kicsics írta:sose illett ebbe a barcaba jo otletnek tunt az arsenalbol a le igazoasa de lassuk be ott azert lott annyi golt mert mas futballt jatszottak majdnem mindig ki tudtak ugratni!
a barca stilusa teljesen mas!
Ja, de fogadjunk, Nasri, Diego és Capel vagy Benzema (bocs, ha valamelyik divatos arcot kihagytam) egyértelműen lubickolna...
Tipikus. A bemutatásra is kiment 30000 ember. Akkor még jó volt. (kint is vannak utálkozó hangok.)
Nem véletlenül voltak azon a napon a mai napig is a legtöbben az eurobarcán, amikor Thierry dekázott az Arénában... Nehézségei támadnak, nem úgy megy neki (hogy mik lehetnek az okai, az nem releváns, senkit nem érdekel, senki nem akarja figyelembe venni) és mindenki elpártol mellőle (tisztelet a kivételnek, mert sokan ellene is voltak az első pillanattól kezdve), nagy nullának titulálja, elküldené Kukutyinba zabot hegyezni, visszavonultatná a mezét (no nem azért, amiért Észak-Amerikában szokás)... Számomra ez felfoghatatlanul szomorú érzés. Az, hogy minden rajta csapódik, legalábbis sok minden. Ugyanúgy, mint R10 esetében. És be kell látnom, Rijkaard is már mindenért felelős. Modom ezt Rijkaard-ellenesként. Én is átestem már a ló tulsó oldalára, Köpőlégy, etc, de azért tudni kellene különbséget tenni a dolgok között.
Kritizáljunk, abba még nem halt bele senki, de ami mostanában folyik itt az Eurobarcán, (nemcsak az Henry topicban) az kezd megijeszteni és eltántoríatani...
Sorry a letargikus hsz miatt, de egyszerűen kijött belőlem. Szomorú vagyok, hogy ez lett abból a fórumból, ami ennyire barátot hozott számomra...