Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miért szerinted egy abszolút közép közép pótolhatja Henryt , Boyan ,vagy Gudjohnsent csatárként... Sry de ez röhelykovinho írta:
Te tényleg nem sok Barca meccset láthattál már bocs...
Ezt en is alairom. Remelem h Rijkaard is lassa ezt. Valojaban Abidal sztem jobb mind Sylvinho, de Ronnie s Sylvinho vhogy jobban osszejatszanak, ez biztos!redmiller írta:Van benne valami...Tocy írta:Szerintem Syvinho kéne Abidal helyett mert R10 azért vele jobban tud összejátszani....akkor talán lenne esélyünk!de Nou Camp ide vagy oda erős a Vilarreal.Eto'o remélem tartja a góllövő formáját
Te tényleg nem sok Barca meccset láthattál már bocs...Varatrix írta:Ember! iniesta elől... Nem ez a posztja. Szerintem ha Deco helyére menne és Gudjohnsen vagy Bojan lenne Eto'o mellet az sokkal jobb volna.
Úgy-úgy.Varatrix írta:Szerintem a ma esti meccs döntő lehet a Barca szempontjából. Ha ma esetleg vesztünk szerintem már nem tudjuk vissza hozni a najnokságot. Ma nyerni kell!!!!!!!!!
Ember! iniesta elől... Nem ez a posztja. Szerintem ha Deco helyére menne és Gudjohnsen vagy Bojan lenne Eto'o mellet az sokkal jobb volna.lionelmessi19 írta:Noshát, mára a kezdőm:
------------------Valdes-----------------
-Zambi-----Thuram---Milito----Abidal-
------------------Touré------------------
----------Xavi------------Deco----------
--Iniesta---------Samu--------Dinho---
Van benne igazság, de ez fordítva is elsülhet. Vagyis ha a Real Madrid nyer zsinórban 5-6 meccset, azzal talán végleg letehetnétek a bajnoki álmokról...Rivaldo11 írta:Nekünk most az a legfontosabb, hogy egyenletes teljesítményt nyújtsunk. A Real azért vezet, mert mi ezt eddig nem hoztuk. Ha képesek lennénk zsinórban nyerni 5-6 meccset, átvennénk a tabellán a vezetést. Sorozatos győzelmekkel lehetne igazán nyomás alatt tartani a madridot akik szerintem ebben az esetben hibáznának.
Van benne valami...Tocy írta:Szerintem Syvinho kéne Abidal helyett mert R10 azért vele jobban tud összejátszani....akkor talán lenne esélyünk!de Nou Camp ide vagy oda erős a Vilarreal.Eto'o remélem tartja a góllövő formáját
A bajnokságban nagyon gyengén teljesítünk, vicc, hogy még így is esélyünk van nyerni, a spanyol bajnokság egy komédia volt tavaly is, és ez most sincs másképp.Tibi1982 írta:Meglesz a Bajnokság, a Bl és a Kupa! Ez tuti!
Lehet foglalózni a következő ünneplős pólót:D:D:D:D:D
VISCA EL BARCELONA, MÉS QUE UN CLUB