Bajnokok Ligája & Európa Liga
...és továbbment a Schalke... 

-
- Eurobarca Staff
Itt a link:Mihu írta:Most jönnek a 11-esekgergo9 írta:mi a helyzet aSCHALKE-PORTO meccsen?
http://www.goltipp.com/index.php?ugras= ... 1&elof=spo
Csak IE-vel, nekem tökéletes.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
Sat1-en most adják a Schalke - Porto tizenegyespárbajt, legalábbis neten a sat1-en nézem.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Én ezt más szemszögből nézném. Egy bajnoki meccsen több lehetőség van, ha emberhátrányba kerül egy csapat: az eredmény (függvényében) -hagyja hogy előrébb jöjjön az ellenfél, hátha lesz még keresnivaló,ozsimiki írta:Hát attól,h sajna nem lett a sajátosságunk mostanában a hajtás,tudok neked mondani egy nagyon közeli példát..Valencia elleni kupameccs...vagy azt nem láttadPrimitive írta:
Más: 10 emberrel a Reál nagyon hajtott, sajnos, én így még a Barcát nem láttam hajtani, legalábbis az elmúlt két évben.Ott elég nagy hajtás volt. Szerintem ha mi állunk kiesésre hazai pályán,akkor misem 16osnál passzolgatunk.
-tartalékol, mert a meccs sokat kivenne a csapatból, s a bajnokágban még lehet javítani,
-kitámad, vállalva az esetleges kontrákat, vagy megpróbálja tartani az eredményt... folytathatnánk...
A Real számára itt egyetlen lehetőség adódott, s mivel hatalmas a tét, s a játékosok számára is nagyon fontos a BL, így ez hihetetlen lelki erőt, s formajavulást hozhat, s hozott is.
A Roma egyszerűen az eredmény tudatában átengedte a Real számára a területet, hogy hibára késztesse, s ezeket kihasználták.
Azt csinálta mindkét csapat amit az adott pillanatban, s helyzetben szükségesnek láttak.
Ez egyértelmű, itt nemkellene hasonlatokat hozni.., s a Baca-nak semmi köze a mai meccshez. Ha ilyen szituációra kerülne sor, pl.: a következő körben, (bár ne legyen), akkor bizonyosan hasonló produkciót, hozzáálást, küzdeni, győzni akarást látnál a Barca-tól is.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Ott volt Capello, csak menesztve lettkoboldmaki írta:hát ehhez nemtudok hozzáfűzni sokmindent.szégyen!!!!el se hiszem hogy évek óta kiesünk a nyolcaddöntőbenigen továbbra is válság van (szintén kb évek óta) miért nem jön egy olyan edző aki egész szezonban formába tartja a csapatot? pl Mourinho ezt tette a Chelsea-vel 3 szezonon át. hát szomorú vagyok!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát attól,h sajna nem lett a sajátosságunk mostanában a hajtás,tudok neked mondani egy nagyon közeli példát..Valencia elleni kupameccs...vagy azt nem láttadPrimitive írta:
Más: 10 emberrel a Reál nagyon hajtott, sajnos, én így még a Barcát nem láttam hajtani, legalábbis az elmúlt két évben.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nekünk 2000 kilométer távolságból a katalánokhoz sincs semmi közünk...
- don gamper
- Capitá del Barça
ezt Kataloniában ne kiabáldgergo9 írta:már csak mi maradtunk hogy megvédjük Spanyolország becsületét!!!!

- koboldmaki
- Barça C
hát igen az a vezetőség...nekem már az elején sem volt szimpi ez a calderon gyerek, bár perez sem jobb.de azért tényleg pepe 30 milláért??!!!tényleg nem ér annyit de hát ezvan!
szeretem a Real Madridot, nem szeretem a Barcelonát ennyire egyszerű
- Primitive
- Entrenador del Barça
Uh... Azért, nem sokszor nézek Reál meccset, most viszont megnéztem... Azt kell hogy mondjam, hogy nekem tetszett a mérkőzés. Egészen nyílt volt a dolog a piroslapig. Utána a Roma gól, azthittem, hogy a Reál nem tud rá válaszolni, viszont következő akcióból gólt lőttek. Roma azzal nyert szerintem hogy nem adta át az irányítást a Reálnak. Nem ijedtek meg, és elég ügyesen tologattak.
Más: 10 emberrel a Reál nagyon hajtott, sajnos, én így még a Barcát nem láttam hajtani, legalábbis az elmúlt két évben.
Kicsit kétesélyes a dolog, egyrészről, a káröröm nagyon jó, kiesett a Reál, viszont, így csak 1, azaz egy spanyol csapat képviselteti magát a Bajnokok Ligájában... Ez kicsit fáj, ahhoz képest, hogy idáig már 3 angol csapat bentvan, a negyediknek megy nagy sansza van. Szvsz, nekünk ezzel se jobb se roszabb nem lesz, hogy kiesett a Reál, viszont, ez a kis baki könnyen átragadhat nekik a bajnokságra is.. Meglátjuk
Kicsit kétesélyes a dolog, egyrészről, a káröröm nagyon jó, kiesett a Reál, viszont, így csak 1, azaz egy spanyol csapat képviselteti magát a Bajnokok Ligájában... Ez kicsit fáj, ahhoz képest, hogy idáig már 3 angol csapat bentvan, a negyediknek megy nagy sansza van. Szvsz, nekünk ezzel se jobb se roszabb nem lesz, hogy kiesett a Reál, viszont, ez a kis baki könnyen átragadhat nekik a bajnokságra is.. Meglátjuk

