ozsimiki írta:Primitive írta:
Más: 10 emberrel a Reál nagyon hajtott, sajnos, én így még a Barcát nem láttam hajtani, legalábbis az elmúlt két évben.
Hát attól,h sajna nem lett a sajátosságunk mostanában a hajtás,tudok neked mondani egy nagyon közeli példát..Valencia elleni kupameccs...vagy azt nem láttad

Ott elég nagy hajtás volt. Szerintem ha mi állunk kiesésre hazai pályán,akkor misem 16osnál passzolgatunk.
Én ezt más szemszögből nézném. Egy bajnoki meccsen több lehetőség van, ha emberhátrányba kerül egy csapat: az eredmény (függvényében) -hagyja hogy előrébb jöjjön az ellenfél, hátha lesz még keresnivaló,
-tartalékol, mert a meccs sokat kivenne a csapatból, s a bajnokágban még lehet javítani,
-kitámad, vállalva az esetleges kontrákat, vagy megpróbálja tartani az eredményt... folytathatnánk...
A Real számára itt egyetlen lehetőség adódott, s mivel hatalmas a tét, s a játékosok számára is nagyon fontos a BL, így ez hihetetlen lelki erőt, s formajavulást hozhat, s hozott is.
A Roma egyszerűen az eredmény tudatában átengedte a Real számára a területet, hogy hibára késztesse, s ezeket kihasználták.
Azt csinálta mindkét csapat amit az adott pillanatban, s helyzetben szükségesnek láttak.
Ez egyértelmű, itt nemkellene hasonlatokat hozni.., s a Baca-nak semmi köze a mai meccshez. Ha ilyen szituációra kerülne sor, pl.: a következő körben, (bár ne legyen), akkor bizonyosan hasonló produkciót, hozzáálást, küzdeni, győzni akarást látnál a Barca-tól is.