Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja, vége fele úgy 5 perc lehetett hátra!Barcaforever írta:A meccsen volt úgy?Maxi írta:Én majdnem leestem a székről amikor megláttam, nagyon kemény volt!Bodi írta:Eto'o jól mutatott abban a fehér cuccban!![]()
Az nagyon tetszett,amikor vigyorgott Rijkaard képébe.
![]()
A meccsen volt úgy?Maxi írta:Én majdnem leestem a székről amikor megláttam, nagyon kemény volt!Bodi írta:Eto'o jól mutatott abban a fehér cuccban!![]()
Az nagyon tetszett,amikor vigyorgott Rijkaard képébe.
![]()
Nekem meg a vigyora,amivel Rijkaardra nézett.Maxi írta:Nekem a kalap tettszet a legjobban!Enrique írta:Feketéknél mindig divat fehér cuccban megjelenni...
az ellentetek vonzzak egymast.Maxi írta:Nekem a kalap tettszet a legjobban!Enrique írta:Feketéknél mindig divat fehér cuccban megjelenni...
Azért én Adrianot nem raknám Eto'o eléLG írta:Etoo már vmikor tulságosan is hajt...ilyenkor hagya ki a ziccereket.Remélem tanul ebbol...még csak éppen 24 éves, ugyhogy még mindig fiatal és fejlodik. En legjobban azért bírom mert nem olyan csatár akirol bepattan a labda, hanem megcsinálja magának a helyzetet. Nálam a világ 3. legjobb csatára:
1. Henry
2. Adriano
3. Etoo
Es szerintem jobb mint Sevcsenko, mert gyorsabb és sokkal jobban cselez.
Csak néha a nagy darab védokkel van gondba(cselszki), ilyenkor jonne jol Maxi. Amikor arra a 1/2 orára feljott sztem Etooval nagyon jol megértették 1mást.
FENN VAN A EUROSPORT HONLAPON, HOGY 10 NAP, KÉT HÉT PIHENŐ VÁR ETO'O-RA!!!!!!!gsn írta:A hivatalos honlap spanyol szekciójában van egy cikk, ma 10 körül rakták fel. A címe: Eto'o, diez días de baja
Nem nagyon vágom a spanyolt, de ez sztem arról szól, hogy 10 napot hagy ki.
És ez így akkor hivatalos, már ha jól fordítottam.