Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, de fogadjunk, Nasri, Diego és Capel vagy Benzema (bocs, ha valamelyik divatos arcot kihagytam) egyértelműen lubickolna...kicsics írta:sose illett ebbe a barcaba jo otletnek tunt az arsenalbol a le igazoasa de lassuk be ott azert lott annyi golt mert mas futballt jatszottak majdnem mindig ki tudtak ugratni!
a barca stilusa teljesen mas!
Jesszusom...Inkább nem is kommentálom. Ez kemény véleményRdinho írta:Én legszivesebben annak örülnék ha év végén visszavonulnanaon bírtam Henryt de ezzel a lesújtó teljesitményével naon felhuzott...
Már bocsi de ez eléggé abszúrd. Meg miaz, hogy felhúzott? Akkor utazz Barcelonába és verd szét a fejétRdinho írta:Én legszivesebben annak örülnék ha év végén visszavonulnanaon bírtam Henryt de ezzel a lesújtó teljesitményével naon felhuzott...
Akkor sok jó csatár nincs a földön....Nem értelek...LG írta:Jo, de egy csatáról 3 sorozatban a 20 gól nem sok...egy jó csatár a csak a bajnokságban termel ennyi körül.grecki írta:Henry eddig 13 gólt rúgott. Hét simán összejöhet neki a hátralévő meccseken.
Jo, de egy csatáról 3 sorozatban a 20 gól nem sok...egy jó csatár a csak a bajnokságban termel ennyi körül.grecki írta:Henry eddig 13 gólt rúgott. Hét simán összejöhet neki a hátralévő meccseken.
igen akkor valahogy robbanékony volt nagyon gyors és gól erős!a gyorsaság megkophat de az akarat meg az elhivatottság...Nem vitatom a képességeit vagy inkább az érdemeit de ő már nem nagyon tud nekünk segíteni szerintem!Rossz vásár volt véleményem szerint!Akkor inkább vettünk volna valami fiatal gyereket!DavidsNeD írta:Az érdekes csak az h az Arsenalban is mindig balszélről futott el.