Jaja, vége fele úgy 5 perc lehetett hátra!Barcaforever írta:A meccsen volt úgy?Maxi írta:Én majdnem leestem a székről amikor megláttam, nagyon kemény volt!Bodi írta:Eto'o jól mutatott abban a fehér cuccban!![]()
Az nagyon tetszett,amikor vigyorgott Rijkaard képébe.
![]()
Samuel Eto'o
-
- Entrenador del Barça
Forca Barca
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A meccsen volt úgy?Maxi írta:Én majdnem leestem a székről amikor megláttam, nagyon kemény volt!Bodi írta:Eto'o jól mutatott abban a fehér cuccban!![]()
Az nagyon tetszett,amikor vigyorgott Rijkaard képébe.
![]()

-
- Director del Fútbol
Nekem meg a vigyora,amivel Rijkaardra nézett.Maxi írta:Nekem a kalap tettszet a legjobban!Enrique írta:Feketéknél mindig divat fehér cuccban megjelenni...

Azért az ugrásáért lehet leszidták az orvosok.
Egészségesen is kockázatos,hát még sérült térdel...
az ellentetek vonzzak egymast.Maxi írta:Nekem a kalap tettszet a legjobban!Enrique írta:Feketéknél mindig divat fehér cuccban megjelenni...
- balboa7
- Entrenador del Barça
P.I.M.P -s imidzset vett fel a csávó abba a kis fehér kalapba!
Végén beült a kispadra Rijkaard mellé is!
Most olvastam, láttam hogy Eto'o életéről szóló könyv jelent meg! Remélem majd MO-on is kapható lesz!

Most olvastam, láttam hogy Eto'o életéről szóló könyv jelent meg! Remélem majd MO-on is kapható lesz!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Llegenda del Barça
Azért én Adrianot nem raknám Eto'o eléLG írta:Etoo már vmikor tulságosan is hajt...ilyenkor hagya ki a ziccereket.Remélem tanul ebbol...még csak éppen 24 éves, ugyhogy még mindig fiatal és fejlodik. En legjobban azért bírom mert nem olyan csatár akirol bepattan a labda, hanem megcsinálja magának a helyzetet. Nálam a világ 3. legjobb csatára:
1. Henry
2. Adriano
3. Etoo
Es szerintem jobb mint Sevcsenko, mert gyorsabb és sokkal jobban cselez.
Csak néha a nagy darab védokkel van gondba(cselszki), ilyenkor jonne jol Maxi. Amikor arra a 1/2 orára feljott sztem Etooval nagyon jol megértették 1mást.

Etoo már vmikor tulságosan is hajt...ilyenkor hagya ki a ziccereket.
Remélem tanul ebbol...még csak éppen 24 éves, ugyhogy még mindig fiatal és fejlodik. En legjobban azért bírom mert nem olyan csatár akirol bepattan a labda, hanem megcsinálja magának a helyzetet. Nálam a világ 3. legjobb csatára:
1. Henry
2. Adriano
3. Etoo
Csak néha a nagy darab védokkel van gondba(cselszki), ilyenkor jonne jol Maxi. Amikor arra a 1/2 orára feljott sztem Etooval nagyon jol megértették 1mást.

1. Henry
2. Adriano
3. Etoo
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nagyon nagy szerncse hogy csak max. 2 meccset kell kihagynia.
Maxi addig meg jól fogja pótolni, legalább küzd, és sztem azért tűnik vehemensnek mert nagyon akar, ez nálam jó jel. És remélem hogy bejátsza magát a kezdőbe majd2 meccs alatt.
Maxi addig meg jól fogja pótolni, legalább küzd, és sztem azért tűnik vehemensnek mert nagyon akar, ez nálam jó jel. És remélem hogy bejátsza magát a kezdőbe majd2 meccs alatt.
-
- Barça B
Nagyon megkönnyebbültem! Most Maxi Lopeznek kell bizonyítania! Biztos hogy tud valamit a srác, mert nem a szépségéért vettük. Szerintem Maxi is remek játékos, ha fedezi a labdát, nincs ember a földön aki el tudná venni tőle a labdát
fcbfc.gportal.hu
FC Barcelona Fan Club
user posted image
FC Barcelona Fan Club
user posted image
-
- Director del Fútbol
Csak 10 nap, ez jó! Remélem, tényleg így lesz. Kíváncsian várom Maxi Lopez teljesítményét! Remélem, gólt fog szerezni!
- hölör
- Jugador del Barça
FENN VAN A EUROSPORT HONLAPON, HOGY 10 NAP, KÉT HÉT PIHENŐ VÁR ETO'O-RA!!!!!!!gsn írta:A hivatalos honlap spanyol szekciójában van egy cikk, ma 10 körül rakták fel. A címe: Eto'o, diez días de baja
Nem nagyon vágom a spanyolt, de ez sztem arról szól, hogy 10 napot hagy ki.
És ez így akkor hivatalos, már ha jól fordítottam.
Ez pont annyi, amennyit szerintem Maxinak kapnia kell és pont olyan csapatok ellen (Getafe, Malaga), ahol ez megengedhető, anélkül, hogy lenézném azokat.

- Pedro
- Jugador d'estrella
már megkaptam smsben az origótól, tehát félig-meddig hivatalos: ETO'O 10 NAP MÚLVA ÚJRA JÁTSZHAT! 

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17