhoz. Ilyen volt ma Iniesta, többekkel ellentétben. Így nem tetszett, hogy őt emelted ki, mint egyedülit.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt