Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2008.03.10. 00:10:25

grecki írta:Vito papa, mire gondolsz? (széthúzás)
Én nem vettem észre ilyesmit. Sőt. Nekem egyenesen az jön le, hogy nagyon is komálják egymást.
Henry-Eto'o-R10 tengely viszonyát nem látom felhőtlennek.
konkrétan nem tudok olyan példát mondani, hogy Samu putamadrézott volna R10-nek, de a viszonyuk engem nem a 2 évvel ezelőttire emlékeztet.
gergo9
Director del Fútbol

2008.03.10. 00:06:08

Légyszíves valaki mondja meg mikor nyertünk jó formában lévő nagycsapat ellen az utóbbi 2évben?? :?
Pedig játszottunk Chelsea,Liverpool,MAdrid,Sevilla ellen is!!!! NA jó őssel nyertünk a Sevilla ellen de az a Sevilla nem az a Sevilla volt :? :?
cps46
Entrenador del Barça

2008.03.10. 00:00:47

Slither írta:Érdekes, én csak 2 gólról tudok. :P
A többi helytálló.
A bíró nem adta meg, de attól még bekaptuk, ráadásul szabályos is volt, amúgy nem számít.
Atletico elleni megpattanós gól óta átok ül rajtunk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.09. 23:58:44

Vito papa, mire gondolsz? (széthúzás)
Én nem vettem észre ilyesmit. Sőt. Nekem egyenesen az jön le, hogy nagyon is komálják egymást.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.03.09. 23:58:42

Két meccs alatt sikerült vissza csúszni ismét 8 pontra. Védelmünk borzalmas meccsek óta és persze a támadó játék is vissz tért az átlag rossz teljesítményhez. Most nincs egy játékos sem aki meg tudja egyedül határozni a játékot és ezáltal a győzelmet. Xavit emelném ki aki hetek óta jó formában játszik de ő nem az a játékos aki egy stabilitást tud adni a csapatnak. Az, hogy mindenért az edző a hibás ez már nagyon unalmas. Jó persze az ő keze is benne van. Mit mondjak, nem szabad fel adni, ha egyszer fel tudtunk állni akkor még egyszer fel tudunk. Győzni csak a győztesek győzhetnek, aki feladja az soha nem győzhet.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.09. 23:56:06

cps46 írta:Újabb megérdemelt vereség. Villarreal: 3 helyzet -> 3 gól. Más kérdés, hogy mind a 3 helyzet a mi töketlenkedésünkből alakult ki. A játékvezetőknek nem életük ténykedése volt, mondom ezt úgy, hogy a végén a mi javunkra nézték be a lest. :oops:

Ősszel Milito volt a legstabilabb védőnk, most meg rajta mennek el meccsek. :?: :?: :?:

Elöl most volt összjáték, csak senki nem tudta lekezelni a labdát,.

Amúgy nem történt semmi. Maradt a 8 pont, csak eltelt 4 forduló és -1 Messi. :(
Érdekes, én csak 2 gólról tudok. :P
A többi helytálló.
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.09. 23:55:14

Az meglehet, hogy Henry Eto meg Dinho nem kedvelik egymást. Megjegyzem érthető, hisz ha Messi nem sérült , akkor hármuk közül valaki csak a kispadra kerül. Olyan játékosok, akik bármelyik másik csapatban kezdők erre itt azt kell nézniük, hogy helyettük a másik szerencsétlenkedi el a helyzeteket, ez frusztrálja az embert.
Mégis nem tinik már hogy ducáskodjonak, hanem vérprofik akiknek egy klubért Kellene hajtaniuk. Riijkard nem az apukájuk hogy megsímogassa a buksi fejüket, hogy nézd Samu fiam Henry fiú jobb nálad ezért kezd ő vagy fordítva...
Ezen maguknak kéne túljutni még nem késő
cps46
Entrenador del Barça

2008.03.09. 23:53:51

Újabb megérdemelt vereség. Villarreal: 3 helyzet -> 3 gól. Más kérdés, hogy mind a 3 helyzet a mi töketlenkedésünkből alakult ki. A játékvezetőknek nem életük ténykedése volt, mondom ezt úgy, hogy a végén a mi javunkra nézték be a lest. :oops:

Ősszel Milito volt a legstabilabb védőnk, most meg rajta mennek el meccsek. :?: :?: :?:

Elöl most volt összjáték, csak senki nem tudta lekezelni a labdát,.

Amúgy nem történt semmi. Maradt a 8 pont, csak eltelt 4 forduló és -1 Messi. :(
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Vito
Llegenda del Barça

2008.03.09. 23:48:20

FCB_gábor írta:Ezzel a kerettel ahogy van(folyamatos sérülések, kulcsjátékosok belijei) senki nem lenne képes kupákat nyerni.
Ma ugyan hogyan máshogy állhattunk volna fel? Rijkaard négyszemközt vagy egyszerúen bele mindenki képébe közli a játékosokkal azon utasításait melyek szerint legyenek szivesek pontatlanul passzolni, lehetőleg vezessék bele az ellenfélbe a labdát, csináljanak minden akció közben min. 50-60 passzt és a kapuralövés eszükbe se jusson, mert abból még akár gól is születhet?
Deco szerintem hiányzott -igaz mindig az hiányzik aki éppen nem játszik-, de ha játszik az is baj lett volna, mert őt már csak nagyon kevesen látják szívesen a csapatban.
-az első perctől kezdve szántsák fel a pályát
-gólratörően játszanak (ezt nem látom másfél éve)
-ha nem tud passzolni, levenni egy labdát egy Henry, Eto'o kaliberű játékos, akkor gyakoroltassa velük az edzésen. ha úgysem megy, akkor cserélje ki őket olyan játékosokra, akiknek ez nem okoz problémát.

nem akartam demagóg lenni... :D

de azt látom, hogy ez a Barca tökéletesen és 100%-osan Rijkaard korlátai közé került és ott van már másfél éve.
Abidal idejövetelekor klasszis szinten jétszott, most sehol.
Ronaldinhot megszállta a zördög (talán kezd visszazökkenni),
Henry a tudása töredékét nyújtja,
az egyébként jó nevekből álló védelem ma (is) hajmeresztő dolgokat csinál
a fél csapat sérült szinte állandó jelleggel,
az öltözői hangulat sincs a topon (Eto'o, R10, Henry trióról lerí).
úgy gondolom, az lenne Rijkaard feladata, hogy ezeket a problémákat megoldja, a kérdésekre válaszokat találjon
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.09. 23:38:01

Így igaz nem csak Riijkard a hibáas? Eto szent tehén talán? Vagy Henry vagy Dinho? Ők bénáznak
aynas
Capitá del Barça

2008.03.09. 23:37:56

alapjáraton a felállás hibás. 2 csatárral kéne nyomni, vagy igazi szélsőkkel. henry nem szélső. riberyt kellett volna a nyáron idehozni + benzemát samu cseréjének. el kell dönteni mit akarunk, ha henryt és samut egyszerre akarjuk a pályán ,akkor igen is 2 csatárral kell játszanunk,ha nem, akkor minek hoztuk ide?
roni jó volt :?: ugyan már. ez tőle édes kevés. már soha nem lesz olyan mint 2 éve.
toure jó volt :?: sokat faltolt. és 2. gólban nyakig benne volt. a gól pedig egy szokásos barca betegség. lestaktikázunk. integetünk (mindenki vasutas) ezerrel, nemhogy a támadókra helyezkednénk.
a bírót meg hagyjuk már békén. egy szabályos gólt nem adtak meg a villarealnak.
a zaragoza és a valencia ellen is csak a bírón múlott az erdmény. szóval csöndbe maradni és nem a szerencséről kell itt beszélni.

nem tudom, hogy a b.l-t ki gondolja komolyan. ezzel a taktikával, hátvádsorral esélyünk nincs.
és a valencia elleni kupa visszavágóból is nagy lebőgés lehet. nem akarok vészmadárkodni, de ha elkapunk egy gyengébb szériát akkor még a bajnokság is meleg lehet a 2. hely szemponjából.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.03.09. 23:37:12

Itt nem csak a mai meccsről van szó. Sikerült egy nyílt bajnokságból egy hét alatt simát csinálni 2 egymást követő vereséggel. Viszonyítás kérdése a mai meccs, úgy hogy döntő szakaszban vagyunk a szezonban fel kell szántani a pályát, nem csak úgy akargatni.
Voltak jó passzaink, volt kombinatív játék-még szép, régen rossz ha ez pozitívum. A spanyol bajnokság élcsapatai között vagyunk, ez a minimum, az a baj hogy ez dícsérendő....
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.09. 23:36:50

Ennyi. Eddig a védelemnek köszönhetően élt a remény, lehet sejteni, hogy hol állnánk, ha Puyolék is végig bohóckodták volna a szezont, ahogy tette azt a támadószekciónk...Azért vagyunk még így is másodikok, mert mi kaptuk a legkevesebb gólt.

A vereség természetesen Frank hibája, azt nem tudom, hogy miért, de másé nemlehet. Teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy Ronaldinhonak is ő tiltotta meg a jó játékot, és már a védelmet is sikerült meggyőzni arról, hogy nem kell semmit tenni, ha jön szembe az ellen. Messi sérülését is csak voodoo mesteri képesítésének köszönheti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.03.09. 23:37:24-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.09. 23:35:55

Én sem mondom, hogy maradjon a Frenki, mert tényleg kellene lassan egy váltás.

De az már tényleg szörnyű, hogy MINDEN rosszabb eredmény után őt vonja kérdőre a fórum 90%-a. Eto'o miért nem lőtt gólt, Henry miért volt nulla? Miért van az, hogy egy "falábú" Franco eteti meg a Yayát és a Militót? Értitek...
gergo9
Director del Fútbol

2008.03.09. 23:35:47

Mourinho lenne az igazi edző ő rendbe rakná a fejeket!!! Eto'o val meg kísétetiesen ugyanaz "ki ha én nem?" karakterek, ő tényleg szinte baráti kapcsolatot ápolt játékosaival! Deco-t is ismeri,védekezést is jól meg tudja szervezni!
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.03.09. 23:34:04

Ezzel a kerettel ahogy van(folyamatos sérülések, kulcsjátékosok belijei) senki nem lenne képes kupákat nyerni.
Ma ugyan hogyan máshogy állhattunk volna fel? Rijkaard négyszemközt vagy egyszerúen bele mindenki képébe közli a játékosokkal azon utasításait melyek szerint legyenek szivesek pontatlanul passzolni, lehetőleg vezessék bele az ellenfélbe a labdát, csináljanak minden akció közben min. 50-60 passzt és a kapuralövés eszükbe se jusson, mert abból még akár gól is születhet?
Deco szerintem hiányzott -igaz mindig az hiányzik aki éppen nem játszik-, de ha játszik az is baj lett volna, mert őt már csak nagyon kevesen látják szívesen a csapatban.
Kép
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.09. 23:32:10

Nekem az a véleményem, h hajtottak a srácok, de ezen a szinten (főleg, már Magyarországon se nagyon lehet futballozni küzdés nélkül) ennek már magától értedődőnek kellene lennie. Mentek előre, de ez közel sem kapcsolódott egybe a szép játékkal. A középpályán nem volt elegendő mozgás, ezért volt ott a sok labdavesztés, ezért kellett Tourénak és Iniestának is nem egyszer agyonrúgatni magát, mer kénytelenek voltak cselezni.

Az meg h nem Rijkaardon ment el a meccs... Nem is nagyon volt helyzete a csapatnak a gólon kívül. Ha kidolgoztunk volna 150 helyzetet, de abból csak egyet sikerült volna berúgni, akkor oké, Rijkaard nem mehet be és rúghatja be, de közel sem ez történt.

Ennek a problémának a megoldása - szerintem - az edző feladata lenne, ezért gondolom úgy már hónapok óta, hogy a Rijkaard éra véget ért, és nem fog újjáéledni. Soha.

Új edző kell, és egy új korszak kezdete.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Morminho 2008.03.09. 23:35:22-kor.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.09. 23:30:21

Tamás, szerintem pont te vagy az, akivel a legkevésbé lehet elfogulatlanul vitatkozni a Rijkaard-kérdésről, úgyhogy csak annyiban reagálok: Nem, nem szeretem én sem Rijkaardot, de bízom benne, a hibái ellenére is. És még mindig tartom, hogy a mai vereség nem rajta múlt.

Amúgy meg ez a meccs tényleg nem olyan volt, hogy végig szenvedtük és nem tudtunk eljutni a tizenhatosukig sem. A középpályát átjátszották, elöl túl pontatlanok voltak, főleg Henry, így meg nem sikerült gólt lőni. Ők meg kettőből kettő, sajnos ez a helyzet....
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.09. 23:28:40

gekkodan írta:
barcakiraly írta:Enrique, elvakít a feltétlen szereteted a barca iránt.
1. igaz :) 2. Pokolian tisztelem emiatt :)
Ez hülyeség :wink: (nem az,h feltétlenül szereti/szeretjük a CSAPATOT)

Nem szoktunk elvakultan írogatni,csak itt a legtöbben egyből az edzőt veszik elő,aki nézte a meccset láthatta,h az első félidei zavarok után,változtatott a felálláson,mentünk is előre,jobbak is voltunk bőven...majd jött a védelem kihagyása (amit úgy állítanak be sokan,h az edző hibája,ha bravúros dolog,akkor meg az egyén érdeme :? ) és onnan vége is volt a meccsnek...aki azt állítja,h a 2.félidőben nem javultunk fel,és nem kezdtünk el játszani az negatív írányban nagyon elfogult....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.09. 23:27:03

Én szigorúan a játékról beszéltem. Az túlzás szerintem, hogy elég sokan nullának aposztrofáljátok a mai játékot. Ez a túlzás szerintem. És lassan nagyon kezd eluralkodni ez a negatív hangulat itt a fórumon. Csak a fika. Kicsit már bánt... :oops:
Pubi007
Barça C

2008.03.09. 23:22:12

Szép volt srácok!
Megint megmutattátok,h mire vagytok képesek!
Hihetetlen!
Kész káosz volt a pályán!Rijkaard meg megint megvillogtatta a vezetőedzői tudományát...........
Most már csak arra kell gyúrni h maradjunk a 2.helyen!Bravó!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.09. 23:21:46

barcakiraly írta:Enrique, elvakít a feltétlen szereteted a barca iránt.
Ó, itt nem a Barcelona iránt érzett feltétlen szeretetről van szó. Az nálam/unk is megvan. Én is feltétlenül szeretem a barcelonát, de ettől még kritikával illethetem/jük azt az edzőt, aki sokadszorra bizonyítja hozzá nem értését. A Barca szeretete nem egyenlő Frankie szeretetével. Én, 2003 nyarán sem örültem a jövetelének, akkor sem voltam elragadtatva a szerződtetésétől. Úgyhogy, ez esetben a véleményem nem változott.
Kép
xbalix
Jugador d'estrella

2008.03.09. 23:21:17

Nem tudom h mit lehetne tenni... Talán 1 edzőváltás felrázná a csapatot. Nem lehet 1-2 emberre fogni h hiányzott!!! Az ellenfélnél is voltak hiányzók. Ennyi. Mourinho sztem nem lenne jó ötlet, Lippi talán. 1-2 embernek is mennie kell legalább, sztem Henryvel az élen. Most még el lehet adni, nem sokat esett az ára.
Buitre
Jugador d'estrella

2008.03.09. 23:20:45

Elhiszem, hogy fáj a vereség, így kívülről szerintem nem játszottatok rosszul, sőt, az első félidő elején nagyon nyomtatok, a gól azonban bezavart, az egyenlítés után szintén htatalmas nyomás volt, akkor én 1-esre fogadtam volna, de a gól megint rosszkor jött (nektek). Egy többnyire nagyon okosan, taktikusan focizó villatól kaptatok ki.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.09. 23:19:51

Enrique írta: ... a MAI vereségben szerintem egyedül a védelem volt benne, a holland most nem. Bár gondolom úgyis egyedül (nagyon kisebbségben) vagyok a véleményemmel. [/color]
Veled vagyok Ákos! :wink:
Most is tartod hogy bajnokok leszünk? :P

Támadók lehetnének pontosabbak, hatékonyabbak, akkor talán nem lenne gond a gólszerzéssel, és a bekapott gólokkal sem lenne különösebb baj.
Lezárt