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Meg kell említeni, hogy általában, ha a névsorra nézel, akkor Totti-nak kellene ezt a szerepet betöltenie, ma viszont ez a hihetetlen "örök igéret", "tenyérbemászóképű"Oleguer írta:
És a végére Guti: Egy iszonyat sunyi, aljas... Rugdosodott össze vissza, egyszer ráakart ugrani hátulról Vucinicra.
![]()

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Fernando
- Llegenda del Barça
A Sevillát azért sajnálom!gergo9 írta:már csak mi maradtunk hogy megvédjük Spanyolország becsületét!!!!
De azért nemhinném, hogy pont mi a spanyol becsületért harcolnánk

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Gyönyörű ez az igazi foci... így kell ezt csinálni! Szép volt Roma. Egy pillanatig nemvolt kérdés.... talán a lesgól után egy pár percig. Igazából négy játékost emelnék ki...
Az egyik Vucinic: Szerintem ő volt a meccs embere, beállit gól előtt nagy sprintet vágva megmentette a labdát, róla állitották ki a sztárvédőt és rúgott egy gólt.
A következő legyen mondjuk Robinho: Iszonyat szürke volt, annál a fejelésnél elmosolyodtam kissé.
Jöjjön Pepe: A sztárvédő ismét bizonyított, Vucinic simán megkerülte, piros. Bravó
És a végére Guti: Egy iszonyat sunyi, aljas... Rugdosodott össze vissza, egyszer ráakart ugrani hátulról Vucinicra.

Az egyik Vucinic: Szerintem ő volt a meccs embere, beállit gól előtt nagy sprintet vágva megmentette a labdát, róla állitották ki a sztárvédőt és rúgott egy gólt.
A következő legyen mondjuk Robinho: Iszonyat szürke volt, annál a fejelésnél elmosolyodtam kissé.
Jöjjön Pepe: A sztárvédő ismét bizonyított, Vucinic simán megkerülte, piros. Bravó

Ott a SanyiHAnonymus írta:OFF
A magyar válogatott 15-20 hellyel előrébb lehetne a világranglistán egy Vucsinics-szintű csatárral. Le a kalappal előtte, hajrá Montenegró!

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szégyen, kitűnő megfogalmazás, én is így gondolom, s ha fordítva lenne, ami elképzelhetetlen, akkor is így gondolnám.koboldmaki írta:hát ehhez nemtudok hozzáfűzni sokmindent.szégyen!!!!el se hiszem hogy évek óta kiesünk a nyolcaddöntőbenigen továbbra is válság van (szintén kb évek óta) miért nem jön egy olyan edző aki egész szezonban formába tartja a csapatot? pl Mourinho ezt tette a Chelsea-vel 3 szezonon át. hát szomorú vagyok!
A másik, hogy itt nem az edzőben kellene a hibát keresni, hanem az elvakult, pénzpocsékló, nagyképű madridi vezetőséget kellene kirobbantani, addig nem lesz változás!
- koboldmaki
- Barça C
hát ehhez nemtudok hozzáfűzni sokmindent.szégyen!!!!el se hiszem hogy évek óta kiesünk a nyolcaddöntőben
igen továbbra is válság van (szintén kb évek óta) miért nem jön egy olyan edző aki egész szezonban formába tartja a csapatot? pl Mourinho ezt tette a Chelsea-vel 3 szezonon át. hát szomorú vagyok!

szeretem a Real Madridot, nem szeretem a Barcelonát ennyire egyszerű
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ez naon buta felfogás...., ne viccelj, annyit nem készülnek rá, hogy huzamosabb ideig meglátszódjon az eredményein, s a csapat fizikumán, s max. két meccs egyébként is. Ez nagyon rossz érv, a BL óriási elismerés, nekem a legnagyobb, én nem tartom annyira fontosnak a bajnokságot. A Real ismét búcsúzott, ennek lehet a legjobban örülni, nem pedig egy Bajnokságbeli fricskának a Betis-től, ideje lenne elfelejteni, hogy felhoztuk 2 pontra a hátrányt, s hiába újra 5 pont, még mindig a Bajnokság a legfontosabb. Tévedés, s ezt mindenki tudja, Txiki-ék is pontosan, már csak a presztízy, s a bevétel matt. Ez így megalázó a Madridra nézve!mindorokke_barca írta:hat jobban orultem volna egy real tovabbjutasnak... blt biztos nem nyertek volna viszont jobb lett volna ha kesobb kell mar csak a bajnoksagra koncentralniuk... nah mind1...elmult 7 meccsbol 2 gyozelem 5 vereseg a real merlege...
OFF
A magyar válogatott 15-20 hellyel előrébb lehetne a világranglistán egy Vucsinics-szintű csatárral. Le a kalappal előtte, hajrá Montenegró!

az egészben csak az a szomorú, hogy EZ a real megy 5 ponttal, és ez a real lett előttünk tavaly első. mert ez sajnos minket is minősít.
-
- Entrenador del Barça
De szép volt srácok! Hajrá Roma!
Kicsit tartottam a Baptista-Robinho párostól a mérkőzés előtt, de szerencséére alaptalanul.
De szép is volna egy Barca-Roma döntő!

Kicsit tartottam a Baptista-Robinho párostól a mérkőzés előtt, de szerencséére alaptalanul.
De szép is volna egy Barca-Roma döntő!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Fernando
- Llegenda del Barça
A Milan is és az Inter is otthon játsza a visszavágót ezért halasztották egy héttel. Egyébként ha ennyi pénze van a Milannak hogy minden nyáron 25 milliokért játékosokat vesznek akkor már egy stadiont is felhúzhatnának

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)