2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Henry-Eto'o-R10 tengely viszonyát nem látom felhőtlennek.grecki írta:Vito papa, mire gondolsz? (széthúzás)
Én nem vettem észre ilyesmit. Sőt. Nekem egyenesen az jön le, hogy nagyon is komálják egymást.
A bíró nem adta meg, de attól még bekaptuk, ráadásul szabályos is volt, amúgy nem számít.Slither írta:Érdekes, én csak 2 gólról tudok.![]()
A többi helytálló.
Érdekes, én csak 2 gólról tudok.cps46 írta:Újabb megérdemelt vereség. Villarreal: 3 helyzet -> 3 gól. Más kérdés, hogy mind a 3 helyzet a mi töketlenkedésünkből alakult ki. A játékvezetőknek nem életük ténykedése volt, mondom ezt úgy, hogy a végén a mi javunkra nézték be a lest.![]()
Ősszel Milito volt a legstabilabb védőnk, most meg rajta mennek el meccsek.![]()
![]()
![]()
Elöl most volt összjáték, csak senki nem tudta lekezelni a labdát,.
Amúgy nem történt semmi. Maradt a 8 pont, csak eltelt 4 forduló és -1 Messi.
-az első perctől kezdve szántsák fel a pályátFCB_gábor írta:Ezzel a kerettel ahogy van(folyamatos sérülések, kulcsjátékosok belijei) senki nem lenne képes kupákat nyerni.
Ma ugyan hogyan máshogy állhattunk volna fel? Rijkaard négyszemközt vagy egyszerúen bele mindenki képébe közli a játékosokkal azon utasításait melyek szerint legyenek szivesek pontatlanul passzolni, lehetőleg vezessék bele az ellenfélbe a labdát, csináljanak minden akció közben min. 50-60 passzt és a kapuralövés eszükbe se jusson, mert abból még akár gól is születhet?
Deco szerintem hiányzott -igaz mindig az hiányzik aki éppen nem játszik-, de ha játszik az is baj lett volna, mert őt már csak nagyon kevesen látják szívesen a csapatban.
Ez hülyeséggekkodan írta:1. igazbarcakiraly írta:Enrique, elvakít a feltétlen szereteted a barca iránt.2. Pokolian tisztelem emiatt
Ó, itt nem a Barcelona iránt érzett feltétlen szeretetről van szó. Az nálam/unk is megvan. Én is feltétlenül szeretem a barcelonát, de ettől még kritikával illethetem/jük azt az edzőt, aki sokadszorra bizonyítja hozzá nem értését. A Barca szeretete nem egyenlő Frankie szeretetével. Én, 2003 nyarán sem örültem a jövetelének, akkor sem voltam elragadtatva a szerződtetésétől. Úgyhogy, ez esetben a véleményem nem változott.barcakiraly írta:Enrique, elvakít a feltétlen szereteted a barca iránt.
Veled vagyok Ákos!Enrique írta: ... a MAI vereségben szerintem egyedül a védelem volt benne, a holland most nem. Bár gondolom úgyis egyedül (nagyon kisebbségben) vagyok a véleményemmel. [/color]